Τηλεκπαίδευση

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Ενημέρωση για αλλαγές στις Εξετάσεις - Μαθήματα Τρίτης 3 Οκτωβρίου 10.00 -14.00

Καλημέρα σε όλους,

Όσοι έχετε δηλώσει στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω μαθήματα: 

1. 10.00 – 11.00 ΡΑΝΤΑΡ ΡΑΔΙΟΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΗΜ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ [ ΕΠ101 ]

2. 11.00 - 12.00 ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ [ ΕΠ105 ]

3. 12.00 – 13.00 ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ [ ΕΠ106 ]

4. 13.00 – 14.00 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΣΑΦΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [ ΕΠ104 ]

και σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου που διεξάγονται αυτές τις μέρες μάλλον θα σας είναι γνωστό οι εξετάσεις διεξάγονται από απόσταση μέσω της πλατφόρμας MSTeams.

Επίσης, ίσως είστε ενήμεροι για το παρακάτω email που στάλθηκε στο everybody@uth.gr από την διεύθυνση Μηχανοργάνωσης του Πανεπιστημίου και αφορά τις σημερινές εξετάσεις της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2023.

========================================================================================

Προγραμματισμένες εργασίες στο οπτικό τμήμα Κόμβος ΕΔΥΤΕ Λαμία - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Στ. Σλλάδας)

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, Τρίτη 3/10/2023 και στο χρονικό διάστημα 08:00 - 12:00, θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες, από συνεργείο του ΟΤΕ, στο οπτικό τμήμα Κόμβος ΕΔΥΤΕ Λαμία - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (πρώην ΤΕΙ Στ. Ελλάδας).

Συνεπώς  το Προσωπικό (Εκπαιδευτικό και Διοικητικό),  που θα βρίσκεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο χώρο του πρώην ΤΕΙ Στ. Ελλάδας, δεν θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου (π.χ. MS Teams, e-presence, Ηλεκτρονική Γραμματεία κλπ)

========================================================================================

Το παραπάνω email σημαίνει ότι είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ αδύνατον να γίνουν κανονικά οι εξετάσεις για τα μαθήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Επομένως οι εξετάσεις στα μαθήματα αυτά αναβάλλονται και θα γίνουν τις ίδιες ώρες την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023.

Έχει γίνει εγγραφή σε όλους σας στο site του κάθε μαθήματος στο eclass, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες που είναι σχετικές με τις εξετάσεις του μαθήματος κατά την τρέχουσα εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2023. Επίσης έχετε προσκληθεί για να συμμετάσχετε στην εξέταση του κάθε μαθήματος στο MSTeams.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή απορία μπορείτε να στείλετε email στο npetropoulos@uth.gr ή sms με το ονοματεπώνυμό σας στο κινητό μου 697 555 8406 και θα σας καλέσω εγώ.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!!!

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Εξετάσεις Μαθημάτων: Ισχύος - Σχεδίαση και Κατασκευή - ΨΕΣ - Ανθρωπιστικές - Εξεταστής: Ν. Πετρόπουλος

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ώρες 10:00 - 14:00 και σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που είναι αναρτημένο στο site του Τμήματος Ηλεκτρονικών, θα γίνουν οι εξετάσεις των παρακάτω μαθημάτων:

1. 10.00 - 11.00  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ - Θ      [ ΣΤ104Θ ]  

2. 11.00 - 12.00  ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ - Θ      [ Ε104Θ ]      

3. 12.00 - 13.00  ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦΙΑΚΗ  ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ - Θ        [ Δ101Θ ]   

4. 13.00 - 14.00  ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ      [ Ε105 ]   

 Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω MS Teams και με υποβοήθηση από την πλατφόρμα Eclass.

Σε όλους τους  φοιτητές/φοιτήτριες που έχουν δηλώσει τα παραπάνω μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και έχουν λογαριασμό στο Eclass έχει γίνει εγγραφή στην αντίστοιχη ομάδα εξέτασης του κάθε μαθήματος. Επίσης έχουν προστεθεί στην αντίστοιχη ομάδα και στο MS Teams. Παρακαλούνται λοιπόν να συνδεθούν στο MS Teams την κατάλληλη ώρα για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις.

 

Νικόλαος Πετρόπουλος

Εξέταση Σεπτεμβρίου 2023 στα μαθήματα θεωρίας Προγραμματισμός Ι, Προγραμματισμός ΙΙ, Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές και Εφαρμογές Προγραμματισμού.

Η εξέταση Σεπτεμβρίου 2023 στα μαθήματα θεωρίας Προγραμματισμός Ι, Προγραμματισμός ΙΙ, Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές και Εφαρμογές Προγραμματισμού θα γίνει προφορικά με MS-Teams. Θα πρέπει κα συνδεθείτε στην αρχή της εξέτασης όπως προβλέπει το πρόγραμμα της εξεταστικής και να έχετε υποχρεωτικά μικρόφωνο και κάμερα.

Τους κωδικούς MS-Teams μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική γραμματεία ή στο eclass.

Οδηγίες για τα εξεταζόμενα μαθήματα από Χρ. Σίμο

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω MsTeams, με τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος (προφορικά ή γραπτά) που φαίνεται στον ακόλουθο πίνακα. Ο κωδικός MsTeams κάθε μαθήματος είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική γραμματεία. Οφείλετε να προσέρχεστε την ακριβή ώρα έναρξης, όπως αυτή αναφέρεται στο επίσημο πρόγραμμα. 

 • Ηλεκτρον. Φυσική (Α102Θ): Γραπτή εξέταση 
 • Ηλεκτρ. Χαμ. Συχνοτ (Β102Θ): Γραπτή εξέταση 
 • Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Γ101Θ): Γραπτή εξέταση 
 • Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου (ΣΑΕ) (Δ105): Γραπτή εξέταση 
 • Οπτικές Επικοινωνίες (ΣΤ101Θ): Γραπτή εξέταση 
 • Συστήματα Ήχου και Εικόνας (ΕΠ108): Προφορική εξέταση 

Σε κάθε μάθημα θα δημιουργηθεί τις επόμενες ημέρες η αντίστοιχη συνεδρία εξέτασης. Στα μαθήματα που εξετάζονται γραπτά, τα θέματα θα διανεμηθούν την ώρα της εξέτασης μέσω εργασίας στο eclass, στην οποία θα ανέβουν και τα γραπτά μετά το τέλος της εξέτασης, οπότε είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο eclass.

Όσοι/ες χρωστάνε μάθημα παλιότερου προγράμματος σπουδών, θα εξετάζονται στο μάθημα του παραπάνω πίνακα που έχει αντιστοιχιστεί στο παλιό.

Για διευκρινίσεις κλπ, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον διδάσκοντα.

Χρ. Σίμος

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΘΕΩΡΙΑ)_ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 05_10_2023

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει υποχρεωτικά την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 στις 18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ να εισέλθουν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Προφορική εξέταση Σεπτεμβρίου 2023" που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 05102023» μέσα στο μάθημα " 2023_ ΠΠΣ63.Ζ101Θ_ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-Θ" με τον κωδικό MS-Teams του μαθήματος (h3w23gh). Θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Κατόπιν το κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 05102023» θα διαγραφεί. Στη συνέχεια θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

Επισημαίνεται ότι μετά την αρχική καταγραφή των παρουσιών καμία άλλη καθυστερημένη προσέλευση δεν θα γίνεται δεκτή στην εξέταση.

Προκειμένου να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές στις εξετάσεις, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 1. Να έχουν συμπεριλάβει το μάθημα στη δήλωση μαθημάτων. Χωρίς δήλωση δεν κατοχυρώνεται βαθμός και η εξέταση θα πρέπει να επαναληφθεί σε επόμενη εξεταστική
 2. Να έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συμμετοχή στις εξ΄ αποστάσεως εξετάσεις.
 3. Να έχουν εξασφαλίσει για την ημέρα εξέτασης, πρόσβαση στο MS Teams από συσκευή με λειτουργικό μικρόφωνο και κάμερα καθώς και δυνατότητα σκαναρίσματος ή φωτογραφίας χειρόγραφου κειμένου σε περίπτωση που ζητηθεί από τον διδάσκοντα.

Επίσης,

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους την ακαδημαϊκή ταυτότητα για να την επιδείξουν στους εξεταστές. Μη ταυτοποίηση σημαίνει αποβολή από την ομάδα εξέτασης.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο, στυλό και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης ή πρόσβαση σε αντίστοιχη εφαρμογή σε υπολογιστή.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα έχουν ανοικτή την κάμερα και το μικρόφωνο. Θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε χώρο όπου θα είναι μόνοι τους.

Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει και δεν επιτρέπεται η καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας από οιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή και με κανένα απολύτως τεχνικό τρόπο. Κατά τη διενέργεια των εξετάσεων καταγράφονται μόνο τα ελάχιστα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις όπως η διασύνδεση στο δίκτυο, το ιδρυματικό όνομα χρήστη, η IP διεύθυνση του υπολογιστή, η ημερομηνία και η ώρα της σύνδεσης. Εκτός από την με οποιοδήποτε τρόπο καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας, απαγορεύεται η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους, ή μετάδοση ή διανομή με οποιοδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της εξ αποστάσεως εξέτασης, καθώς τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον νόμο 4624/2019 και συνεπάγονται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με το διδάσκοντα μέσω email.

Ο εξεταστής,

 

Δρ. Γ. Βελντές

ΚΕΡΑΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ)_ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 04_10_2023

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει υποχρεωτικά την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στις 18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ να εισέλθουν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Προφορική εξέταση Σεπτεμβρίου 2023" που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 04102023» μέσα στο μάθημα " 2023_ ΠΠΣ63.Ζ104Θ_ΚΕΡΑΙΕΣ-Θ" με τον κωδικό MS-Teams του μαθήματος (fvpdr3r). Θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Κατόπιν το κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 04102023» θα διαγραφεί. Στη συνέχεια θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

Επισημαίνεται ότι μετά την αρχική καταγραφή των παρουσιών καμία άλλη καθυστερημένη προσέλευση δεν θα γίνεται δεκτή στην εξέταση.

Προκειμένου να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές στις εξετάσεις, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 1. Να έχουν συμπεριλάβει το μάθημα στη δήλωση μαθημάτων. Χωρίς δήλωση δεν κατοχυρώνεται βαθμός και η εξέταση θα πρέπει να επαναληφθεί σε επόμενη εξεταστική
 2. Να έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συμμετοχή στις εξ΄ αποστάσεως εξετάσεις.
 3. Να έχουν εξασφαλίσει για την ημέρα εξέτασης, πρόσβαση στο MS Teams από συσκευή με λειτουργικό μικρόφωνο και κάμερα καθώς και δυνατότητα σκαναρίσματος ή φωτογραφίας χειρόγραφου κειμένου σε περίπτωση που ζητηθεί από τον διδάσκοντα.

Επίσης,

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους την ακαδημαϊκή ταυτότητα για να την επιδείξουν στους εξεταστές. Μη ταυτοποίηση σημαίνει αποβολή από την ομάδα εξέτασης.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο, στυλό και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης ή πρόσβαση σε αντίστοιχη εφαρμογή σε υπολογιστή.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα έχουν ανοικτή την κάμερα και το μικρόφωνο. Θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε χώρο όπου θα είναι μόνοι τους.

Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει και δεν επιτρέπεται η καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας από οιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή και με κανένα απολύτως τεχνικό τρόπο. Κατά τη διενέργεια των εξετάσεων καταγράφονται μόνο τα ελάχιστα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις όπως η διασύνδεση στο δίκτυο, το ιδρυματικό όνομα χρήστη, η IP διεύθυνση του υπολογιστή, η ημερομηνία και η ώρα της σύνδεσης. Εκτός από την με οποιοδήποτε τρόπο καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας, απαγορεύεται η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους, ή μετάδοση ή διανομή με οποιοδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της εξ αποστάσεως εξέτασης, καθώς τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον νόμο 4624/2019 και συνεπάγονται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με το διδάσκοντα μέσω email.

Ο εξεταστής,

 

Δρ. Γ. Βελντές

ΕΦ. ΗΛΕΚΤΡ/ΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΘΕΩΡΙΑ)_ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΗ 03_10_2023

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει υποχρεωτικά την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στις 17:00 ΑΚΡΙΒΩΣ να εισέλθουν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Προφορική εξέταση Σεπτεμβρίου 2023" που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 03102023» μέσα στο μάθημα " 2023_ ΠΠΣ63.Δ104Θ_ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ -Θ" με τον κωδικό MS-Teams του μαθήματος (ewu5a09). Θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Κατόπιν το κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 03102023» θα διαγραφεί. Στη συνέχεια θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

Επισημαίνεται ότι μετά την αρχική καταγραφή των παρουσιών καμία άλλη καθυστερημένη προσέλευση δεν θα γίνεται δεκτή στην εξέταση.

Προκειμένου να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές στις εξετάσεις, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

1.       Να έχουν συμπεριλάβει το μάθημα στη δήλωση μαθημάτων. Χωρίς δήλωση δεν κατοχυρώνεται βαθμός και η εξέταση θα πρέπει να επαναληφθεί σε επόμενη εξεταστική

2.       Να έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συμμετοχή στις εξ΄ αποστάσεως εξετάσεις.

3.       Να έχουν εξασφαλίσει για την ημέρα εξέτασης, πρόσβαση στο MS Teams από συσκευή με λειτουργικό μικρόφωνο και κάμερα καθώς και δυνατότητα σκαναρίσματος ή φωτογραφίας χειρόγραφου κειμένου σε περίπτωση που ζητηθεί από τον διδάσκοντα.

Επίσης,

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους την ακαδημαϊκή ταυτότητα για να την επιδείξουν στους εξεταστές. Μη ταυτοποίηση σημαίνει αποβολή από την ομάδα εξέτασης.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο, στυλό και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης ή πρόσβαση σε αντίστοιχη εφαρμογή σε υπολογιστή.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα έχουν ανοικτή την κάμερα και το μικρόφωνο. Θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε χώρο όπου θα είναι μόνοι τους.

Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει και δεν επιτρέπεται η καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας από οιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή και με κανένα απολύτως τεχνικό τρόπο. Κατά τη διενέργεια των εξετάσεων καταγράφονται μόνο τα ελάχιστα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις όπως η διασύνδεση στο δίκτυο, το ιδρυματικό όνομα χρήστη, η IP διεύθυνση του υπολογιστή, η ημερομηνία και η ώρα της σύνδεσης. Εκτός από την με οποιοδήποτε τρόπο καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας, απαγορεύεται η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους, ή μετάδοση ή διανομή με οποιοδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της εξ αποστάσεως εξέτασης, καθώς τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον νόμο 4624/2019 και συνεπάγονται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με το διδάσκοντα μέσω email.

Ο διδάσκων,

 

Δρ. Γ. Βελντές

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ)_ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 02_10_2023

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει υποχρεωτικά τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στις 17:00 ΑΚΡΙΒΩΣ να εισέλθουν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Προφορική εξέταση Σεπτεμβρίου 2023" που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 02102023» μέσα στο μάθημα " 2023_ ΠΠΣ63.Ε101Θ_ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-Θ" με τον κωδικό MS-Teams του μαθήματος (u5jk4vm). Θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Κατόπιν το κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 02102023» θα διαγραφεί. Στη συνέχεια θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

Επισημαίνεται ότι μετά την αρχική καταγραφή των παρουσιών καμία άλλη καθυστερημένη προσέλευση δεν θα γίνεται δεκτή στην εξέταση.

Προκειμένου να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές στις εξετάσεις, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 1. Να έχουν συμπεριλάβει το μάθημα στη δήλωση μαθημάτων. Χωρίς δήλωση δεν κατοχυρώνεται βαθμός και η εξέταση θα πρέπει να επαναληφθεί σε επόμενη εξεταστική
 2. Να έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συμμετοχή στις εξ΄ αποστάσεως εξετάσεις.
 3. Να έχουν εξασφαλίσει για την ημέρα εξέτασης, πρόσβαση στο MS Teams από συσκευή με λειτουργικό μικρόφωνο και κάμερα καθώς και δυνατότητα σκαναρίσματος ή φωτογραφίας χειρόγραφου κειμένου σε περίπτωση που ζητηθεί από τον διδάσκοντα.

Επίσης,

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους την ακαδημαϊκή ταυτότητα για να την επιδείξουν στους εξεταστές. Μη ταυτοποίηση σημαίνει αποβολή από την ομάδα εξέτασης.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο, στυλό και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης ή πρόσβαση σε αντίστοιχη εφαρμογή σε υπολογιστή.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα έχουν ανοικτή την κάμερα και το μικρόφωνο. Θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε χώρο όπου θα είναι μόνοι τους.

Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει και δεν επιτρέπεται η καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας από οιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή και με κανένα απολύτως τεχνικό τρόπο. Κατά τη διενέργεια των εξετάσεων καταγράφονται μόνο τα ελάχιστα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις όπως η διασύνδεση στο δίκτυο, το ιδρυματικό όνομα χρήστη, η IP διεύθυνση του υπολογιστή, η ημερομηνία και η ώρα της σύνδεσης. Εκτός από την με οποιοδήποτε τρόπο καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας, απαγορεύεται η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους, ή μετάδοση ή διανομή με οποιοδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της εξ αποστάσεως εξέτασης, καθώς τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον νόμο 4624/2019 και συνεπάγονται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με το διδάσκοντα μέσω email.

Ο διδάσκων,

 

Δρ. Γ. Βελντές

ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ-ΔΙΑΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜ/ΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ)_ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27_09_2023

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει υποχρεωτικά την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ να εισέλθουν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Προφορική εξέταση Σεπτεμβρίου 2023" που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 27092023» μέσα στο μάθημα " 2023_ ΠΠΣ63.Ζ105_ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ-ΔΙΑΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜ/ΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ " με τον κωδικό MS-Teams του μαθήματος (dvbefpp). Θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Κατόπιν το κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 27092023» θα διαγραφεί. Στη συνέχεια θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

Επισημαίνεται ότι μετά την αρχική καταγραφή των παρουσιών καμία άλλη καθυστερημένη προσέλευση δεν θα γίνεται δεκτή στην εξέταση.

Προκειμένου να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές στις εξετάσεις, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 1. Να έχουν συμπεριλάβει το μάθημα στη δήλωση μαθημάτων. Χωρίς δήλωση δεν κατοχυρώνεται βαθμός και η εξέταση θα πρέπει να επαναληφθεί σε επόμενη εξεταστική
 2. Να έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συμμετοχή στις εξ΄ αποστάσεως εξετάσεις.
 3. Να έχουν εξασφαλίσει για την ημέρα εξέτασης, πρόσβαση στο MS Teams από συσκευή με λειτουργικό μικρόφωνο και κάμερα καθώς και δυνατότητα σκαναρίσματος ή φωτογραφίας χειρόγραφου κειμένου σε περίπτωση που ζητηθεί από τον διδάσκοντα.

Επίσης,

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους την ακαδημαϊκή ταυτότητα για να την επιδείξουν στους εξεταστές. Μη ταυτοποίηση σημαίνει αποβολή από την ομάδα εξέτασης.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο, στυλό και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης ή πρόσβαση σε αντίστοιχη εφαρμογή σε υπολογιστή.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα έχουν ανοικτή την κάμερα και το μικρόφωνο. Θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε χώρο όπου θα είναι μόνοι τους.

Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει και δεν επιτρέπεται η καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας από οιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή και με κανένα απολύτως τεχνικό τρόπο. Κατά τη διενέργεια των εξετάσεων καταγράφονται μόνο τα ελάχιστα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις όπως η διασύνδεση στο δίκτυο, το ιδρυματικό όνομα χρήστη, η IP διεύθυνση του υπολογιστή, η ημερομηνία και η ώρα της σύνδεσης. Εκτός από την με οποιοδήποτε τρόπο καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας, απαγορεύεται η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους, ή μετάδοση ή διανομή με οποιοδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της εξ αποστάσεως εξέτασης, καθώς τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον νόμο 4624/2019 και συνεπάγονται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με το διδάσκοντα μέσω email.

Ο εξεταστής,

 

Δρ. Γ. Βελντές

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (ΘΕΩΡΙΑ)_ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΗ 26_09_2023

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει υποχρεωτικά την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023στις 18:00 ΑΚΡΙΒΩΣ να εισέλθουν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Προφορική εξέταση Σεπτεμβρίου 2023" που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 26092023» μέσα στο μάθημα " 2023_ ΠΠΣ63.ΣΤ103Θ_ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ-Θ" με τον κωδικό MS-Teams του μαθήματος (q0mufj6). Θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Κατόπιν το κανάλι «Προθάλαμος Αναμονής Εξέτασης 26092023» θα διαγραφεί. Στη συνέχεια θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

Επισημαίνεται ότι μετά την αρχική καταγραφή των παρουσιών καμία άλλη καθυστερημένη προσέλευση δεν θα γίνεται δεκτή στην εξέταση.

Προκειμένου να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές στις εξετάσεις, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 1. Να έχουν συμπεριλάβει το μάθημα στη δήλωση μαθημάτων. Χωρίς δήλωση δεν κατοχυρώνεται βαθμός και η εξέταση θα πρέπει να επαναληφθεί σε επόμενη εξεταστική
 2. Να έχουν προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για τη συμμετοχή στις εξ΄ αποστάσεως εξετάσεις.
 3. Να έχουν εξασφαλίσει για την ημέρα εξέτασης, πρόσβαση στο MS Teams από συσκευή με λειτουργικό μικρόφωνο και κάμερα καθώς και δυνατότητα σκαναρίσματος ή φωτογραφίας χειρόγραφου κειμένου σε περίπτωση που ζητηθεί από τον διδάσκοντα.

Επίσης,

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους την ακαδημαϊκή ταυτότητα για να την επιδείξουν στους εξεταστές. Μη ταυτοποίηση σημαίνει αποβολή από την ομάδα εξέτασης.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες πρέπει να έχουν μαζί τους τετράδιο, στυλό και επιστημονικό υπολογιστή τσέπης ή πρόσβαση σε αντίστοιχη εφαρμογή σε υπολογιστή.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα έχουν ανοικτή την κάμερα και το μικρόφωνο. Θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε χώρο όπου θα είναι μόνοι τους.

Σημειώνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει και δεν επιτρέπεται η καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας από οιονδήποτε συμμετέχει σε αυτή και με κανένα απολύτως τεχνικό τρόπο. Κατά τη διενέργεια των εξετάσεων καταγράφονται μόνο τα ελάχιστα προσωπικά δεδομένα τα οποία είναι απαραίτητα για τη συμμετοχή στις εξετάσεις όπως η διασύνδεση στο δίκτυο, το ιδρυματικό όνομα χρήστη, η IP διεύθυνση του υπολογιστή, η ημερομηνία και η ώρα της σύνδεσης. Εκτός από την με οποιοδήποτε τρόπο καταγραφή της εξεταστικής διαδικασίας, απαγορεύεται η δημοσίευση ή ανάρτηση σε ιστοσελίδες ή κοινοποίηση σε τρίτους, ή μετάδοση ή διανομή με οποιοδήποτε τρόπο του συνόλου ή μέρους της εξ αποστάσεως εξέτασης, καθώς τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ΕΕ 679/2019 και τον νόμο 4624/2019 και συνεπάγονται την ευθύνη αυτής/αυτού που τη διενεργεί.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε με το διδάσκοντα μέσω email.

Ο εξεταστής,

Δρ. Γ. Βελντές

links MSTEAMS ΔΕΥΤΕΡΑ 25 -09-2023 ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ

Eξεταστικη Σεπτεμβριου 2023 - ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ Α.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Συνδεσμοι MSTEAMS :

ΩΡΑ 9 -10 πμ  ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ : https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3aRsNlo2mSSFAnbdFu8F81iCC58NUQz...

 

ΩΡΑ 10 - 11 πμ  ΦΥΣΙΚΗ (Θ) : https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3ak8MXImj4M4dA14y7wAlmaqOJhfXzn...

 

ΩΡΑ 11 - 12 πμ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ: 

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3azSg_H-lJomOmu7D5crB6ZIqmD4qt5...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023- ΔΕΥΤΕΡΑ 25 -09-2023 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ_links MSTEAMS

Eξεταστικη Σεπτεμβριου 2023 - ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ Α.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Συνδεσμοι MSTEAMS :

ΩΡΑ 9 -10 πμ  ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑhttps://teams.microsoft.com/l/channel/19%3aRsNlo2mSSFAnbdFu8F81iCC58NUQz...

 

ΩΡΑ 10 - 11 πμ  ΦΥΣΙΚΗ (Θ)https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3ak8MXImj4M4dA14y7wAlmaqOJhfXzn...

 

ΩΡΑ 11 - 12 πμ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ: 

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3azSg_H-lJomOmu7D5crB6ZIqmD4qt5...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙΙ (Θ)

Η αναβληθείσα  γραπτή εξέταση του μαθήματος ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙΙ (Θ)  θα πραγματοποιηθεί με χρήση του e-class του μαθήματος και του MS-Teams  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι φοιτητές/τριες για να συμμετέχουν στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος θα πρέπει να εγγραφούν στο e-class του μαθήματος και να υποβάλλουν άμεσα αίτημα σύνδεσης στο μάθημα στη πλατφόρμα του MS-Teams  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αναλυτικές οδηγίες για την γραπτή εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος θα αναρτηθούν στο e-class του μαθήματος.
 
Κ. Αναγνώστου
Καθηγητής

Εξέταση του Μαθήματος Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ) στην Εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2023

Η εξέταση του Μαθήματος Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ)( που δεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/09/2023) θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 13/09/2023 και ώρα  9.00 π.μ.-11.00 π.μ. στην Αίθουσα 5.

Κ.Αναγνώστου, Καθηγητής.

Οι εξετάσεις την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 θα διεξαχθούν σύμφωνα με το Πρόγραμμα

Η αυριανή εξέταση της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2023  για τα μαθήματα α. Ηλεκτρονικά Ισχύος - Θεωρία (ΣΤ104Θ)  ώρες 12.00 - 14.00 και  β. Ηλεκτρονικά Ισχύος - Εργαστήριο (ΣΤ104Ε) ώρες 14.00 - 15.00, θα διεξαχθεί κανονικά και σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Αναβολή εξετάσεων τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 για τα μαθήματα ΨΕΣ (Θ) και ΨΕΣ(Ε)

 

Η αυριανή εξέταση των μαθημάτων  Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ  (Δ101Θ) ώρες 10.00 - 12.00 και  Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ  (Δ101Ε) ώρες  12.00 - 13.00 αναβάλλεται. Η νέα εξέταση θα γίνει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου τις ίδιες ώρες.

Νικόλαος Πετρόπουλος

Εξετάσεις μαθημάτων με εισηγητή - εξεταστή τον Ν. Πετρόπουλο: Άμεση εγγραφή στο eclass:

Παρακαλούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες που οφείλουν τα παρακάτω μαθήματα και σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν την ερχομένη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, να κάνουν άμεσα εγγραφή στο  eclass, στα αντίστοιχα sites των μαθημάτων. Η έγκαιρη εγγραφή στο eclass, το συντομότερο, θα βοηθήσει πολύ στην διεξαγωγή των εξετάσεων. Όλες οι πληροφορίες που θα αφορούν τις εξετάσεις, για καθένα από τα παρακάτω μαθήματα, θα αναρτώνται στα αντίστοιχα sites στο eclass.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

(Δ101Ε) ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ψ.Ε.Σ. (EΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) (2022-2023) (SE_ELN_U152)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(Δ101Θ) ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) (2022-2023) (SE_ELN_U151)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(Ε104Ε) ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) (2022-2023) (SE_ELN_U185)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(Ε104Θ) ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) (2022-2023) (SE_ELN_U137)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(Ε105Θ) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) (2022-2023) (SE_ELN_U192)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(ΣΤ104Ε) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) (2022-2023) (SE_ELN_U176)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

(ΣΤ104Θ) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ (ΘΕΩΡΙΑ) (2022-2023) (SE_ELN_U160)

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Εξέταση Εργαστηρίου ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Το Εργαστήριο ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)θα εξεταστεί τη Δευτέρα 23/01/2023 μόνο γραπτά (θεωρητικά) και καθόλου εργαστηριακά.

 

Δρ. Παναγιώτης Κων. Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε) -ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΜ 2022-2023

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στην εξεταστική του

Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023 στο μάθημα 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε)

να καταθέσουν την εργασία τους την ημέρα/ωρα της εξεταστικής.

Πληροφορίες για την εργασία στο:  eclass uth , μάθημα "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤ. ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε)" στο πεδίο "ΕΓΓΡΑΦΑ" και "ΕΡΓΑΣΙΕΣ"

 

ΑΚ

 

 

Εξέταση Μαθημάτων Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΘΕΩΡΙΑ), Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΘΕΩΡΙΑ), Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), Μαθηματικά ΙΙ, Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (Θ και Ε)

Κατά την Εξέταση των παρακάτω μαθημάτων, τη Δευτέρα 23/01/2023:

1. Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΘΕΩΡΙΑ)

2. Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

3. Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΘΕΩΡΙΑ)

4. Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) (θα εξεταστεί μόνο γραπτά και καθόλου εργαστηριακά)

5. Μαθηματικά ΙΙ (ΘΕΩΡΙΑ)

6. Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΘΕΩΡΙΑ)

7. Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) (θα εξεταστεί μόνο γραπτά και καθόλου εργαστηριακά)

μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι φοιτητές/τριες έχουν δηλώσει κανονικά τα παραπάνω μαθήματα, στη δήλωση των μαθημάτων τους στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.

Στο e-class, στα αντίστοιχα μαθήματα, υπάρχει Βοηθητικό Υλικό.

Απαραίτητα όλοι οι φοιτητές να έχουν μαζί τους απαραίτητα στοιχεία ταυτοπροσωπίας (δηλαδή τη φοιτητική ή την αστυνομική τους ταυτότητα) και απλό υπολογιστή τσέπης για απλούς υπολογισμούς (π.χ. λογαρίθμους, δυνάμεις κ.α.).

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του κινητού τηλεφώνου.

Δρ.Παναγιώτης Κων. Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης Βαθμίδας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τηλεπικοινωνιακά συστήματα εργαστήριο

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα δώσουν εξετάσεις για το ΧΕΙΜ ΕΞΑΜ 2022-2023 (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023) στο μάθημα ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε), να προσέλθουν για την εξέταση την Τρίτη  17/1/2023  και ώρα 8-10 ππ.μ. στο Ε4.Όσοι έχουν αναλάβει εργασια να την στείλουν πριν την ημερομηνία αυτή ή μέχρι και την ημέρα της εξέτασης (όχι αργότερα).

Β. Κώτσος

Καθηγητής

ΦΥΣΙΚΗ (Ε) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΜ 2022-2023

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα δώσουν εξετάσεις για το ΧΕΙΜ ΕΞΑΜ 2022-2023 (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023)

στο μάθημα ΦΥΣΙΚΗ (Ε), να προετοιμάσουν και να παραδώσουν ΕΡΓΑΣΙΑ στον διδάσκοντα την ημέρα της εξεταστικής.

Η εργασια βρίσκεται αναρτημένη στο eclass uth ΦΥΣΙΚΗ (Ε) στο πεδίο ΕΓΓΡΑΦΑ : 

"Εργαστήριο Φυσικής - Μετρήσεις
Ενδεικτικές Μετρήσεις για το μάθημα "Εργαστήριο Φυσικής""

Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς 27/10/2022

Το μάθημα Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς αντί για τις 27/10/2022 θα γίνει την Τρίτη 25/10/2022 στις 2 μμ. στην αίθουσα 1.

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί φοιτητές/τριες

Στο μάθημα «Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα – Εργαστήριο» του Ζ΄ Εξαμήνου  θα υπάρξει δυνατότητα εκπόνησης και παράδοσης απαλλακτικής εργασίας με σκοπό την διευκόλυνση των φοιτητών.

Η εργασία αυτή θα πρέπει να είναι μερικές σελίδες και μπορεί στο τέλος του εξαμήνου να παίξει ρόλο απαλλακτικό για να περάσει κάποιος το μάθημα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω email μαζί μου για τον καθορισμό της εργασίας.  Θα υπάρχει δυνατότητα και συμμετοχής 2 φοιτητών στην ίδια εργασία.

Β. Κώτσος

Καθηγητής

 

ΡΑΝΤΑΡ-ΡΑΔΙΟΒΟΗΘΗΜΑΤΑ-Η.Μ.ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Αγαπητοί φοιτητές/τριες

Στο μάθημα επιλογής Ραντάρ θα υπάρξει δυνατότητα εκπόνησης και παράδοσης απαλλακτικής εργασίας με σκοπό την διευκόλυνση των φοιτητών.

Η εργασία αυτή θα πρέπει να είναι μερικές σελίδες και μπορεί στο τέλος του εξαμήνου να παίξει ρόλο απαλλακτικό για να περάσει κάποιος το μάθημα. Παρακαλώ επικοινωνήστε μεσω email μαζί μου για τον καθορισμό της εργασίας . Θα υπάρχει δυνατότητα και συμμετοχής 2 φοιτητών στην ίδια εργασία.

Β. Κώτσος

Καθηγητής

 

"Ηλ. Διατ. Φασμ/ας (Ε)" ΧΕΙΜ ΕΞΑΜ 2022-2023

Παρακαλούνται οι φοιτητές του μαθήματος "Ηλ. Διατ. Φασμ/ας (Ε)"

του ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜ. 2022 - 2023 να εγγραφούν στο μάθημα στο eclass uth,

στην Ομάδα Χρηστών : XEIM.EΞAM 2022-2023-ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

και να ενημερωθούν για την Εργασια που θα υποβάλλουν για το μαθημα στην Εξεταστική Χειμ. 2022-2023

απο το πεδίο : "EΓΓΡΑΦΑ" και "ΕΡΓΑΣΙΕΣ".

 

ο διδασκων

ΑΚ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Θ) - ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜ. 2022-2023

Παρακαλούνται οι φοιτητές του μαθήματος "Ηλ. Διατ. Φασμ/ας (Θ)"

του ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜ. 2022 - 2023 να εγγραφούν στο μάθημα στο eclass uth,

στην Ομάδα Χρηστών : XEIM.EΞAM 2022-2023-ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

και να ενημερωθούν για την Εργασια που θα υποβάλλουν στην Εξεταστική Χειμ. 2022-2023

απο το πεδίο : "EΓΓΡΑΦΑ" και "ΕΡΓΑΣΙΕΣ".

 

ο διδάσκων

ΑΚ

"ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ" _ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Παρακαλώ εγγραφείτε στο eclass uth , στην ομάδα χρηστών :  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022,

καΙ ενημερωθείτε απο το eclass στο πεδίο "ΕΡΓΑΣΙΕΣ"

για την "ΕΡΓΑΣΙΑ" που μπορείτε να εκπονήσετε στο πλαίσιο του μαθήματος

για την εξεταστική του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

Ανεβάστε την εργασία σας στο eclass μέχρι την ημερα εξέτασης και

καταθέστε την σε εντυπη μορφή στον διδάσκοντα την εμέρα της εξέτασης

στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2022.

"ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ" - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Παρακαλώ εγγραφείτε στο eclass uth , στην ομάδα χρηστών :  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022,

καΙ ενημερωθείτε απο το eclass στο πεδίο "ΕΡΓΑΣΙΕΣ"

για την "ΕΡΓΑΣΙΑ" που μπορείτε να εκπονήσετε στο πλαίσιο του μαθήματος

για την εξεταστική του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022.

Ανεβάστε την εργασία σας στο eclass μέχρι την ημερα εξέτασης και

καταθέστε την σε εντυπη μορφή στον διδάσκοντα την εμέρα της εξέτασης

στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2022.

Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξετάσεις Ιουνίου 2022

Οι Εξετάσεις Εαρινού Εξαμήνου 2022 (Περίοδος Ιουνίου) για το εργαστηριακό μάθημα "Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο [Δ101Ε]" θα γίνουν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρες 12:00 – 14:00.

Οι εξετάσεις θα γίνουν δια ζώσης στο Εργαστήριο 3, τα θέματα θα σας δοθούν σε έντυπη μορφή, ενώ οι απαντήσεις σας (κώδικας OCTAVE-MATLAB) θα γραφούν χειρόγραφα στην κόλλα που θα σας δοθεί. Η χρήση υπολογιστή δεν θα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΤΗ, όπως σε προηγούμενες εξετάσεις, αλλά θα είστε ελεύθεροι να τους χρησιμοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση στο eclass, καθώς και για να ελέγξετε αν “τρέχουν” τα προγράμματα που θα γράψετε. Είναι σημαντικό να γράψετε στις απαντήσεις σας και τον κώδικα από τις βοηθητικές συναρτήσεις (scripts) που θα χρησιμοπoιήσετε. ΟΛΕΣ οι βοηθητικές συναρτήσεις υπάρχουν στο eclass.

Για να πάρετε μέρος στις εξετάσεις, καλό θα είναι να έχετε δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ – 2022" στο eclass, στο μάθημα Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων (E) (SE_ELN_U152)”.

Στο eclass υπάρχει επίσης ΟΛΟ το υλικό που χρειάζεται να μελετήσει κάποιος για να πάρει μέρος στις εξετάσεις, εκτός βέβαια από το βιβλίο του μαθήματος: Ν. Ασημάκης: “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων“, Εκδόσεις Gutenberg, 2008, το οποίο παρέχεται από τον Εύδοξο και δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία – σημειώσεις και καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας το παραπάνω βιβλίο.

Η εξεταστέα ύλη του μαθήματος που περιέχεται στο παραπάνω βιβλίο, είναι από την σελίδα 15 μέχρι και την σελίδα 63. Κατά τη διάρκεια της μελέτης σας να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα λυμένα παραδείγματα του βιβλίου.

Ο Διδάσκων – Εξεταστής

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (σε ηλεκτρονική μορφή) σχετικά με την Εξέταση Μαθημάτων ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θεωρία) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ)

Σχετικά με την Επαναληπτική Εξέταση Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2022, ανακοινώνεται ότι  στο e-class και στην Επιλογή "Έγγραφα"  (στα αντίστοιχα μαθήματα), υπάρχει Βοηθητικό Υλικό (σε ηλεκτρονική μορφή) σχετικά με την Εξέταση των Μαθημάτων: ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ).

Δρ.Παναγιώτης Κ. Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (σε ηλεκτρονική μορφή) σχετικά με την Εξέταση Μαθημάτων Μαθηματικά ΙΙ (Θεωρία) και Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Θεωρία)

Σχετικά με την Επαναληπτική Εξέταση Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2022, ανακοινώνεταί ότι  στο e-class και στην Επιλογή "Έγγραφα"  (στα αντίστοιχα μαθήματα), υπάρχει Βοηθητικό Υλικό (σε ηλεκτρονική μορφή) σχετικά με την Εξέταση των Μαθημάτων ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ (Θεωρία) και ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Θεωρία).

 

     Ο εξεταστής των Μαθημάτων,

Δρ.Παναγιώτης Κ. Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας.

Εξέταση του Εργαστηρίου Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Η εξέταση του Εργαστηρίου Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Ε), περιλαμβάνει όλο το υλικό που έχει αναρτηθεί στο e-class για το συγκεκριμένο μάθημα, και συγκεκριμένα στην επιλογή "Έγγραφα" και στη συνέχεια στο φάκελο  "Βοηθητικό Υλικό για το Μάθημα Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)".

Η εξέταση του Εργαστηρίου Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Ε), θα είναι μόνο γραπτή για όλους τους φοιτητές, χωρίς καμία εξέταση στον πάγκο του Εργαστηρίου.

Π.Βαρζάκας

ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ την Τρίτη 14/06/2022

Κατά την Εξέταση των παρακάτω μαθημάτων την Τρίτη 14/06/2022 και κατά την Επαναληπτική Εξέταση, τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο του 2022:

1. Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΘΕΩΡΙΑ)

2. Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

3. Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΘΕΩΡΙΑ)

4. Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΘΕΩΡΙΑ)

5. Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

6. Μαθηματικά ΙΙ (ΘΕΩΡΙΑ)

μπορούν να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι φοιτητές/τριες έχουν δηλώσει κανονικά τα παραπάνω μαθήματα, στη δήλωση των μαθημάτων τους στην Ηλεκτρονική Γραμματεία, κατά το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδημ.έτους 2021-2022.

Συμμετoχή στις Εξετάσεις απαραίτητα με χρήση μάσκας προσώπου (για τον COVID-19).

Απαραίτητα όλοι οι φοιτητές να έχουν μαζί τους απαραίτητα στοιχεία ταυτοπροσωπίας (δηλαδή τη φοιτητική τους ταυτότητα).

Δρ.Παναγιώτης Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής.

Εξετάσεις Ηλεκτρονικά Ισχύος - Εργαστήριο

Οι εξετάσεις του εργαστηριακού μαθήματος Ηλεκτρονικά Ισχύος, θα γίνουν την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρες 08:00 - 10:00 στο Εργαστήριο 4 

Ο διδάσκων 

Κ ΣΑΓΙΑΣ

 

Αναβολή Μαθήματος Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς 4-5-2022

Το μάθημα Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς την Τετάρτη 4-5-2022 αναβάλλεται. Θα ενημερωθείτε για την αναπλήρωση του σύντομα.

ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Παρακαλώ ενημερωθείτε απο το eclass στο πεδίο "ΕΡΓΑΣΙΕΣ"

για την "ΕΡΓΑΣΙΑ" που μπορείτε να εκπονήσετε στο πλαίσιο του μαθήματος

για την εξεταστική του ΙΟΥΝΙΟΥ 2022.

 

ΑΚ

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2022_ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Παρακαλώ ενημερωθείτε απο το eclass στο πεδίο "ΕΓΓΡΑΦΑ"

για την "ΕΡΓΑΣΙΑ" που μπορείτε να εκπονήσετε στο πλαίσιο του μαθήματος

για την εξεταστική του ΙΟΥΝΙΟΥ 2022.

 

ΑΚ

"ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ" - ΕΑΡ. 2021-2022

Οσοι φοιτητές θα παρακολουθήσουν το μάθημα "ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ"

στο εαρινό εξάμηνο 2021-2022,

καλούνται να εγγραφούν στο eclass

στην ομάδα χρηστών :  "ΕΑΡ. ΕΞΑΜ. 2021-2022"

 

ΑΚ

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ - ΕΑΡ ΕΞΑΜ 2021-22

Οσοι φοιτητές θα παρακολουθήσουν το μάθημα "ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ"

στο εαρινό εξάμηνο 2021-2022, καλούνται να εγγραφούν στο eclass

στην ομάδα χρηστών :  "ΕΑΡ. ΕΞΑμ. 2021-2022"

 

ΑΚ

 

Εξέταση φοιτητών που νόσησαν με COVID 19 στα Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές, Προγραμματισμός Ι, Προγραμματισμός ΙΙ και Εφαρμογές Προγραμματισμού

Η εξέταση όσων φοιτητών δεν μπόρεσαν να εξετασθούν στα μαθήματα Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές, Προγραμματισμός Ι, Προγραμματισμός ΙΙ και Εφαρμογές Προγραμμαρισμού λόγω COVID 19 θα γίνει την Τετάρτη 23/2/2022 στις 4 μ.μ. στο ΥΚ1. Για την συμμετοχή στην εξέταση είνα απαραίτητη η πιστοποίηση της ασθένειας. 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (Θ+Ε), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (Θ+Ε), ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (Θ)

Για τα παραπάνω μαθήματα οι εξετάσεις θα γίνουν με φυσική παρουσία, σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Π.Σ.

Επί μέρους ανακοινώσεις για τα μαθήματα αυτά, αν χρειαστεί, θα εκδοθούν μέσω του e-class.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξετάσεις Φεβρουαρίου 2022

Οι Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2022 (Περίοδος Φεβρουαρίου) για το εργαστηριακό μάθημα "Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο [Δ101Ε]" θα γίνουν την Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2022 και ώρες 12:00 – 14:00.

Οι εξετάσεις θα γίνουν δια ζώσης στο Εργαστήριο 3, αποκλειστικά με χρήση Η/Υ. Τα θέματα θα δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω eclass στο πεδίο "Έγγραφα", ενώ οι απαντήσεις σας θα αναρτηθούν επίσης στο eclass στο πεδίο "Εργασίες".

Για να πάρετε μέρος στις εξετάσεις, θα πρέπει θα πρέπει να έχετε δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-2022" στο eclass. Παρακαλείστε να κάνετε άμεσα εγγραφή στο eclass, αν δεν έχετε κάνει ήδη, να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα των εξετάσεων και να παρακολουθείτε συστηματικά τις ανακοινώσεις. Όλες τις πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις θα δίνονται μέσω eclass.

Η εξεταστέα ύλη καθώς και οδηγίες για το τρόπο που θα γίνουν οι εξετάσεις του μαθήματος δίνονται στο site του μαθήματος στο eclass, στο πεδίο "Έγγραφα" και στο αρχείο "ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ-ΥΛΗ-ΟΔΗΓΙΕΣ.pdf". Στο eclass υπάρχει επίσης ΟΛΟ το υλικό που χρειάζεται να μελετήσει κάποιος για να πάρει μέρος στις εξετάσεις, εκτός βέβαια από το βιβλίο του μαθήματος: Ν. Ασημάκης: “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων“, Εκδόσεις Gutenberg, 2008, το οποίο παρέχεται από τον Εύδοξο.

Ο Διδάσκων - Εξεταστής

Αθανάσιος Καναπίτσας

Καθηγητής

Εξέταση εργασστηρίων Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές, Προγραμματισμός Ι και Προγραμματισμός ΙΙ

Οι εξετάσεις των εργασστηρίων Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές, Προγραμματισμός Ι και Προγραμματισμός ΙΙ θα γίνουν με φυσική παρουσία στις 9/2/2022 και 10/2/2022 σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξετάσεων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.http://www.eln.teiste.gr/el/node/2904

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Ε' ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Tην Πέμπτη 3/2/2022θα πραγματοποιηθούν οι (εξ' αναβολής) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ του εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιών .

Πληροφορίες σχετικά με την εξέταση και την εξεταστέα ύλη του εργαστηριακού μαθήματος θα βρείτε στο eclass στο μάθημα

Τηλεπικοινωνίες (Ε)  (SE_ELN_U133). 

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Βοηθητικό Υλικό σχετικά με την Εξέταση των Μαθημάτων Μαθηματικά ΙΙ και Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Θεωρία) και Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Εργαστήριο)

         Ανακοινώνεταί ότι  στο e-class και στην Επιλογή "Έγγραφα"  (στα αντίστοιχα μαθήματα), υπάρχει Βοηθητικό Υλικό (σε ηλεκτρονική μορφή) σχετικά με την Εξέταση των Μαθημάτων Μαθηματικά ΙΙ και Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Θεωρία) και Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Εργαστήριο).

 

     Ο εξεταστής των μαθημάτων,

Δρ.Παναγιώτης Κ. Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας.

 

 

 

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (Τμήματα Δευτέρας και παλαιοί φοιτητές)

Η εξέταση στο Εργαστήριο "Τηλεπικοινωνιακά συστήματα" του Ζ΄Εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/1/22 και ώρα 1-3μ.μ. στους χώρους των Εργαστηρίων Ε3 και Ε4. Η εξέταση θα γίνει γραπτά και θα αφορά μόνο  τις Εργαστηριακές ομάδες της Δευτέρας και όλους τους παλαιούς φοιτητές που είχαν παρακολουθήσει το Εργαστήριο και δεν το είχαν περάσει.

Ο Διδάσκων 

Β. Κώτσος

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛ. ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ

Η εξέταση στο μάθημα Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλ. Κυκλωμάτων (Ε)  για το τρέχον εξάμηνο θα γίνει τη Δευτέρα 24/1/2022.

Ενημερωθείτε από σχετικές ανακοινώσεις στο eclass.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε) - ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ_ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε) - ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΜ. 2021-2022

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές ο οποιοι είναι εγγεγραμμένοι το Τμήμα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10-12 πμ

(ελέγξτε την κατανομή στο eclass) να καταθέσουν τις ΕΡΓΑΣΙΕΣ τους, για την εξεταστική, στο eclass (πεδίο: "ΕΡΓΑΣΙΕΣ: 

"ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022 - ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ _ ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ_ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022"

εως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022).

 

H ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ωρα 9-10πμ.

 

ο διδάσκων

Α. ΚΑΝΑΠΙΤΣΑΣ

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ - ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΗΛ. ΚΥ. ( Θεωρία και Εργαστήριο) δεν θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10-1-2022, σε αναμονη απόφασης αρμοδίου οργάνου για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων, σε σχέση και με την πορεία της πανδημίας.

Για κάθε νεώτερο θα ενημερωθείτε σχετικά

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα (Ε) - Εργαστήρια Δευτέρας

Τα μαθήματα   "Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα" Εργαστήριο του Ζ΄Εξαμήνου  για τις ομάδες 1 (1-3μ.μ.) και 2 (3-5 μ, μ,)  της Δευτέρας δεν θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 10/1/2022. 

Ο διδάσκων 

Β. Κώτσος

Καθηγητής

ΕΠΕΙΓΟΝ-ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ κ.Αναγνώστου Μάριου

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα μαθήματα (ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ) του κ.Αναγνώστου Μάριου, τη Δευτέρα 10/01/22 και τη Τρίτη11/01/22, αναβάλλονται και θα αναπληρωθούν μετά από συννενόηση.

    Ο διδάσκων,

Δρ.Αναγνώστου Μάριος

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε)-ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΜΠΤΗΣ - εγγραφη-παρακολουθηση

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το εργαστηριο ΧΕΙΜ. 2021-22

και δεν εχουν κατανεμηθεί στο Τμήμα της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10-12 πμ (ελέγξτε την κατανομή στο eclass)

να εγγραφούν μέσω eclass και να παρακολουθήσουν ενα απο τα δυο διαθέσιμα Τμηματα της ΠΕΜΠΤΗΣ (8-10, ή  10-12 πμ).

 

AK

Εγγραφή στο e-class των μαθημάτων: Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Θ), Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Ε) και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ (Θ)

Οι φοιτητές που το Χειμερινό Εξάμηνο 2021–2022, έχουν δηλώσει στην Ηλεκτρονική Γραμματεία του Τμήματος να εξεταστούν στα μαθήματα: Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΘΕΩΡΙΑ), Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ (ΘΕΩΡΙΑ)θα πρέπει  απαραίτητα να εγγραφούν και στο e-class όλων των προηγουμένων μαθημάτων.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγραφή πρέπει να γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ στο e-class και μόνο στα επόμενα μαθήματα:

Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Ε) (2021-2022) (SE_ELN_U197)

Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα (Θ) (2021-2022) (SE_ELN_U196)

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ (Θ) (SE_ELN_U198)

 

και όχι σε μαθήματα που έχουν τα ίδια ονόματα και διδάχθηκαν σε παλαιότερα ακαδημαϊκά έτη.

 

    Ο εξεταστής των μαθημάτων,

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής.

 

Εγγραφή στο eclass των μαθημάτων ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙΙ(Θ), ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙΙ(Ε)

Οι φοιτητές που το χειμερινό εξάμηνο 2021 – 2022, έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική Γραμματεία του Τμήματος να εξεταστούν στα μαθήματα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙΙ(Θ), ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙΙ(Ε), θα πρέπει  να εγγραφούν στο eclass των συγκεκριμένων μαθημάτων.

 

Ο διδάσκων

Καθηγητής, Αναγνώστου Κωνσταντίνος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργαστήριο ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Ε)

Υπενθυμίζεται ότι το Εργαστήριο ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Ε) θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και ώρα 4-6 μ.μ.

 

      Ο διδάσκων,

Δρ. Μάριος Αναγνώστου

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛ. ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (Θεωρ. + Εργ.)

Τα μαθήματα έχουν αρχίσει σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Στο Εργαστήριο θα λειτουργήσει μόνο μια Ομάδα (Δε 12:00-14:00). Όσοι έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο (και έχουν εξεταστεί τουλάχιστον μια φορά) δεν το ξαναπαρακολουθούν). Όσοι δεν το έχουν παρακολουθήσει πρέπει να το παρακολουθήσουν ώστε να μην έχουν πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στην τελική εξέταση.

Όσοι παρακολουθούν τα μαθήματα (Θεωρία ή Εργαστήριο) θα πρέπει να είναι γραμμένοι στο αντίστοιχο eclass. Οι τυχόν ανακοινώσεις θα αναρτώνται μόνο στον αντίστοιχο πίνακα του eclass.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Συστήματα Ήχου & Εικόνας: Σημαντική ανακοίνωση

Όσοι/ες φοιτητές/τριες επιθυμούν να παρακολουθήσουν το μάθημα στο τρέχον εξάμηνο, καλoύνται να εγγραφούν άμεσα στο eclass στο μάθημα "Συστήματα Ήχου & Εικόνας (Χειμερινό εξάμηνο 2021-22)", στο οποίο θα γίνεται και η ανάρτηση των ανακοινώσεων που θα αφορούν το μάθημα. Σημειώνεται ότι οι χρήστες του περασμένου εξαμήνου έχουν διαγραφεί, οπότε θα πρέπει να γίνει επανεγγραφή. 

Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα όπου συνίσταται να παρευρεθείτε όλοι όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το μάθημα για να ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των διαλέξεων, την δυνατότητα ανάληψης εργασιών κλπ.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!!!

 Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος

 

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ)

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί  φοιτητές,

Η εγγραφή στο εργαστήριο Tηλεπικοινωνίες (Ε) θα γίνει ηλεκτρονικά μέχρι και 14/10/2021.

Για την εγγραφή σας αρκεί να κάνετε εγγραφή  στο eclas  (του Παν. Θεσσαλίας-https://eclass.uth.gr/ )στο μάθημα Tηλεπικοινωνίες (Ε).

Το εργαστήριο αυτό θα διεξαχθεί για τελευταία φορά, οπότε, όσοι δεν έχετε εξετασθεί στο εργαστήριο θα πρέπει να το παρακολουθήσετε

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αυτό το εξάμηνο.

Οι διαλέξεις της θεωρίας,Tηλεπικοινωνίες (Θ), και το εργαστήριο Tηλεπικοινωνίες (Ε) θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα,

σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Σημειώνεται ότι για το τρέχον εξάμηνο θα πρέπει να επανεγγραφείτε στο μάθημα Tηλεπικοινωνίες (Θ) του eclass

γιατί όλοι οι παλαιότεροι χρήστες έχουν διαγραφεί.

 

Σας εύχομαι μια καλή ακαδημαϊκή χρονιά με υγεία.

 

Ο διδάσκων

Δρ. Γ.Βελντές

 

Εγγραφή στο Εργαστήριο Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ/ση Δεδομένων (Ε)

    Σας ενημερώνουμε ότι η Εγγραφή στο Εργαστήριο Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ/ση Δεδομένων (Ε) για το Χειμερινό Εξάμηνο 2021-2022, γίνεται στην ομάδα του Εργαστηρίου στο e-class.

  Ο διδάσκων,

Δρ.Μάριος Αναγνώστου.

Εργαστήρια Προγραμματισμού Ι και ΙΙ

Όσοι φοιτητές έχουν πρόβλημα με παρουσίες στα Εργαστήρια Προγραμματισμού Ι και ΙΙ παρακαλούνται να κάνουν την εγγραφή τους στα αντίστοιχα εργαστήρια του eclass και να  στείλουν σχετικά μήνυμα ώστε να διερευνηθεί πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με την παρακολούθηση των εργαστηρίων.

Εγγραφές - έναρξη των μαθημάτων Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές και Εφαρμογές Προγραμματισμού

Η εγγραφή στο εργαστήριο Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές θα γίνει ηλεκτρονικά μέχρι και 10/9/2021. Για την εγγραφή σας αρκεί να κάνετε εγγραφή  στο eclas στο εργαστήριο στο μάθημα Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές (Ε). Το εργαστήριο αυτό θα διεξαχθεί για τελευταία φορά, οπότε, όσοι δεν έχετε εξετασθεί στο εργαστήριο θα πρέπει να το παρακολοθήσετε υποχρεωτικά αυτό το εξάμηνο.

Οι θεωρίες και τα εργαστήρια των μαθημάτων  Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές και Εφαρμογές Προγραμματισμού θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών στο εργαστήριο.

Σημειώνεται ότι για το τρέχον εξάμηνο θα πρέπει να επανεγγραφείτε στα μαθήματα Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές και Εφαρμογές Προγραμματισμού του eclass γιατί όλοι οι παλαιότεροι χρήστες έχουν διαγραφεί.

 

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα Κεραίες (Ε) να κάνουν εγγραφή στο eclass του μαθήματος στις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί.

Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα - Εργαστήριο (Ζ΄ Εξαμήνου) - Εγγραφές

Παρακαλώ να εγγραφείτε στο  μάθημα "Τηλεπικοινωνιακά Σύστήματα - Εργαστήριο" του Ζ΄ Εξαμήνου του Π.Π.Σ. Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ του Π.Θ. 

Θα λειτουργήσουν 3 Εργαστηριακές ομάδες Δευτέρα (1-3μ.μ.), Δευτέρα (3-5μ.μ.) και Τρίτη (4-6μ.μ.). Όσοι έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο και έχουν κοπεί θα πάνε σε Τμήμα τελικής εξέτασης χωρίς παρακολούθηση και θα συμμετάσχουν κατευθείαν στην τελική εξέταση του εργαστηρίου.

Οι φοιτητές που  το δηλώνουν για πρώτη φορά ή έχουν κοπεί από απουσίες είναι υποχρεωμένοι να το παρακολουθήσουν. 

Όλοι πρέπει να  κάνουν οπωσδήποτε ηλεκτρονική εγγραφή του μαθήματος στη Γραμματεία και να να εγγραφούν στο eclass του Π.Θ.

Οι εγγραφές θα γίνουν την Δευτέρα 4/10/2021 και ώρα 1-3 μ.μ στο Εργαστήριο 4.

Ο Διδάσκων 

Β. Κώτσος

Καθηγητής

Εξεταστική Σεπτεμβρίου: ΣΑΕ, Ηλ. Υψ. Συχνοτήτων, Συστ. Ήχου & Εικόνας, Μαθηματικά ΙΙΙ

Για την διεξαγωγή της εξέτασης Σεπτεμβρίου στα μαθήματα ΣΑΕ, Ηλ. Υψ. Συχνοτήτων, Συστ. Ήχου & Εικόνας έχουν δημιουργηθεί ομώνυμα κανάλια στην ομάδα MSTeams κάθε μαθήματος. Μεσα σε κάθε ένα από τα κανάλια αυτά υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρία στην οποία θα πρέπει να εισέλθετε την ημέρα και ώρα έναρξης της εξέτασης σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της εξεταστικής.

Όσοι δεν έχετε ακόμη εγγραφεί στην ομάδα MSTeams κάθε μαθήματος, θα πρέπει να το πράξετε έως την προηγούμενη ημέρα κάθε εξέτασης. Προσοχή, η εγγραφή πρέπει να γίνει στην ομάδα που αντιστοιχεί στο τρέχον πρόγραμμα σπουδών και όχι στα παλαιότερα, δηλ: 

Ομάδες MSTeams:
ΣΑΕ:  202_ΠΠΣ63.Δ105Θ_ΣΑΕ-Θ
Ηλ. Υψ. Συχν. Θ:  202_ΠΠΣ63.Γ101Θ_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
Συστ. Ήχου & Εικόνας: 202_ΠΠΣ63.ΕΠ108_ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ και ΕΙΚΟΝΑΣ

 

Για την εξέταση στα Μαθηματικά ΙΙΙ, οδηγίες έχουν αναρτηθεί στο eClass του μαθήματος 

 

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!

Χρ. Σίμος

 

 

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Παρακαλώ, οσοι θα συμμετασχουν στην εξεταστική ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, να εγγραφούν στο eclassuth στην ομάδα χρηστών: ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι εξετάσεις στα παραπάνω μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως, με χρήση του e-class  και του Ms-Teams σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξετάσεων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές, επομένως, είναι η πρόσβαση στα e-class (uth) των μαθημάτων αυτών, καθώς και η πρόσβαση στις αντίστοιχες ομάδες του Ms-Teams.

ΑΚ

ΦΥΣΙΚΗ, ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Παρακαλώ οσοι θα συμμετασχουν στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021 να εγγραφούν στο eclass uth, στην ομαδα χρηστών : ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

Οι εξετάσεις στα παραπάνω μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως, με χρήση του e-class  και του Ms-Teams σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξετάσεων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές, επομένως, είναι η πρόσβαση στα e-class (uth) των μαθημάτων αυτών, καθώς και η πρόσβαση στις αντίστοιχες ομάδες του Ms-Teams.

ΑΚ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ

Οι εξετάσεις του μαθήματος Κεραίες θεωρία θα γίνουντην Πέμπτη 26/08/2021 και ώρα 14:00 έως 16:00

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέω του e class για να πάρετε τα θέματα και του ms teams για να συμμετάσχετε.

Απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι στο e class του μαθήματος και να έχετε εγκατεστημένο το ms teams

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην ομάδα του ms teams είναι

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a9e6fff6229254bfc82b02156c5e38...

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι οδηγίες που αναγράφονται στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ

Οι εξετάσεις του μαθήματος Κεραίες θεωρία θα γίνουντην Πέμπτη 26/08/2021 και ώρα 14:00 έως 16:00

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέω του e class για να πάρετε τα θέματα και του ms teams για να συμμετάσχετε.

Απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι στο e class του μαθήματος και να έχετε εγκατεστημένο το ms teams

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην ομάδα του ms teams είναι

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a9e6fff6229254bfc82b02156c5e38...

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι οδηγίες που αναγράφονται στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (Θ), ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛ. ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (Θ)

Οι εξετάσεις στα παραπάνω μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως, με χρήση του e-class  και του Ms-Teams σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξετάσεων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές, επομένως, είναι η πρόσβαση στα e-class (uth) των μαθημάτων αυτών, καθώς και η πρόσβαση στις αντίστοιχες ομάδες του Ms-Teams.

Στα e-class των αντιστοίχων μαθημάτων, (ενότητα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) θα βρείτε λεπτομερείς ανακοινώσεις σχετικά με τις εξετάσεις.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

Μαθηματικά Ι, ΙΙ και Μαθηματικά ΙΙΙ(Θ): Συμμετοχή στις Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021

Οι εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021  για τα παρακάτω μαθήματα:

1.  Μαθηματικά Ι         2. Μαθηματικά ΙΙ        3.  Μαθηματικά ΙΙΙ – Θεωρία

αντί για την συνήθη δίωρη εξέταση μέσω MS-Teams, θα γίνουν  ΜΟΝΟΝ με παράδοση εργασίας, η οποία θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα E-Class, δηλαδή ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ καθόλου χρήση της πλατφόρμας MS-Teams.

Όσοι/ες σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021 θα πρέπει να κάνετε άμεσα εγγραφή στην ιστοσελίδα  του κάθε μαθήματος στο  e-class, αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ήδη, και να ακολουθήσετε με προσοχή όλες τις οδηγίες που δίνονται εκεί.

Το πρότυπο (template) της εργασίας που θα πρέπει να παραδοθεί, έχει αναρτηθεί στο πεδίο "Έγγραφα" στο site του κάθε μαθήματος στο E-Class.

Η τελική προθεσμία παράδοσης για κάθε μια από τις εργασίες έχει οριστεί την ημέρα και ώρα που εμφανίζεται η εξέταση του αντίστοιχου μαθήματος στο Πρόγραμμα των Εξετάσεων Περιόδου Σεπτεμβρίου 2021.

Επειδή, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα με τον server στο E-Class και να μην είναι δυνατό να τηρηθεί η προθεσμία παράδοσης, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εκπρόθεσμης παράδοσης των εργασιών. Όσες εργασίες παραδοθούν εντός 24 ωρών από την λήξη της προθεσμίας, δεν θα υποστούν καμία μείωση βαθμολογίας. Μετά όμως από το 24ωρο απλά δεν θα γίνουν δεκτές.

Αναλυτικές πληροφορίες, για την συγγραφή και την παράδοση της κάθε μιας από τις εργασίες υπάρχουν στην πρώτη σελίδα όλων των εργασιών, και παρακαλείστε να τις διαβάσετε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Εφαρμογές της Ασαφούς Λογικής στην Τεχνολογία - ΕΠ104: Συμμετοχή στις Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021

Οι εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021για το μάθημα επιλογής "Εφαρμογές της Ασαφούς Λογικής στη Τεχνολογία – ΕΠ104", αντί για την συνήθη δίωρη εξέταση μέσω MS-Teams, θα γίνουν  ΜΟΝΟΝ με παράδοση εργασίας, η οποία θα παραδοθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας E-Class, δηλαδή ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ καθόλου χρήση της πλατφόρμας MS-Teams.

Όσοι/ες σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021 θα πρέπει να κάνετε άμεσα εγγραφή στην ιστοσελίδα  του μαθήματος στο  e-class, αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ήδη, και να ακολουθήσετε με προσοχή όλες τις οδηγίες που δίνονται εκεί.

Το πρότυπο (template) της εργασίας που θα πρέπει να παραδοθεί, έχει αναρτηθεί στο πεδίο "Έγγραφα" στο site του μαθήματος στο E-Class.

Η τελική προθεσμία ανάρτησης των  εργασιών στο eclassέχει οριστεί για την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 10:00-11:00, δηλαδή την ίδια ημέρα και ώρα που εμφανίζεται η εξέταση του μαθήματος στο Πρόγραμμα των Εξετάσεων Περιόδου Σεπτεμβρίου 2021.

Επειδή, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα με τον server στο E-Class και να μην είναι δυνατό να τηρηθεί η προθεσμία παράδοσης, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εκπρόθεσμης παράδοσης των εργασιών. Όσες εργασίες παραδοθούν εντός 24 ωρών από την λήξη της προθεσμίας, δεν θα υποστούν καμία μείωση βαθμολογίας. Μετά όμως από το 24ωρο απλά δεν θα γίνουν δεκτές.

Αναλυτικές πληροφορίες, για την συγγραφή και την παράδοση των εργασιών υπάρχουν στην πρώτη σελίδα του προτύπου (template)  της εργασίας και παρακαλείστε να τις διαβάσετε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ

Οι εξετάσεις του μαθήματος Γραμμές Μετάδοσης θεωρία θα γίνουντην Δευτέρα 23/08/2021 και ώρα 08:00 έως 10:00

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέω του e class για να πάρετε τα θέματα και του ms teams για να συμμετάσχετε.

Απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι στο e class του μαθήματος και να έχετε εγκατεστημένο το ms teams

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην ομάδα του ms teams είναι

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a2a414f24f3ce45b59aff6dabb149f...

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι οδηγίες που αναγράφονται στο επισυναπτόμενο αρχείο.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Εξέταση ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠ.ΔΕΔΟΜ. (ΘΕΩΡΙΑ)-Εξεταστική Αυγ-Σεπτ.2021

Ο σύνδεσμος για την Εξέταση ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) στην Εξεταστική Περίοδο του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2021, είναι ο επόμενος:   (ΟΜΑΔΑ:  202_ΠΠΣ63.Ε103Θ_ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-Θ)

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a3752a0a19d544e60b1bd30b3baa5cdd1...

 

Για να πάρετε μέρος στην Εξέταση θα πρέπει να μου στείλετε σχετικό αίτημα απαραίτητα μέχρι και τη προηγούμενη ημέρα της εξέτασης (αίτημα προς τον Διδάσκοντα (κάνοντας “Join”) ) και αφού το κάνω αποδεκτό, θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Όσοι παρακολουθήσατε το μάθημα κατά τη διάρκεια του Εξαμήνου με το MS-TEAMS,  ΔΕΝ χρειάζεται να κάνετε κάτι τώρα.

     Επίσης, απαραίτητα θα πρέπει να έχετε όλα τα επόμενα:

1.       Σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης

2.       Να έχετε εγγραφεί στο μάθημα στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να κάνετε έλεγχο ότι έχετε πρόσβαση το συγκεκριμένο μάθημα

3.       να έχετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο μάθημα στο MS-Teams

4.       Να έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό e-mail σας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

5.       Να διαθέτετε όλα τα επόμενα τεχνολογικά μέσα:

α. ηλεκτρονικό υπολογιστή

β. κάμερα

γ. μικρόφωνο και

δ. τρόπο σκαναρίσματος των χειρόγραφων απαντήσεων σας

6. να έχετε την ημέρα της εξέτασης διαθέσιμη τη φοιτητική σας ταυτότητα.

 

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής A βαθμίδας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Εξέταση ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ)-Εξεταστική Αυγ-Σεπτ.2021

Ο σύνδεσμος για την Εξέταση ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) στην Εξεταστική Περίοδο του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 2021, είναι ο επόμενος:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a43cd91142efd417cbb04021f3705903c...

 

 

Για να πάρετε μέρος στην Εξέταση θα πρέπει να μου στείλετε απαραίτητα μέχρι και τη προηγούμενη ημέρα της εξέτασης, σχετικό αίτημα (αίτημα προς τον Διδάσκοντα (κάνοντας “Join”) ) και αφού το κάνω αποδεκτό, θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Όσοι παρακολουθήσατε το μάθημα κατά τη διάρκεια του Εξαμήνου με το MS-TEAMS,  ΔΕΝ χρειάζεται να κάνετε κάτι τώρα.

Επίσης, απαραίτητα θα πρέπει να έχετε όλα τα επόμενα:

1.       Σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης

2.       Να έχετε εγγραφεί στο μάθημα στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να κάνετε έλεγχο ότι έχετε πρόσβαση το συγκεκριμένο μάθημα

3.       να έχετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο μάθημα στο MS-Teams

4.       Να έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό e-mail σας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

5.       Να διαθέτετε όλα τα επόμενα τεχνολογικά μέσα:

α. ηλεκτρονικό υπολογιστή

β. κάμερα

γ. μικρόφωνο και

δ. τρόπο σκαναρίσματος των χειρόγραφων απαντήσεων σας

6. να έχετε την ημέρα της εξέτασης διαθέσιμη τη φοιτητική σας ταυτότητα.

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α βαθμίδας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ+Ε) ΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Την Πέμπτη 12/08/2021 και ώρα 2-4μμ θα συνεχισθει η λύση των θεμάτων του Ιουνίου στην ομάδα ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου

 

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a2a414f24f3ce45b59aff6dabb149f...

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν να έχουν χαρτί, μολύβι και οποιονδήποτε τρόπο για να κάνουν πράξεις με  μιγαδικούς αριθμούς

Ο διδάσκων

Αθ.Κοντογεώργος

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ+Ε) ΛΥΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ

Την Παρασκευή 06/08/2021 και ώρα 2-4μμ θα γίνει λύση των θεμάτων του Ιουνίου στην ομάδα ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου

 

https://teams.microsoft.com/l/channel/19%3a2a414f24f3ce45b59aff6dabb149f...

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν να έχουν χαρτί, μολύβι και οποιονδήποτε τρόπο για να κάνουν πράξεις με  μιγαδικούς αριθμούς

Ο διδάσκων

Αθ.Κοντογεώργος

 

 

Εξετάσεις στη θεωρία και στο εργαστήριο του μαθήματος «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις»

Εξετάσεις στη θεωρία και στο εργαστήριο του μαθήματος «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις»

Ο σύνδεσμος για την σύνδεσή σας στις εξετάσεις του θεωρητικού μαθήματος «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» είναι ο παρακάτω:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3aeaa1ff656df74a4fb92534d4c51563bf%40thread.tacv2/conversations?groupId=6c210167-c1d3-49ac-8295-2a770069cf43&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

 

Ο σύνδεσμος για την σύνδεσή σας στις εξετάσεις του εργαστηριακού μαθήματος «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» είναι ο παρακάτω:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a6551ea078ea54d2185b5a8abf8e0b64d%40thread.tacv2/conversations?groupId=f14bde8f-29b0-451e-99f0-b1fcc0dbe84d&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

 

Οι φοιτητές την πρώτη φορά που θα ακολουθήσουν τον σύνδεσμο προς την ηλεκτρονική αίθουσα θα αποστείλουν αίτημα προς τον Διδάσκοντα (κάνοντας “Join”) για να τους δεχθεί στην ηλεκτρονική αίθουσα.

Εξετάσεις στη θεωρία και στο εργαστήριο του μαθήματος «Αισθητήρες – Inerfaces»

Εξετάσεις στη θεωρία και στο εργαστήριο του μαθήματος «Αισθητήρες – Inerfaces»

Ο σύνδεσμος για την σύνδεσή σας στις εξετάσεις του θεωρητικού μαθήματος «Αισθητήρες – Inerfaces» είναι ο παρακάτω:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a382afd219ca84176a1c4db37dae01391%40thread.tacv2/conversations?groupId=e8561490-cc12-47ae-9935-2224dca91f8c&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

 

Ο σύνδεσμος για την σύνδεσή σας στις εξετάσεις του εργαστηριακού μαθήματος «Αισθητήρες – Inerfaces» είναι ο παρακάτω:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3ace3387caf04b4cb8b14136a6dcd34659%40thread.tacv2/conversations?groupId=e242da37-c9c3-499c-b33a-6cfce77d1bb5&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

 

Οι φοιτητές την πρώτη φορά που θα ακολουθήσουν τον σύνδεσμο προς την ηλεκτρονική αίθουσα θα αποστείλουν αίτημα προς τον Διδάσκοντα (κάνοντας “Join”) για να τους δεχθεί στην ηλεκτρονική αίθουσα.

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

 • Για την εξέταση του μαθήματος « ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» του ΣΤ’ Εξαμήνου , που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  19/6/21 και ώρα 11-1 όλοι οι φοιτητές που θα εξετασθούν θα πρέπει να έχουν ανοικτά στο ξεκίνημα το MS-Teams και το eclass.
 • Όσοι θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις θα πρέπει να κάνουν αίτημα στον διδάσκοντα για να γίνουν δεκτοί στο MS-Teamsμέχρι το Σάββατο 19/6/21 το πρωί 8 π.μ. Μετά από την ώρα αυτή δεν θα είναι δυνατόν να υλοποιηθεί κανένα αίτημα.
 • Οι φοιτητές θα εμφανισθούν πρώτα στο MS-Teams 10:45 π.μ. περίπου  για ταυτοποίηση των στοιχείων τους (με ανοικτά κάμερα και μικρόφωνο) για επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας. Μετά την ταυτοποίηση τους στις 11:00 π.μ. περίπου θα σταλεί  το αρχείο, με τα θέματα της εξέτασης στο πεδίο Έγγραφα του e-class. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 75 λεπτά και στις 12:15 π.μ. περίπου θα αποσυρθεί το αρχείο.
 • Οι φοιτητές θα έχουν στη διάθεση τους 15 λεπτά για την αποστολή των απαντήσεων της εξέτασης στο eclass.

Προσοχή

 • Συνίσταται σε όλους τους φοιτητές όταν πάρουν το αρχείο με τα θέματα της εξέτασης να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους και να το επεξεργάζονται από εκεί  λόγω φόρτωσης του eclass.
 • Όταν τελειώσει την επεξεργασία των θεμάτων ο κάθε φοιτητής να συγκεντρώσει τις χειρόγραφες σελίδες των απαντήσεων, να τις αριθμήσει, να τις σκανάρει με το κινητό του (ή άλλο σαρωτικό μηχάνημα) και να δημιουργήσει ENA pdf αρχείο το οποίο θα αποστείλει στο  eclass/Εργασίες  με τίτλο αρχείου : «Ονοματεπώνυμο φοιτητή – ΟΠΤΙΚΕΣ– IΟΥΝΙΟΣ-21).
 • ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ pdf ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΑΡΧΕΙΑ odt Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ.
 • Οι απαντήσεις αν υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή λόγω υπερφόρτωσης του eclass να  σταλούν  στο bkotsos@uth.gr
 • Μετά τα καθορισμένα χρονικά όρια που αναφέρθηκαν οτιδήποτε άλλο δεν θα γίνεται δεκτό.

Ο Διδάσκων

Β.  Κώτσος

Καθηγητής

ΕΦ.ΗΜ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Αγαπητοί φοιτητές & αγαπητές φοιτήτριες

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των μαθημάτων:

 • Τηλεπικοινωνίες(θεωρία και εργαστήριο, Ε΄εξάμηνο),
 • Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός - Μικροκύματα(θεωρία και εργαστήριο, Δ΄εξάμηνο),

θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της εαρινής εξεταστικής περιόδου, προφορικά με τη χρήση της εγκεκριμένης από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πλατφόρμας MS-Teams .

Για την καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων των παραπάνω μαθημάτων, πρέπει οι φοιτητές/φοιτήτριες το αργότερο μέχρι 16 Ιουνίου 2021 να έχουν εγγραφεί, για κάθε μάθημα που επιθυμούν να εξεταστούν, στο eclass.uth,gr και στην πλατφόρμα MS Teams (όπως αυτό διδάσκεται στο τρέχον πρόγραμμα σπουδών και όχι σε αντιστοιχίες μαθημάτων από παλαιότερα προγράμματα σπουδών).

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος έχουν αναρτηθεί στις ανακοινώσεις του e-class κάθε μαθήματος.

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Εφαρμογές της Ασαφούς Λογικής στην Τεχνολογία - ΕΠ104: Συμμετοχή στις Εξετάσεις Ιουνίου 2021

Το μάθημα "Ασαφής Λογική" θα εξεταστεί, ΜΟΝΟΝ, με εργασία που θα παραδοθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας E-Class, ενώ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ καθόλου χρήση της πλατφόρμας MS-Teams.

ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ E-CLASS ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.

 

Υπάρχουν ΔΥΟ εργασίες και απευθύνονται σε δύο ομάδες φοιτητών α. Με παρακολούθηση και β. Χωρίς παρακολούθηση. Η εργασίες έχουν αναρτηθεί στο πεδίο "Έγγραφα"  στο site του μαθήματος  στο E-Class. Η τελική προθεσμία παράδοσης των  εργασιών  έχει οριστεί για την Παρασκευή 9  Ιουλίου και ώρες 18:00-19:00, όπως  εμφανίζεται και στο Πρόγραμμα των Εξετάσεων Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021. Επειδή, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα με τον server στο E-Class και να μην είναι δυνατό να τηρηθεί η προθεσμία παράδοσης, έχει ενεργοποιηθεί η εκπρόθεσμη παράδοση της εργασίας. Όσες εργασίες παραδοθούν εντός 24 ωρών από την λήξη της προθεσμίας δεν θα υποστούν καμία μείωση βαθμολογίας. Μετά όμως από το 24ωρο απλά δεν θα γίνουν δεκτές.

Αναλυτικές πληροφορίες, για την συγγραφή και την παράδοση των εργασιών υπάρχουν στην πρώτη σελίδα της κάθε εργασίας και παρακαλείστε να τις διαβάσετε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Σήματα, Συστήματα & Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων – Εργαστήριο ( Δ101Ε): Συμμετοχή στις Εξετάσεις Ιουνίου 2021
Το μάθημα Σήματα Συστήματα και ΨΕΣ - Εργαστήριο θα εξεταστεί, ΜΟΝΟΝ, με εργασία που θα παραδοθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας E-Class, ενώ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ καθόλου χρήση της πλατφόρμας MS-Teams.
 
ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ E-CLASS ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.

Η εργασία έχει αναρτηθεί στο πεδίο "Έγγραφα"  στο site του μαθήματος  στο E-Class. Η τελική προθεσμία παράδοσης της  εργασίας έχει οριστεί για την Παρασκευή  9 Ιουλίου και ώρες 11: 00 - 12:00, όπως  εμφανίζεται και στο Πρόγραμμα των Εξετάσεων Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021. Επειδή, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα με τον server στο E-Class και να μην είναι δυνατό να τηρηθεί η προθεσμία παράδοσης, έχει ενεργοποιηθεί η εκπρόθεσμη παράδοση της εργασίας. Όσες εργασίες παραδοθούν εντός 24 ωρών από την λήξη της προθεσμίας δεν θα υποστούν καμία μείωση βαθμολογίας. Μετά όμως από το 24ωρο απλά δεν θα γίνουν δεκτές.

Αναλυτικές πληροφορίες, για την συγγραφή και την παράδοση της εργασίας υπάρχουν στην πρώτη σελίδα της εργασίας και παρακαλείστε να τις διαβάσετε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Μαθηματικά Ι, ΙΙ, III (Θ) & Μαθηματικά ΙΙΙ (Ε): Συμμετοχή στις Εξετάσεις Ιουνίου 2021

Το  παρακάτω μαθήματα:

1.  Μαθηματικά Ι         2. Μαθηματικά ΙΙ        3.  Μαθηματικά ΙΙΙ - Θεωρία     και  4.  Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο

θα εξεταστούν ΟΛΑ, ΜΟΝΟΝ, με εργασία που θα παραδοθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας E-Class, ενώ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ καθόλου χρήση της πλατφόρμας MS-Teams.

 

ΟΣΟΙ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ E-CLASS ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.

 

Οι αντίστοιχες εργασίες έχουν αναρτηθεί στο πεδίο "Έγγραφα"  στο site του κάθε μαθήματος  στο E-Class. Η τελική προθεσμία παράδοσης για κάθε μια από τις εργασίες έχει οριστεί την ημέρα και ώρα που εμφανίζεται και στο Πρόγραμμα των Εξετάσεων Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021. Επειδή, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πρόβλημα με τον server στο E-Class και να μην είναι δυνατό να τηρηθεί η προθεσμία παράδοσης, έχει ενεργοποιηθεί η εκπρόθεσμη παράδοση της εργασίας. Όσες εργασίες παραδοθούν εντός 24 ωρών από την λήξη της προθεσμίας δεν θα υποστούν καμία μείωση βαθμολογίας. Μετά όμως από το 24ωρο απλά δεν θα γίνουν δεκτές.

 

Αναλυτικές πληροφορίες, για την συγγραφή και την παράδοση της κάθε μιας από τις εργασίες υπάρχουν στην πρώτη σελίδα όλων των  εργασιών, και παρακαλείστε να τις διαβάσετε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ+Ε) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ MS TEAMS

????????? ??? ??? ??????? ??? ?????? ??? ???????

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a9e6fff6229254bfc82b02156c5e385c6...

????????? ??? ?? ??????? ??? ?????? ??? ???????????

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a5392f59396df46c78e946450ff4bc950...

?? ???????? ??? ????? ???? ??? ?? ???????????? ??? ???????? ???? ??? ??????????? ??????? ?? ??????????? ?????? ???? ??? ?????????? (???????? “Join”) ??? ?? ???? ?????? ???? ??????????? ???????.

Jordan AJ 1 MID Hi Viz, Jordan AJ 32 Mid, Jordan AJ 1 MID - Girls' Grade School Orange Pulse/atomic Violet/laser Crimson | Se http://mcxsureshotcall.com32-jordan-aj-1-mid-hi-viz-jordan-aj-32-mid-jordan-aj-1-mid-girls-grade-school-orange-pulse-atomic-violet-laser-crimson-se.html

???????????? ??????? ?? ?????? ???? ??????? (?) ??? ????????:

https://it.uth.gr/kb/ms-teams-syndesi-kai-hrisi-odigies-gia-foitites.

???? ???? ???????? ???????? ?? ????? ???????? ??????? ??? ??? ??????? ??? ????? ??? MSTEAMS ??? ?? ?????? ?? ??? ?????????.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ+Ε) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ MS TEAMS

????????? ??? ??? ??????? ??? ?????? ??? ???????

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a2a414f24f3ce45b59aff6dabb149fd29%40thread.tacv2/conversations?groupId=e4b101fc-ef21-4848-bacc-92f7784e3075&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

 

????????? ??? ?? ??????? ??? ?????? ??? ???????????

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a67c02e0760224ea3bcef22b288345ce3%40thread.tacv2/conversations?groupId=1988dcb6-5a90-4934-8205-f6a2847ad483&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

?? ???????? ??? ????? ???? ??? ?? ???????????? ??? ???????? ???? ??? ??????????? ??????? ?? ??????????? ?????? ???? ??? ?????????? (???????? “Join”) ??? ?? ???? ?????? ???? ??????????? ???????.

???????????? ??????? ?? ?????? ???? ??????? (?) ??? ????????:

https://it.uth.gr/kb/ms-teams-syndesi-kai-hrisi-odigies-gia-foitites.

???? ???? ???????? ???????? ?? ????? ???????? ??????? ??? ??? ??????? ??? ????? ??? MSTEAMS ??? ?? ?????? ?? ??? ?????????.

Σύνδεσμος για Εξέταση ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ)

Ο σύνδεσμος για την Εξέταση ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) είναι ο επόμενος:

 

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a43cd91142efd417cbb04021f3705903c...

Για να πάρετε μέρος στην Εξέταση θα πρέπει να μου στείλετε σχετικό ΕΓΚΑΙΡΑ αίτημα (αίτημα προς τον Διδάσκοντα) μέσω του MS-TEAMS (κάνοντας “Join”) ) και αφού το κάνω αποδεκτό θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Όσοι παρακολουθήσατε το μάθημα κατά τη διάρκεια του Εξαμήνου με το MS-TEAMS,  ΔΕΝ χρειάζεται να κάνετε κάτι τώρα.

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΟ e-class ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

Δρ. Π.Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σύνδεσμος για Εξέταση ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡ. και ΚΩΔ.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ)

Ο σύνδεσμος για την Εξέταση ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) είναι ο επόμενος:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a3752a0a19d544e60b1bd30b3baa5cdd1...

Για να πάρετε μέρος στην Εξέταση θα πρέπει να μου στείλετε ΕΓΚΑΙΡΑ σχετικό αίτημα (αίτημα προς τον Διδάσκοντα) μέσω του MS-TEAMS (κάνοντας “Join”) ) και αφού το κάνω αποδεκτό θα μπορείτε να συνδεθείτε.

 

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΟ e-class με προηγούμενη ανακοίνωση ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

 

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σύνδεσμος για Εξέταση ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡ. και ΚΩΔ.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ)

Ο σύνδεσμος για την Εξέταση της Θεωρίας ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) είναι ο επόμενος:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a3752a0a19d544e60b1bd30b3baa5cdd1...

 

Για να πάρετε μέρος στην Εξέταση θα πρέπει να μου στείλετε σχετικό αίτημα (αίτημα προς τον Διδάσκοντα (κάνοντας “Join”) ) και αφού το κάνω αποδεκτό θα μπορείτε να συνδεθείτε.

 

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΟ e-class με προηγούμενη ανακοίνωση ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

Σύνδεσμος για Εξέταση Εργαστηρίου ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡ. και ΚΩΔ.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Ο σύνδεσμος για την Εξέταση του Εργαστηρίου ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) είναι ο επόμενος:

 

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a0583962d0e644886b8b8253139f0f9d8...

 

Για να πάρετε μέρος στην Εξέταση θα πρέπει να μου στείλετε σχετικό ΕΓΚΑΙΡΑ αίτημα (αίτημα προς τον Διδάσκοντα) (κάνοντας “Join”) μέσω του MS-TEAMS και αφού το κάνω αποδεκτό θα μπορείτε να συνδεθείτε.

 

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΟ e-class ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

 

Η εξέταση των φοιτητών ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ θα γίνει μαζί με τους φοιτητές που παρακολούθησαν το Εργαστήριο κανονικά δηλ. τη Δευτέρα 14/06/21, ώρα 8 π.μ.

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σύνδεσμος για Εξέταση Εργαστηρίου ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Ο σύνδεσμος για την Εξέταση του Εργαστηρίου ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) είναι ο επόμενος:

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3ade9523fc7940479abf43db66663c2dab...

 

Για να πάρετε μέρος στην Εξέταση θα πρέπει να μου στείλετε ΕΓΚΑΙΡΑ σχετικό αίτημα (αίτημα προς τον Διδάσκοντα) (κάνοντας “Join”) μέσω του MS-TEAMS και αφού το κάνω αποδεκτό θα μπορείτε να συνδεθείτε.

Όσοι παρακολουθήσατε το Εργαστήριο κατά τη διάρκεια του Εξαμήνου με το MS-TEAMS,  ΔΕΝ χρειάζεται να κάνετε κάτι τώρα.

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΣΤΟ e-class ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

 

Οι φοιτητές ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ μπορούν να έρθουν για Εξέταση τη Τετάρτη 9/06/2021 ή στις 6 μ.μ. ή στις 7 μ.μ. μαζί με τους κανονικούς φοιτητές του Εξαμήνου.

 

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΠΡΟΣΟΧΗ:Εξέταση Μαθημάτων Θεωρία Πληρ.και Κωδ.δεδομένων (ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) και ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ)

Όσοι φοιτητές θέλουν να λάβουν μέρος στη Εξέταση των παρακάτω μαθημάτων κατά την Εξεταστική περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2021:

 

ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) (Εμβόλιμη Εξέταση)

ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) (Εμβόλιμη Εξέταση)

και

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ)

θα πρέπει να γραφτούν εγκαίρως στο αντίστοιχο μάθημα στο e-classτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να δουν τις αντίστοιχες σχετικές ανακοινώσεις για τη διαδικασία της εξέτασης των παραπάνω μαθημάτων κατά την Εξεταστική περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2021.

Δρ. Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής 1ης βαθμίδας.

ΚΕΡΑΙΕΣ (Ε) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 10-06-2021 ΩΡΑ 6-8μμ

?? ????????? ??? ??????????? ??????? ?? ?????? ??? ?????? 10-06-2021 ??? ??? 6-8?? ???? ??? ?????????? e-class ??? ms-teams.

Jordan AJ 1 MID Hi Viz, Jordan AJ 32 Mid, Jordan AJ 1 MID - Girls' Grade School Orange Pulse/atomic Violet/laser Crimson | Se http://mcxsureshotcall.com32-jordan-aj-1-mid-hi-viz-jordan-aj-32-mid-jordan-aj-1-mid-girls-grade-school-orange-pulse-atomic-violet-laser-crimson-se.html

??? ????? 08-06-2021 ??? ??? 2-4?? ?? ????? ?????????????? ?????? ??? ????? ?? ?????????? ????????? ??? ??????? ???????? ?? ??? ????????? ???.

???????????? ??????????? ???????? ???? ???????????? ??? ????????? ??? e-class.

? ????????

????????? ????????????

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Ε) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 08-06-21 6-8μμ

?? ????????? ??? ??????????? ??????? ????????? ?? ?????? ??? ????? 08-06-2021 ??? ??? 6-8?? ???? ??? ?????????? e-class ??? ms-teams.

??? ??????? 07-06-2021 ??? ??? 12-2?? ?? ????? ?????????????? ?????? ??? ????? ?? ?????????? ????????? ??? ??????? ???????? ?? ??? ????????? ???.

???????????? ??????????? ???????? ???? ???????????? ??? ????????? ??? e-class.

? ????????

????????? ????????????

ΣΑΕ: Εξέταση εργαστηρίου

Η εξέταση του εργαστηρίου ΣΑΕ (Δ' εξαμήνου) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, ώρα 4μμ (γραπτά). Όσοι/ες φοιτητές/ριες έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο στο τρέχον ή σε προηγούμενα εξάμηνα και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξέταση, οφείλουν να γραφτούν στο MSTeams και στο eclass και να συνδεθούν στη συνεδρία του εργαστηρίου στο MSTeams (202_ΠΠΣ63.Δ105Ε_ΣΑΕ-Ε) την ώρα έναρξης της εξέτασης.  

Για τη σύνδεση στο κανάλι του μαθήματος στο MSTeams (κωδικοί μαθημάτων κλπ), οδηγίες παρέχονται από το σύνδεσμο: Διεξαγωγή εξ αποστάσεως μαθημάτων μέσω της πλατφόρμας MS-Teams | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (uth.gr)

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξέταση Εργαστηρίου ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

       Η εξ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)» θα πραγματοποιηθεί τη ΤΕΤΑΡΤΗ 9/06/2021 (αντί για τη Πέμπτη 10/6/2021) και συγκεκριμένα:

ΜΟΝΟ για τα ΤΜΗΜΑΤΑ του κ.Βαρζάκα Παναγιώτη:

ΤΜΗΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 10-12: ΕΞΕΤΑΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 9/06/2021, ΏΡΑ 6-7 μ.μ.

ΤΜΗΜΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 12-2: ΕΞΕΤΑΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΗ 9/06/2021, ΏΡΑ 7-8 μ.μ.

ταυτόχρονα με τη χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του MS-Teams (μέθοδος Α2: On-line Γραπτή Εξέταση με χρήση Πλατφόρμας eclass, Υποσύστημα «Εργασίες» και σε συνδυασμό με Επιτήρηση Εξετάσεων με τηλεδιάσκεψη με τη Πλατφόρμα  MS-Teams) στα οποία θα πρέπει να έχετε απαραίτητα ταυτόχρονα πρόσβαση την ημέρα και τις ώρες της εξέτασης του μαθήματος.

ΟΜΑΔΑ MS-TEAMS: η ομάδα στην οποία γινόταν η διδασκαλία κατά τη διάρκεια του Εαρινού εξαμήνου.

Οι φοιτητές ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ μπορούν να έρθουν ή στις 6 μ.μ. ή στις 7 μ.μ.

Επίσης, απαραίτητα θα πρέπει να έχετε όλα τα επόμενα:

1.            Σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης

2.            Να έχετε εγγραφεί στο μάθημα στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να κάνετε έλεγχο ότι έχετε πρόσβαση το συγκεκριμένο μάθημα

3.            να έχετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο μάθημα στο MS-Teams

4.            Να έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό e-mail σας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

5.            Να διαθέτετε όλα τα επόμενα τεχνολογικά μέσα:

α. ηλεκτρονικό υπολογιστή

β. κάμερα

γ. μικρόφωνο και

δ. τρόπο σκαναρίσματος των χειρόγραφων απαντήσεων σας

6. να έχετε την ημέρα της εξέτασης διαθέσιμη τη φοιτητική σας ταυτότητα.

 

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο: pvarzakas@uth.gr

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Καθηγητής

 

ΦΥΣΙΚΗ (Ε) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

?????????????, ???? ????????? ?? ??????????? ???? ??????? ??? ????????? ?????? (?) ???? ?????????? ??????? 2021

?? ????????? ??? eclassuth, ????? ??????? : "?????????? ??????? 2021". 

?? ????????? ?? ?????? ??? ??????? 14 ??????? 2021, ??? 12 - 2 ?? ?? ??????? ??? MSTEAMS : https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a69dff0d7ef464a9d9d6eaa10d8aa0315...

??? ??? eclassuth ?????? (?) ???? ?? ?????????? ??? ????? ???????? ?? ?????? ???.

 

? ????????

??

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε) - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΑΡ.2020-21

????????????? , ???? ????????? ?? ??????????? ???? ??????? ??? ????????? ??.????.????/?? (?) ???? ?????????? ??? ??????? 2021,

?? ????????? ??? eclassuth (????? ???????: "?????????? ??????? 2021"), ?? ??????????? ??? ?? ????? ????????: "?????????? ??????? 2021" ??? ?? ????? : ???????.

Jordan AJ MID Se, Jordan AJ One Mid, Jordan AJ 1 MID - Boys' Toddler White/court Purple/total Orange http://mcxsureshotcall.com41-jordan-aj-mid-se-jordan-aj-one-mid-jordan-aj-1-mid-boys-toddler-white-court-purple-total-orange.html

?? ????????? ?? ?????? ??? ????? 15 ??????? ??? 10-12 ?? ?? ??????? ??? MSTEAMS :

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a27c9794dcb114a8599e0dcd61f34b23a...

 

 

? ????????

?. ??????????

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

?? ?????????????? ?????? ??? ??????? 22/04/2021 ??? ??? 2-4 ??????????.

Jordan AJ 1 MID Hi Viz, Jordan AJ 32 Mid, Jordan AJ 1 MID - Girls' Grade School Orange Pulse/atomic Violet/laser Crimson | Se http://mcxsureshotcall.com32-jordan-aj-1-mid-hi-viz-jordan-aj-32-mid-jordan-aj-1-mid-girls-grade-school-orange-pulse-atomic-violet-laser-crimson-se.html

? ????????

????????? ????????????

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Ε) ΟΜΑΔΑ 4-6

??? ????? 20/04/2021 ??? ?? ????? ?? ???????????? ?????? 4-6??.

???? ???????? ????????????? ???? ?? ????? ????????????? ?? ??????????????? ?? ?????? ?? ?????? ???? ????? 8-10 ? 12-2 ? 2-4.

? ????????

????????? ????????????

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ -ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

??? ????????? ??? ?? ?????? ??????? ???????????? (??????) ??? ??? ???????????????? ??? ????????? 9/4/21 ???? 8-10 ?.?. ?? ??????????? ??? ????? 13/4/21 ??? ??? 2-4 ?.?.

Jordan AJ MID Se, Jordan AJ One Mid, Jordan AJ 1 MID - Boys' Toddler White/court Purple/total Orange http://mcxsureshotcall.com41-jordan-aj-mid-se-jordan-aj-one-mid-jordan-aj-1-mid-boys-toddler-white-court-purple-total-orange.html

? ???????? 

?. ??????

?????????

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ

???????? ????????/?????

??? ????????? ??? ?? ?????? ??????? ???????????? (??????) ??? ?????????? 9/4/21 ??? ??? 8-10 ??? ?? ??????????????? ???? ????????? ??? ???????????. ?? ?????? ?? ??????????? ???? ??? ????? ???????? ???????? ??? ???????????.

Jordan AJ 1 MID Hi Viz, Jordan AJ 32 Mid, Jordan AJ 1 MID - Girls' Grade School Orange Pulse/atomic Violet/laser Crimson | Se http://mcxsureshotcall.com32-jordan-aj-1-mid-hi-viz-jordan-aj-32-mid-jordan-aj-1-mid-girls-grade-school-orange-pulse-atomic-violet-laser-crimson-se.html

? ???????? 

?. ??????

?????????

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

?? ?????? ??? ??????? ??? ??? ????? ??? ??????? 15/03/2021 (???? ??? ?????? ??? ??????? ????????) ?? ????? ??? ?????? 18/03/2021 ??? ??? 14:00-16:00 ???. ??? ??? ??? ?????????????.

Jordan AJ 1 MID Hi Viz, Jordan AJ 32 Mid, Jordan AJ 1 MID - Girls' Grade School Orange Pulse/atomic Violet/laser Crimson | Se http://mcxsureshotcall.com32-jordan-aj-1-mid-hi-viz-jordan-aj-32-mid-jordan-aj-1-mid-girls-grade-school-orange-pulse-atomic-violet-laser-crimson-se.html

? ????????

????????? ????????????

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ+Ε) ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

??? ??? ?????? 11/03/2021, ??? ???? ?????? ??? ??? 14:00-16:00 ?? ??????? ?????????????? ?????? ??? ?? ????????? ??? ???????????? ????? ??? ????????? ??????? ?????????.

?? ??????????????? ? ???????? msteams ??? ? ???? 202_???63.??103?_??????? ?????????-?

???? ?? ???????? ??? ????????? ?? ?????????? ?????????, ?? ??????????????? ??????? ??? ?? ?????????? ???????? ??? ??????? ?? ??????.

??? ?? ??????? ?? ?????? ??????????? ?? ?????? ?? ????? ????????? ??? ????? ??????? ??? ?????? ??? ???????? ??? ??? ?????????? ??? ?????? ???? ?? ???????????  ?? ??? ??? ????? ????? ?????? ?????????.

?? ?????? ?? ????? ???????????? ???????????? ? ??? ?????? ? ???? ?????????? ?????? ???????? ????????????? ????????????? ??? ?? ????????? ??? ????? ?? ????????????. ?? ??? ????? ?? ?????????? ??? ????????????? ?? ?? ??????????? ??? ????????? ?? ?? ????? ???. ?? ??? ????? ???????????? ??? ?????? ?? ????????? ?? ??????????? ?????? ??? ????? ??????? ??? ?? ?????????? ????????. ???  ?? ?????? ? ??? ?????????? ?????????? ???????? ??? ?? ????? ??????? ?? ??????????.

????????? ??? ?? ????? ????? ??? ?????? ? ?????.

? ????????

????????? ????????????

Εφαρμογές Ασαφούς Λογικής στην Τεχνολογία (ΕΠ104): Έναρξη μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος “Εφαρμογές Ασαφούς Λογικής στην Τεχνολογία (ΕΠ104)” θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας MS-Teams. Οι οδηγίες για να συνδεθείτε στο MS-Teams υπάρχουν σε email που έχετε λάβει στον ιδρυματικό σας λογαριασμό την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, με τίτλο: "Ανακοίνωση των συνδέσμων “TeamLink” προς τις ηλεκτρονικές αίθουσες του MS-TEAMS". Στο email αυτό αναφέρονται όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα από απόσταση, μέσω MS-Teams, κατά το τρέχον εξάμηνο. Οι οδηγίες που περιέχονται σε αυτό το email περιέχονται και σε ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί από τη Γραμματεία στο site του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Όμως υπάρχει προσωρινό πρόβλημα για τις συνδέσεις στο MS-Teams. Οι διαλέξεις του μαθήματος θα αρχίσουν κανονικά την ερχομένη Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 10:00 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Ο Διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

?? ????????? ??? ??????? ??? ?? ???????????? ???????? ?? ???????? ??? ??? ??????? ??????? 3/3/2021 ???? ??????????? ??? ???????????.

 

?. ??????

"ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ¨ ΕΑΡ.ΕΞΑΜ.2020-21

????????????? ?? ???????? ??? ????????? ?? ??????????????? ?? ?????? "???????????????"

??? ???. 2020-21 ?? ????????? ??? eclass ??? ?? ????????? ??? MSTEAMS:

https://teams.microsoft.com/l/team/19:62d28385e94447c6808dc97e4a6d7538@t...

??? ?????? 4 ??????? 2021 ??? : 10-12 ??.

Jordan AJ 1 MID Hi Viz, Jordan AJ 32 Mid, Jordan AJ 1 MID - Girls' Grade School Orange Pulse/atomic Violet/laser Crimson | Se http://mcxsureshotcall.com32-jordan-aj-1-mid-hi-viz-jordan-aj-32-mid-jordan-aj-1-mid-girls-grade-school-orange-pulse-atomic-violet-laser-crimson-se.html

?????????????? ??????? ????????.

??

ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ'¨- ΕΑΡ. ΕΞΑΜ. 2020-21

????????????? ?? ???????? ??? ????????? ?? ??????????????? ?? ?????? ????? ???????????? ??? ?????????

??? ???. 2020-21 ?? ????????? ??? eclass ??? ?? ????????? ??? MSTEAMS:

https://teams.microsoft.com/l/team/19:2acd070493db4fd5ab4230a7c9b260ca@t...

??? ??????? 3 ??????? 2021 ??? : 10-12 ??.

?????????????? ??????? ????????.

??

ΜΑΘΗΜΑ "ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ" ΕΑΡ.ΕΞΑΜ.2020-21

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το μάθημα στο ΕΑΡ.ΕΞΑΜ.2020-21

να εγγραφούν στο eclass

και

να συνδεθούν στο MSTEAMS στο σύνδεσμο: 

https://teams.microsoft.com/l/team/19:0805862e56174a8a8be2fee6d21f2149@t...

Το μάθημα θα αρχίσει ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 ώρα : 12:00 - 14:00

Επισυνάπτονται οδηγίες

AK

 

Νέα Ανακοίνωση-ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θεωρία και Εργαστήριο)

Καλημέρα

Αν δεν μπορέσετε να συνδεθείτε με τους κωδικούς που έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μου, τότε χρησιμοποιήστε τα επόμενα Links:

Για το Εργαστήριο ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Ε) το:

https://teams.microsoft.com/l/team/19:de9523fc7940479abf43db66663c2dab@thread.tacv2/conversations?groupId=412d1c1c-4781-4c01-b032-e8f8666c5363&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

και για τη Θεωρία ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) το:

https://teams.microsoft.com/l/team/19:43cd91142efd417cbb04021f3705903c@thread.tacv2/conversations?groupId=ab4b33a9-03fb-4302-82dc-35621a39b26f&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

 

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Αβαθμίδας.

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ + Ε) ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ MSTEAMS

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Σύνδεσμος για την σύνδεση στο μάθημα της θεωρίας

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a2a414f24f3ce45b59aff6dabb149fd29%40thread.tacv2/conversations?groupId=e4b101fc-ef21-4848-bacc-92f7784e3075&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

 

Σύνδεσμος για τη σύνδεση στο μάθημα του εργαστηρίου

https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a67c02e0760224ea3bcef22b288345ce3%40thread.tacv2/conversations?groupId=1988dcb6-5a90-4934-8205-f6a2847ad483&tenantId=3180bf70-17cc-44f6-90a4-5c9476625295

Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο αρχείο

Ηλεκτρονικά Ισχύος - Εργαστήριο (ΣΤ104Ε): Έναρξη μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021

??????? ?? ?? ???????? ????????? ??????????? ?????????, ?? ????????? ??? ????????? ??????????? ??????  - ?????????? (??104?) ?? ???????? ???? ??? ????????? MS-TEAMS. ? ??????? ??? ?????? ???? ????????? (MS-TEAMS)  ???? ????????? ???? ??????????? ?????????? ??? ???????????? ??????? ???????????? ?????????.

Jordan AJ MID Se, Jordan AJ One Mid, Jordan AJ 1 MID - Boys' Toddler White/court Purple/total Orange http://mcxsureshotcall.com41-jordan-aj-mid-se-jordan-aj-one-mid-jordan-aj-1-mid-boys-toddler-white-court-purple-total-orange.html

?? ????????? ??? ?????????  ?? ???????? ???????? ??? ???????? ??????? 1 ??????? 2021 ??? ?? ??????????? ??????? ?? ?? ???????? ????????? ??? ???? ???????????. ???????????? ?? ?????? ?? ??????????? ??????? ??? site ??? ????????? ??? e-Class, ??? ?? ???????? ????? ??????????????.

 

? ????????

???????????? ??????

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ + Ε) ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡ 20-21

?? ????????? ??? ???????????? ????? ??? ????????? ??????? ????????? ?? ??????? ?? ?????????? ??? ??? ??????? 22/02/2021 ?? ?????????? ???? ??? ????????? MSTEAMS ??????? ?? ?? ???????? ????????? ??? ???? ??????????? ?? ????:

1. ?? ????????? ????? ?????????? ???? ??????? ??? ??? 12-14.

Jordan AJ 1 MID Hi Viz, Jordan AJ 32 Mid, Jordan AJ 1 MID - Girls' Grade School Orange Pulse/atomic Violet/laser Crimson | Se http://mcxsureshotcall.com32-jordan-aj-1-mid-hi-viz-jordan-aj-32-mid-jordan-aj-1-mid-girls-grade-school-orange-pulse-atomic-violet-laser-crimson-se.html

? ??????? ????????? ??? ????????? ??? ?????? 202_???63.??103?_??????? ??????? ?????????_? ????? pqaiake

2. ?? ???????????? ????? ?????????? ???? ????? ?? ?????? 08-10, 12-14, 16-18, 18-20 ?? ??????????? ???????? (????? ??? ????? ????? ???????? ????? ????????????? ??? ???? ??????? ?????????? ?? ?? ??????????????? ????)

? ??????? ????????? ??? ????????? ??? ?????? 202_???63.??103?_??????? ??????? ?????????_ ? ????? w9yhwvo.

?? ???? ????? ? ???????? ??????? ???????? ????? 15 ??? ?? ?????? ?? ???????? ?? ????????? ??? ???? ??? ????????? E CLASS

?? ????? ????? ??? ??? ??? ??? ???????? ????????? ??? ????????? ???? ?? ????????? ???? ????????? ?????? ?? ?????????????? ??? ?? ????????? ??? ?? ???????????? ?????. ?? ???????? ????? ??????? ??? ??????? ?????????? ?????  ????? ??????? ???? ??? ?? ?????????? ???????? ???? ????????? ??? ???????.

 

? ????????

????????? ????????????

 

 

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θεωρία και Εργαστήριο) Εαρινό Εξ. 2020-2021

Α. Η εγγραφή για τα Τμήματα του Εργαστηρίου ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (E) και για τα τρία Τμήματα δηλαδή: Δευτέρα 2-4, Πέμπτη 10-12 και Πέμπτη 12-2 θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο την επόμενη Πέμπτη 25/02/2021, ώρα 10 π.μ. με σύνδεση στην:

Ομάδα στο MS-TEAMS: 202_ΠΠΣ63.ΣΤ102Ε_ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-Ε

Κωδικός στο MS-TEAMS:   fippw46

 

Β. Το μάθημα της Θεωρίας ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θ) θα ξεκινήσει τη Τετάρτη 24/02/2021 ώρα 6 μ.μ. με σύνδεση στην:

Ομάδα στο MS-TEAMS: 202_ΠΠΣ63.ΣΤ102Θ_ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-Θ

Κωδικός στο MS-TEAMS:   g83x7mb

 

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες θα παρακολουθήσουν τη Θεωρία ή/και το Εργαστήριο θα πρέπει να κάνουν και εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα στο e-class.

Δρ. Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α/ βαθμίδας

Δρ. Αναγνώστου Μάριος, Διδάσκων, Παν.Υπότροφος, Συνεργάτης.

Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα (Θ+Ε)

?. ??????

? ?????? ??? ????????? ???????????? ??????????????????-???????????  ?? ?????????? ??? ???????? ???? MS?eams [7fa08ud] ??????? ?? ?? ???????? ?????????. ? ????????????? ???????????? ??????? ?????? ?????? ??? ???? ??? ???????????? ??? ????????? ??? ?? ??????????? ??????????? ???????.

?? ????????/????? ??? ????????? ?? ??????????????? ??? ????????? ????????? ?? ????????? ???? ?????? ??? ????????? ??? eclass ???? ?? ????????? ??  ????????????? ????? ??? ?????????. 

?? ????????? ??? ??????? ?? ?????????? ??? ????? 23/2/2021, ??????? ?? ?? ???????? ?????????.

Jordan AJ MID Se, Jordan AJ One Mid, Jordan AJ 1 MID - Boys' Toddler White/court Purple/total Orange http://mcxsureshotcall.com41-jordan-aj-mid-se-jordan-aj-one-mid-jordan-aj-1-mid-boys-toddler-white-court-purple-total-orange.html

 

?. ??????????

?? ?????????? ??? ????????? ???????????? ??????????????????-???????????  ?? ?????????? ??? ???????? ???? MS?eams [ub3pz90] ??????? ?? ?? ???????? ?????????. ? ????????????? ???????????? ??????? ?????? ?????? ??? ???? ??? ???????????? ??? ????????? ??? ?? ??????????? ??????????? ???????.

i) ????????????? ??? ??????? ???? ??? ???????????? ?????  ??? ????  ????????/????? ??? ???????? ??? ????? ???? ?? ?????????? ? ??? ????? ????????? ???? ???? ????????? ??? ???????????. ????  ????????? ?? ??????????????? ?? ??????????  ????????? ?? ????????? ??o ?????????? ????? ??? eclass, ??????? ?? ?? ???????? ????????? . ?? ???????? ?? ?????? ???????????, ???? ??? ??????????? ??????? ??? ??????????? ??? eclass KAI MONO. ?? ????????  ?? ??????????  ??? ????? 23/2/2021 ??? ?? ???????????? ???  ??????? 28/02/2021.

ii) ?? ???????? ??? ????? ???????? ???? ????????? ??? ??????????? ??? ???????? ??? ????? ???????????? ??????????? ??? ????, ??????? ?? ????????? ?????? ?? ????????? ??? ?????????? ????? ????? ????????????? ??? eclass.   

?? ???????????? ???????? ?? ?????????? ??? ????? 2/3/2021, ??????? ?? ?? ???????? ?????????,  ???? ?? ??????????????? ? ??????? ??? ???????? ??? ?? ?????? ?? ??????? ??????????.

 

? ????????,

?. ???????

Ηλεκτρονικά Ισχύος - Εργαστήριο (ΣΤ104Ε): Οδηγίες για τις Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Oι τελικές εξετάσεις του μαθήματος “Ηλεκτρονικά Ισχύος - Εργαστήριο (ΣΤ104Ε)” θα γίνουν την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2021 και ώρες 14:15 – 16:00.

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο E- Class και το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου  2021  στις 11:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν, με ταυτόχρονη χρήση, μέσω των Microsoft Teams και E-Class, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams (κωδικός 8pxhib0) και γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου. Ταυτόχρονα εισέρχεστε και στο E-Class στο site του μαθήματος.

2. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, θα σας δοθούν τα θέματα μέσω αρχείου, σε Word format στο πεδίο “Έγγραφα” στο E-Class, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας.

3. Δίνονται οι απαραίτητες διευκρινήσεις στα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών.

4. Απαντάτε τα θέματα σε λευκές σελίδες, προσέχοντας να γράψετε και τον αριθμό του θέματος που απαντάτε.

5. Με το κινητό σας (ή άλλο) φωτογραφίζετε κάθε θέμα και την εικόνα την προσθέτετε στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί και κάτω από κάθε θέμα που απαντάτε.

6. Μετονομάζετε τo αρχείο “ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.doc” με το επίθετό σας με Ελληνικά κεφαλαία γράμματα, π.χ. “ΣΑΓΙΑΣ.doc”, “ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.docx” και στην συνέχεια το μετατρέπετε σε pdfformat. Το τελικό αρχείο σας δηλαδή που θα αναρτήσετε, θα πρέπει να είναι π.χ. το “ΣΑΓΙΑΣ.pdf” ή “ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. pdf” κλπ

7. Αναρτάτε τελικά αυτό το αρχείο στο πεδίο “Εργασίες” στο E-Class , στην εργασία “Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021”, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών.

8. Αποχωρείτε από την ομάδα του MS-Teams και το E-Class.

 

Ο διδάσκων

Κωνσταντίνος Σαγιάς

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Εξέταση των ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εξέταση για το μάθημα των  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΙΣΧΥΟΣ έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 1/2/2021 στις 14:15.

Η εξέταση (με ερωτήσεις πάνω στην θεωρία+εφαρμογές) θα γίνει μέσω της «πλατφόρμας» ΜS-TEAMS.

Ο κωδικός του μαθήματος για το ΜS-TEAMS είναι: mn0czko (φαίνεται και στις ανακοινώσεις της γραμματείας).

Απαραίτητη είναι η κατοχή κάμερας και μικροφώνου από μέρους των φοιτητών.

Η ταυτοποίηση θα γίνει μέσω της ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ταυτότητας, με την επίδειξή της στην κάμερα.

Απαραίτητο είναι να έχετε ακόμη επιστημονική αριθμομηχανή (κομπιουτεράκι) και λευκές κόλλες για τυχόν πράξεις που θα σας ζητηθούν.

Η εξέταση θα ξεκινήσει  στις 14:30-14:45 με την ανάρτηση θεμάτων από μέρους μου. (θα είναι απλές-βασικές ασκήσεις πάνω στην ύλη που προβλέπεται από το πρόγραμμα σπουδών) και θα είναι διάρκειας 35 min + 5min για την αποστολή των απαντήσεων (ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) με μήνυμα στο email μου: dlampakis@uth.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αποστολή των μηνυμάτων θα γίνει μόνο από τον επίσημο λογαριασμό σας (δηλαδή, name@uth.gr). To θέμα του μηνύματος θα πρέπει είναι το επίθετό σας και ο Α.Μ.  

Πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις. Ελπίζω εκ των προτέρων στην κατανόησή σας.

Ο Διδάσκων

Τεχνολογία Ηλεκτρονικών Εξαρτημάτων: Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Oι τελικές εξετάσεις του μαθήματος Τεχνολογία Ηλεκτρονικών Εξαρτημάτων- Εργαστήριο (Α105Ε)” θα γίνουν την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 και ώρες 14:00 – 16:00.

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο E- Class και το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2021 στις 11:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν, με ταυτόχρονη χρήση, μέσω των Microsoft Teams και E-Class, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.


Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams (κωδικός tn5x0k3) και γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου. Ταυτόχρονα εισέρχεστε και στο E-Class στο site του μαθήματος.

2. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, θα σας δοθούν τα θέματα μέσω αρχείου, σε Word format στο πεδίο “Έγγραφα” στο E-Class, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας.

3. Δίνονται οι απαραίτητες διευκρινήσεις στα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών.

4. Απαντάτε τα θέματα σε λευκές σελίδες, προσέχοντας να γράψετε και τον αριθμό του θέματος που απαντάτε.

5. Με το κινητό σας (ή άλλο) φωτογραφίζετε κάθε θέμα και την εικόνα την προσθέτετε στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί και κάτω από κάθε θέμα που απαντάτε.

6. Μετονομάζετε to αρχείο “ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.doc” με το επίθετό σας με Ελληνικά κεφαλαία γράμματα, π.χ. “ΣΑΓΙΑΣ.doc”.

7. Αναρτάτε τελικά αυτό το αρχείο στο πεδίο “Εργασίες” στο E-Class , στην εργασία “Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021”, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών.

8. Αποχωρείτε από την ομάδα του MS-Teams και το E-Class.

 

Ο διδάσκων

Κωνσταντίνος Σαγιάς

 

Εξέταση μαθημάτων Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές (Θ+Ε), Προγραμματισμός Ι (Θ+Ε), Προγραμματισμός ΙΙ (Θ+Ε) και Εφαρμογές Προγραμματισμού (Θ)

Οι εξετάσεις της Θεωρίας και του Εργαστηρίου στα παραπάνω μαθήματα θα γίνουν με προφορική εξέταση εξ αποστάσεως με την χρήση του Ms-Teams σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξετάσεων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Οι κωδικοί πρόσβασης για τις ομάδες του Ms-Teams των μαθημάτων αναγράφονται δίπλα τον τίτλο κάθε μαθήματος στην "Ηλεκτρονική Γραμματεία".

 

Γρηγόρης Τζιάλλας

Καθηγητής

Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε) – Τελική εξέταση

Η τελική γραπτή εξέταση του εργαστηρίου «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Εκ παραδρομής αναφέρεται η εξέταση στο πρόγραμμα στις 25 Ιανουαρίου.

Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε) – Τελική εξέταση

Η τελική γραπτή εξέταση του εργαστηρίου «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Εκ παραδρομής αναφέρεται η εξέταση στο πρόγραμμα στις 25 Ιανουαρίου.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Τηλεπικοινωνίες (Θ) και Εφ. Ηλεκτρ/σμός-Μικροκύματα (Θ & Ε)

Αγαπητοί φοιτητές & αγαπητές φοιτήτριες

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των μαθημάτων:

 • Τηλεπικοινωνίες(θεωρία Ε΄εξάμηνο),
 • Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός - Μικροκύματα(θεωρία και εργαστήριο, Δ΄εξάμηνο),

θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου, προφορικά με τη χρήση της εγκεκριμένης από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πλατφόρμας MS-Teams .

Για την καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων των παραπάνω μαθημάτων, πρέπει οι φοιτητές/φοιτήτριες το αργότερο μέχρι 28 Ιανουαρίου 2021 να έχουν εγγραφεί, για κάθε μάθημα που επιθυμούν να εξεταστούν, στο eclass.uth,gr και στην πλατφόρμα MS Teams (όπως αυτό διδάσκεται στο τρέχον πρόγραμμα σπουδών και όχι σε αντιστοιχίες μαθημάτων από παλαιότερα προγράμματα σπουδών).

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος έχουν αναρτηθεί στις ανακοινώσεις του e-class κάθε μαθήματος.

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Εξετάσεις στα μαθήματα ΣΑΕ (Θ+Ε), Συστ. Ήχου & Εικόνας, Ηλεκτρον. Υψηλών Συχνοτήτων (Θ)

Οι εξετάσεις στα μαθήματα 

 • Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου (Θεωρία & Εργαστήριο),
 • Συστήματα Ήχου & Εικόνας,
 • Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων  (Θεωρία) 

θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται στο επίσημο πρόγραμμα της εξεταστικής περιόδου με τη χρήση του MSTeams με συνδυασμό προφορικής και γραπτής εξέτασης όπου αυτό απαιτείται. Ώρα προσέλευσης είναι η ώρα έναρξης του κάθε μάθήματος όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα. Ο κωδικός εισόδου στο MS Teams για κάθε μάθημα βρίσκεται στην ηλεκτρονική γραμματεία, δίπλα στο όνομα του μαθήματος  (όπως αυτό διδάσκεται στο τρέχον πρόγραμμα σπουδών και όχι σε αντιστοιχίες μαθημάτων από παλαιότερα προγράμματα σπουδών) .

Λεπτομέρειες για την εξέταση του κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass. Επισημαίνεται ότι για τα Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου έχει δημιουργηθεί στο eclass το μάθημα "Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου (Χειμερινό Εξάμηνο 2020-21)" .

Χρ. Σίμος

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θ, Ε) ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Οι εξετάσεις στα μαθήματα αυτά θα γίνουν εξ αποστάσεως με το eclass και το MS-TEAMS. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις θα πρέπει να γραφούν στο eclass του Παν/μιου Θεσσαλίας και να έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά το μάθημα στη Γραμματεία του Τμήματος. Οι κωδικοί υπάρχουν στην Ηλεκτρονική Γραμματεία. Στο eclass και στο πεδίο Ανακοινώσεις θα υπάρχουν οδηγίες για την εξέταση του κάθε μαθήματος. 

Ο Διδάσκων 

Β. Κώτσος

Καθηγητής

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ" (Θ,Ε), "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ" (Θ,Ε), "ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ"(Θ)

Οι εξετάσεις στα παραπάνω μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως, με χρήση του e-class  και του Ms-Teams σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξετάσεων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές, επομένως, είναι η πρόσβαση στα e-class (uth) των μαθημάτων αυτών, καθώς και η πρόσβαση στις αντίστοιχες ομάδες του Ms-Teams. Οι κωδικοί πρόσβασης στις ομάδες Ms-Teams των μαθημάτων αναγράφονται δίπλα τον τίτλο κάθε μαθήματος στην "Ηλεκτρονική Γραμματεία".

Στα e-class των αντιστοίχων μαθημάτων, (ενότητα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) θα βρείτε λεπτομερείς ανακοινώσεις σχετικά με τις εξετάσεις.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

Αισθητήρες - Interfaces (Θεωρία και Εργαστήριο) Εξετάσεις Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου 2020-21

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020 -2021 στα μαθήματα: «Αισθητήρες - Interfaces(Θεωρία)» και «Αισθητήρες - Interfaces (Εργαστήριο)», θα πρέπει να εγγραφούν το συντομότερο στα αντίστοιχα μαθήματα του E-class.

Χρήστος Τσώνος

Ηλεκτρονικές και Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Εργαστήριο) Εξετάσεις Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου 2020-21

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020 -2021 στο εργαστηριακό μάθημα «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» θα πρέπει να εγγραφούν το συντομότερο στο αντίστοιχο μάθημα του E-class.

Χρήστος Τσώνος

Ηλεκτρονικές και Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Εργαστήριο) Εξετάσεις Ιανουαρίου –Φεβρουαρίου 2020-21

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020 -2021 στο εργαστηριακό μάθημα «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» θα πρέπει να εγγραφούν το συντομότερο στο αντίστοιχο μάθημα του E-class.

Χρήστος Τσώνος

Διαδικασία Εξέτασης Μαθήματων ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕ/ΝΙΕΣ (Θ και Ε) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦ. και ΚΩΔ.ΔΕΔ(Θ)

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά,

Παρακαλώ ενημερωθείτε από το συνημμένο αρχείο για τη Διαδικασία της Εξέτασης Μαθήματων Ψηφ.Τηλεπικοινωνίες (Θ και Ε) και Θεωρία Πληρ. Και Κωδ.Δεδ (Θ).

Δρ.Παναγιώτης Κων.Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α βαθμίδας.

Εξετάσεις Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021: Διδάσκων – Εξεταστής Ν. Πετρόπουλος (Όλα τα μαθήματα) - Επείγουσα ανακοίνωση

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες που σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2020 -2021 σε κάποιο από τα μαθήματα στα οποία είμαι διδάσκων – εξεταστής, να εγγραφούν το συντομότερο στα αντίστοιχα sites των μαθημάτων στο eclass και να παρακολουθούν, συστηματικά και πολύ προσεκτικά, τις ανακοινώσεις που θα αναρτώνται εκεί.

Όπως φαίνεται και στο πρόγραμμα των εξετάσεων, θα είμαι εξεταστής στα παρακάτω μαθήματα, τα οποία αναφέρονται με την σειρά που εμφανίζονται και  στο πρόγραμμα των εξετάσεων Ιανουαρίου -- Φεβρουαρίου 2020 - 2021.

 • Μαθηματικά ΙΙΙ - (Ε) (Γ104Ε)  -- Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2020
 • Μαθηματικά Ι (Α103Θ) -- Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2020  
 • Μαθηματικά ΙΙ (Β103Θ)  -- Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2020  
 • Υλικά Ηλεκτρικής & Διατάξεις (ΕΠ106Θ) -- Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2020  
 • Σήματα Συστήματα & ΨΕΣ - (Ε) (Δ101Ε) -- Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2020  
 • Εφαρμογές Ασαφούς Λογικής στην Τεχνολογία (ΕΠ104Θ) -- Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2020 
 • Μαθηματικά ΙΙΙ - (Θ) (Γ104Θ) -- Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2020  
 • Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105Θ)  -- Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2020 

 

Ο διδάσκων – εξεταστής

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Μαθηματικά III - Εργαστήριο: Εξετάσεις Ιανουαρίου 2021 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Οι τελικές εξετάσεις του μαθήματος Μαθηματικά ΙΙΙ – Εργαστήριο (Γ104Ε) θα γίνουν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 και ώρες 10:00 – 12:00.

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου  2021 στις 12:00,  ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε μια  ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά. Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams, και να έχετε εγκατεστημένα, στον υπολογιστή με τον οποίο θα πάρετε μέρος στην εξέταση, τα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού Gnu-Octave και LibreOffice.

Η εξεταστέα ύλη έχει σημειωθεί με κίτρινο χρώμα στο φυλλάδιο των σημειώσεων του εργαστηρίου που δίνεται σαν συνημμένο αρχείο. Το ίδιο αρχείο υπάρχει και στο πεδίο “Έγγραφα”  στο eclass.

Στο αρχείο αυτό έχουν σημειωθεί, επίσης με κίτρινο χρώμα και αρκετές άλυτες ασκήσεις. ΟΙ λυμένες και άλυτες ασκήσεις που έχουν σημειωθεί με κίτρινο χρώμα θα αποτελέσουν την “δεξαμενή” για τα θέματα των εξετάσεων .

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να λύσουν τις άλυτες ασκήσεις, να τις συμπεριλάβουν στο αρχείο “ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” που βρίσκεται στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass και στην συνέχεια να αναρτήσουν αυτό  αρχείο στο eclass στο πεδίο “Εργασίες”. Παρακαλείστε να αποθηκεύσετε το αρχείο αυτό σε pdf format και να το ονομάσετε με το επίθετό σας γραμμένο με Ελληνικά κεφαλαία γράμματα, π.χ. “ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.pdf”. Το αρχείο της εργασίας θα πρέπει να αναρτηθεί στο eclass το αργότερο μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου στις 24:00.

Προτείνεται να λύσετε όσες περισσότερες άλυτες ασκήσεις μπορείτε και να υποβάλετε εργασία, έτσι ώστε ο βαθμός της εργασίας να συνυπολογιστεί στον βαθμό της τελικής εξέτασης και να αυξήσετε έτσι τις πιθανότητες για να “περάσετε” το μάθημα.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Όταν ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση, θα σας  δοθούν  τα θέματα μέσω αρχείου, σε format LibreOffice (.odt) και μέσω του πεδίου “files”  της συγκεκριμένης ομάδας (channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Δίνονται οι απαραίτητες  διευκρινήσεις στα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί και στην συνέχεια το μετονομάζετε με το όνομά σας. Το αναρτάτε τελικά στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “χωρίς παρακολούθηση”, μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις, αρκεί να το δηλώσουν έγκαιρα στο eclass.

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι, στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass, θα μπορείτε να βρείτε και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.  Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ

Οι εξετάσεις του μαθήματος ΚΕΡΑΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα την Δευτέρα  08/02/2021 και ώρα 8:00-100:00 με τη χρήση του e-class και του ms-teams.

Την Παρασκευή 05/02/2021 και ώρα 12:00-14:00 θα γίνει επαναληπτικό μάθημα (201_ΠΠΣ63.Ζ104Θ_ΚΕΡΑΙΕΣ-Θ με τον κωδικό που θα βρείτε στις ανακοινώσεις της Γραμματείας) για να απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε οδηγίες για την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Οι εξετάσεις του μαθήματος Κεραίες ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ θα γίνουν  την Παρασκευή  22/01/2021 και ώρα 16:00-18:00 με τη χρήση του e-class και του ms-teams.

Προκειμένου να λάβετε μέρος στις εξετάσεις θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει το μάθημα το χειμ εξάμηνο 2020-21 και δεν έχετε κοπεί από απουσίες ή να είχατε παρακολουθήσει το μάθημα σε προηγούμενο εξάμηνο και να είχατε δώσει εξετάσεις και να είχατε κοπεί.

Την Δευτέρα 18/01/2021 το μάθημα θα διεξαχθεί  κανονικά μάθημα ( 201_ΠΠΣ63.Ζ104Ε_ΚΕΡΑΙΕΣ-Ε με τον κωδικό που θα βρείτε στις ανακοινώσεις της Γραμματείας.) στο οποίο θα γίνει επανάληψη και θα απαντηθούν ερωτήσεις.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε οδηγίες για την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Οι εξετάσεις του μαθήματος Γραμμές Μετάδοσης ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ θα γίνουν  την Παρασκευή  22/01/2021 και ώρα 08:00-10:00 με τη χρήση του e-class και του ms-teams.

Προκειμένου να λάβετε μέρος στις εξετάσεις θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει το μάθημα το χειμ εξάμηνο 2020-21 και δεν έχετε κοπεί από απουσίες ή να είχατε παρακολουθήσει το μάθημα σε προηγούμενο εξάμηνο και να είχατε δώσει εξετάσεις και να είχατε κοπεί.

Την Πέμπτη  21/01/2021 και ώρα 16:00-18:00 θα γίνει επαναληπτικό μάθημα (201_ΠΠΣ63.ΣΤ103Ε_ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ-Ε με τον κωδικό που θα βρείτε στις ανακοινώσεις της Γραμματείας) για να απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε οδηγίες για την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ

Οι εξετάσεις του μαθήματος Γραμμές Μετάδοσης ΘΕΩΡΙΑ θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα την Πέμπτη 04/02/2021 και ώρα 18:00-20:00 με τη χρήση του e-class και του ms-teams.

Την Τετάρτη 03/02/2021 και ώρα 12:00-14:00 θα γίνει επαναληπτικό μάθημα (201_ΠΠΣ63.ΣΤ103Θ_ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ-Θ με τον κωδικό που θα βρείτε στις ανακοινώσεις της Γραμματείας) για να απαντηθούν ερωτήσεις και απορίες.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε οδηγίες για την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ- ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Αγαπητοί φοιτητές & αγαπητές φοιτήτριες

Η τελική εξέταση του εργαστηρίου «Τηλεπικοινωνίες» του ΠΣ Ηλεκτρονικών Μηχανικών θα γίνει διαδικτυακά μέσω MS-Teams, την Τρίτη 19.01.2021 και ώρα 8-4 μμ (την ώρα διεξαγωγής των συνεδριών του εργαστηρίου).

Για την συμμετοχή σας στην εξέταση θα πρέπει να έχετε δηλώσει το εργαστήριο στην Γραμματεία του Τμήματος. Για την καλύτερη οργάνωση της εξέτασης πρέπει οι φοιτητές/φοιτήτριες το αργότερο μέχρι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 να έχουν εγγραφεί,  στο eclass.uth,gr (https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U133) και στην πλατφόρμα MS Teams.

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης του εργαστηρίου  έχουν αναρτηθεί στις ανακοινώσεις του e-class του μαθήματος.

Οι διδάσκοντες,

Δρ. Γ. Βελντές

Δρ. Μ. Αναγνώστου

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εξετάσεις του μαθήματος θα γίνουν εξ αποστάσεως, με χρήση του e-class  και του Ms-Teams τις ημέρες Δευτέρα 18/1/21 και Τρίτη 19/1/21 και σε ώρες αντίστοιχες με τις ώρες διεξαγωγής των εργαστηριακών ασκήσεων για κάθε Ομάδα.

Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ και θέλουν να εξεταστούν, θα πρέπει να στείλουν σχετικό αίτημα στον διδάσκοντα (tsitsipis@uth.gr) και ως απάντηση θα λάβουν την ημέρα και ώρα εξέτασης. Αν δεν είναι γραμμένοι ήδη στο e-class του μαθήματος μπορούν να το κάνουν και τώρα, μέχρι και 16/1/21 ώρα 22:00.

Στο eclass του μαθήματος (ενότητα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ) θα βρείτε λεπομερή ανακοίνωση σχετικά με την εξέταση.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Εξέταση Εργαστήριο Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων Χειμ.2020-2021

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες Καλή Χρονιά,

       Η εξ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος «Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)» θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τη χρήση του eclassτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του MS-Teams(μέθοδος Α2: On-lineΓραπτή Εξέταση με χρήση Πλατφόρμας eclass, Υποσύστημα «Εργασίες» και σε συνδυασμό με τηλεδιάσκεψη με τη Πλατφόρμα  MS-Teams) στα οποία θα πρέπει να έχετε απαραίτητα ταυτόχρονα πρόσβαση την ημέρα και τις ώρες της εξέτασης του μαθήματος.

Επίσης, απαραίτητα θα πρέπει να έχετε όλα τα επόμενα:

1.         Σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης

2.         Να έχετε εγγραφεί στο μάθημα στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να κάνετε έλεγχο ότι έχετε πρόσβαση το συγκεκριμένο μάθημα

3.         να έχετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο μάθημα στο MS-Teams

4.         Να έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό e-mail σας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

5.         Να διαθέτετε όλα τα επόμενα τεχνολογικά μέσα:

α. ηλεκτρονικό υπολογιστή

β. μικρόφωνο και

γ. τρόπο σκαναρίσματος των χειρόγραφων απαντήσεων σας.

        Εξέταση θα γίνει τη Πέμπτη 21/01/2021 για τα Τμήματα της Πέμπτης 10-12 και 12-2, την ώρα που ο κάθε φοιτητής έχει παρακολουθήσει το Εργαστήριο κατά τη διάρκεια του Εξαμήνου.

Οι φοιτητές χωρίς παρακολούθηση μπορούν να προσέλθουν τη Πέμπτη 21/01/2021, στις 10 ή στις 12 για να εξεταστούν.

Η ύλη εξέτασης είναι:

1. ΑΣΚΗΣΕΙΣ 1η ΕΩΣ ΚΑΙ 8η (ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ)

 2. ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1η ΕΩΣ ΚΑΙ 8η

 3. ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1η ΕΩΣ ΚΑΙ 8η

 4. ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ 1η ΕΩΣ ΚΑΙ 8η

Ο διδάσκων, Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Καθηγητής

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων: Εξέταση Εργαστηρίου

Αγαπητοί φοιτητές & αγαπητές φοιτήτριες

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειες σας και καλή πρόοδο στις σπουδές σας.

Η τελική εξέταση του εργαστηρίου «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων» του ΠΣ Ηλεκτρονικών Μηχανικών θα γίνει διαδικτυακά μέσω MS-Teams/eClass, την Τρίτη 19.01.2021 και ώρα 4-6 μμ (την ώρα διεξαγωγής των συνεδριών του εργαστηρίου)

Για την συμμετοχή σας στην εξέταση θα πρέπει να έχετε δηλώσει το εργαστήριο στην Γραμματεία του Τμήματος και να έχετε εγγραφεί στο eClass του μαθήματος. Αναλυτικές οδηγίες (καθώς και προσομοίωση εξέτασης) θα δοθούν στην τελευταία συνεδρία του εξαμήνου, την Τρίτη 12.1.2020, ώρα 4-6μμ.

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε)-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η εξέταση του μαθήματος ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Εργαστήριο) του Ζ΄ Εξαμήνου του Τμήματος Ηλεκτρονικών θα γίνει διαδικτυακά με χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με ταυτόχρονη χρήση του MS-Teams, την Τετάρτη 20/1/2021 και ώρα 10-12 π.μ.

Για την συμμετοχή σας στην εξέταση του μαθήματος θα πρέπει να έχετε δηλώσει το μάθημα στην Γραμματεία του Τμήματος (ηλεκτρονικά) και να έχετε εγγραφεί στο e-class του μαθήματος το αργότερο μέχρι 18/1/2021.

Αναλυτικές οδηγίες για την εξέταση θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-classτου μαθήματος.

Ο διδάσκων

Β. Κώτσος

Καθηγητής

ΝΕΟ-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ-ΦΥΣΙΚΗ (Ε) ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Οσοι θα συμμετάσχουν στην εξέταση του μαθηματος ΦΥΣΙΚΗ (Ε) στην εξεταστική χειμ. εξαμ. 2020-21

θα πρέπει να εγγραφούν στην ομάδα χρηστών του eclass ΦΥΣΙΚΗ (Ε) : "ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΜ. ΕΞΑμ. 2020-21".

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 και ώρα 3 μμ.

Στο πεδίο ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 θα αναρτηθούν τα θέματα και θα αναρτησετε το γραπτό σας σύμφωνα με τις οδηγίες

που αναγράφονται στο πεδίο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ : "ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΦΥΣΙΚΗ (Ε)" ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021'

 

AK

ΝΕΟ-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Ε)- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η εξέταση του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε) θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

ώρα 2-3 μμ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην 'ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ' που είναι αναρτημένη στο eclass.

 

AK

 

Εξέταση του εργαστηριακού μαθήματος ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η εξ αποστάσεως εξέταση του εργαστηριακού μαθήματος ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, την ΤΡΙΤΗ 19-01-2021 και ώρα 10:00 πμ.

Για να συμμετάσχετε στην εξέταση των μαθήματος, θα πρέπει να το έχετε  συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχετε  εγγραφεί το αργότερο μέχρι 15-01-2021 στο  e-class του μαθήματος.

Αναλυτικότερες οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης του μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class του μαθήματος.

Αναπλήρωση μαθήματος Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές Θ στις 18/11/2020 12:00

Το μάθημα Δϊκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές λόγω της αργίας στις 17/11/2020 για αυτή την εβδομάδα θα γίνει την Τετάρτη 18/11/2020 στιις 12:00

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ+Ε)

Κάθε Παρασκευή και ώρα 12-14 με έναρξη από την Παρασκευή 13/11/2020 θα γίνεται φροντιστηριακό μάθημα για τη θεωρία και το εργαστηριο και θα δίνονται απαντήσεις  σε ερωτήσεις-απορίες και θα λύνονται ασκήσεις στην ύλη που θα έχει διδαχθεί μέχρι τότε.

Το μάθημα θα γίνεται με τη χρήση του MS-TEAMS στην ομάδα  201_ΠΠΣ63.Ζ104Θ_ΚΕΡΑΙΕΣ-Θ και κωδικό πρόσβασης 7ec4ubv.

Διευκρινίζεται και πάλι ότι

1. Είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση του εργαστηρίου με λήψη παρουσιών για όσους το έχουν δηλώσει για πρώτη φορά. Όσοι το είχαν παρακολουθήσει στο παρελθόν και είχαν δώσει εξετάσεις και δεν είχαν προβιβάσιμο βαθμό αν και δεν είναι υποχρεωμένοι να το παρακολουθούν (προκυμένου νε εξοικονομούνται θέσεις εργασίας) τώρα που το μάθημα γίνεται εξ αποστάσεως συνιστάται να το παρακολουθούν για καλύτερη κατανόηση και επομένως καλύτερη αντιμετώπιση των εξετάσεων.

2. Αν και κατά την παρακολούθηση της θεωρίας δεν λαμβάνονται παρουσίες,  συνιστάται η ανελλιπής παρακολούθηση των μαθημάτων της θεωρίας για την καλύτερη κατανόηση και επομένως καλύτερη αντιμετώπιση των εξετάσεων αλλά και την καλύτερη κατανόηση του εργαστηρίου.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΚΕΡΑΙΕΣ (Ε) ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν ωρολόγιο πρόγραμμα το εργαστήριο του Μαθήματος Κεραίες γίνεται κάθε Δευτέρα εξ αποστάσεως με τη χρήση του msteams σε τρείς ομάδες 8-10,  10-12, 12-2.

Λόγω συμμετοχής μου στο Συμβούλιο ένταξης κάθε Δευτέρα 10-12, η διδασκαλία για την ομάδα 10-12 θα γίνεται κάθε Δευτέρα και ώρα 16-18 με έναρξη από την Δευτέρα 19/10/2020.

Υπενθυμίζεται και πάλι ότι η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι υποχρεωτική (λαμβάνονται παρουσίες) και ότι για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος συνιστάται η παρακολούθηση και της θεωρίας (κάθε Τρίτη 14-16   και Πέμπτη  14-16) και του εργαστηρίου.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

 

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου κρίνεται απαραίτητη η χρήση υπολογιστή επειδή θα χρησιμοποιήσουμε προγράμματα προσομοίωσης τα οποία υπάρχουν αναρτημένα στα έγγραφα του μαθήματος και πρέπει να τα αντιγράψετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Την Δευτέρα 12/10/2020, λόγω έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ένταξης θα γίνει μάθημα 08:00-10:00   και  12:00-14:00. Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει την ομάδα 10:00-12:00 να παρακολουθήσουν μία από τις άλλες δύο ομάδες.

Και να έχετε υπόψη ότι για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος κρίνεται απαραίτητη η παρακολούθηση και της θεωρίας και του εργαστηρίου η παρακολούθηση του οποίου είναι υποχρεωτική και με λήψη παρουσιών.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντοεγώργος

 

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ) ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΣ

Επειδή πολλοί φοιτητές δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα της θεωρίας που είναι προγραμματισμένο να γίνεται κάθε Δευτέρα και ώρα 16:00-18:00 το μάθημα αυτό θα πραγματοποιείται  κάθε Πέμπτη και ώρα 14:00-16:00.

Το προγραμματισμένο μάθημα κάθε Τρίτη θα γίνεται κανονικά και ώρα 14:00-16:00 σύμφωνα με το ανακοινωμένο πρόγραμμα.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΕΠΕΙΓΟΝ-Εργαστήριο Θεωρία Πληρ.-Κωδ.(Ε) Τμήμα Δευτέρας 12-2

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 12/10/2020 θα ξεκινήσει η διδασκαλία του Εργαστηρίου  Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων(Ε), για το Τμήμα της Δευτέρας 12-2 με διδάσκοντα τον κ.Μάριο Αναγνώστου.

Η διδασκαλία θα γίνει με εξ αποστάσεως εκπαίδευση και θα λαμβάνονται παρουσίες.

Δρ. Μάριος Αναγνώστου

Δρ. Παναγιώτης Βαρζάκας, Καθηγητής.

ΚΕΡΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ

Όπως έχει ανακοινωθεί σε προηγούμενη ανάρτηση το μάθημα αρχίζει την Δευτέρα 05/10/2020 εξ αποστάσεως με την χρήση του msteams.

Η θεωρία γίνεται κάθε Δευτέρα  16:00-18:00 και Τρίτη 14:00-16:00, να κάνετε εγγραφή στο eclass.

Το εργαστήριο γίνεται κάθε Δευτέρα 08:00-10:00  ,  10:00-12:00 και 12:00-14:00 και η παρουσία είναι υποχρεωτική (θα τηρείται παρουσιολόγιο). Να κάνετε εγγραφή στο eclass.

Ειδικά την Δευτέρα 05/10/2020, λόγω έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ένταξης θα γίνει μάθημα 08:00-10:00   και  12:00-14:00. Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει την ομάδα 10:00-12:00 να παρακολουθήσουν μία από τις άλλες δύο ομάδες. Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου κρίνεται απαραίτητη η χρήση υπολογιστή επειδή θα χρησιμοποιήσουμε προγράμματα προσομοίωσης τα οποία υπάρχουν αναρτημένα στα έγγραφα του μαθήματος και πρέπει να τα αντιγράψετε.

Να γνωρίζετε ότι για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος και επομένως επιτυχία στις εξετάσεις θα πρέπει να παρακολουθείτε και να μελετάτε κατά την διάρκεια του εξαμήνου και τη θεωρία και το εργαστήριο τα οποία είναι συμπληρωματικά το ένα στο άλλο.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

 

Διεξαγωγή των μαθημάτων «Αισθητήρες – Interfaces» (Θ) + (Ε)

Παρακαλώ εγγραφείτε στο eClass των μαθημάτων "Αισθητήρες – Interfaces" (Θ) + (Ε). Τα μαθήματα θα διεξάγονται μέσω MS Teams.

Χ. Τσώνος

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)_ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

Α. ΘΕΩΡΙΑ

Η θεωρία του μαθήματος Τηλεπικοινωνίες  θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [xu9k89v] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις καλούνται να εγγραφούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου θα αναρτάται το  υποστηρικτικό υλικό του μαθήματος. 

Οι διαλέξεις της θεωρίας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4/10/2020, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Β. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το εργαστήριο του μαθήματος Τηλεπικοινωνίες θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [4m5nfcs] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

i) Οι φοιτητές/τριες που δηλώνουν για πρώτη φορά το εργαστήριο ή δεν έχουν προσέλθει ποτέ στις εξετάσεις του εργαστηρίου και  επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο  καλούνται να εγγραφούν στα αντίστοιχα Τμήματα στο eclass, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα . Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσω της αντίστοιχης σελίδας του εργαστηρίου στο eclass KAI MONO. Οι εγγραφές  θα ξεκινήσουν  την Τρίτη 5/10/2020 και θα ολοκληρωθούν την  Κυριακή  11/10/2020 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ii) Οι φοιτητές που έχουν αποτύχει στις εξετάσεις του εργαστηρίου στο παρελθόν και έχουν βαθμολογηθεί τουλάχιστον μια φορά, μπορούν να εγγραφούν εφόσον το επιθυμούν στο αντίστοιχο ΤΜΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ στο eclass.   

Τα εργαστηριακά μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 13/10/2020, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Εισαγωγή στα συστήματα επικοινωνιών, Τηλεπικοινωνιακά συστήματα (Ε)-ΕΝΑΡΞΗ

 

ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε)

Τα μαθήματα ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε) θα διεξάγονται με το MS TEAMS (οι κωδικοί ecode στην ηλεκτρονική γραμματεία)

Παρακαλώ εγγραφείτε στα Τμήματα για το εργαστήριο  ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Ε) στο eclass :

Τμήμα 1  Τρίτη 8-10,

Τμήμα 2  Τρίτη 10-12,

Τμήμα 3  Τετάρτη 8-10

ΕΙΣΑΓΩΓΗ  ΣΤΑ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Παρακαλώ εγγραφείτε στο μάθημα Θεωρία  ΕΙΣΑΓΩΓΗ  ΣΤΑ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Θ) του Γ΄ Εξαμήνου στο eclass :

Το μάθημα θεωρίας θα γίνεται στο MS-TEAMS κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12 (οι κωδικοί ecode στην ηλεκτρονική γραμματεία).

 

Β. Κώτσος

Καθηγητής

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Θ)+(Ε)_ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα μαθήματα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Θ + Ε) θα διεξάγονται

μέσω MS TEAMS (θα βειτε τους κωδικούς ecode στην ηλεκτρονικη γραμματεία)

 

Παρακαλώ εγγραφείτε στα Τμηματα για το εργαστήριο  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Ε) στο eclass :

ΤΜΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12-2,

ΤΜΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 2-4,

ΤΜΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 4-6,

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2-4

 

Παρακαλώ εγγραφείτε στo μάθημα Θεωρία ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜ/ΑΣ (Θ) στο eclass :

Το μαθημα θεωρίας MSTEAMS θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 14-10-2020

ωρα 10-12 στο MSTEAMS.

 

ΑΚ

 

 

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Εργαστήριο) - Διεξαγωγή μαθημάτων

Το εργαστήριο του μαθήματος Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [1c00ncr] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

Υπάρχει μόνο ένα εργαστηριακό τμήμα το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες του τμήματος οι οποίοι/ες δεν έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο σε προηγούμενα εξάμηνα ή έχουν απορριφθεί από απουσίες.

Οι φοιτητές/τριες που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία και επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο καλούνται να παρευρεθούν υποχρεωτικά στην πρώτη διαδικτυακή συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6.10.2020, ώρα 16:15, όπου θα οριστικοποιηθεί η σύνθεση του τμήματος και θα δοθούν οι οδηγίες διεξαγωγής (εγκατάσταση απαραίτητου λογισμικού κλπ). Επίσης καλείστε να εγγραφείτε στη σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου υπάρχουν σημειώσεις και λοιπό υποστηρικτικό υλικό.

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Θεωρία): Διεξαγωγή μαθημάτων

Η θεωρία του μαθήματος Ηλεκτρονικά Yψηλών Συχνοτήτων θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [001hj22] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών.

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις καλούνται να εγγραφούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου υπάρχουν σημειώσεις και λοιπό υποστηρικτικό υλικό. 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

Συστήματα Ήχου & Εικόνας - Διεξαγωγή Μαθημάτων

Το μάθημα επιλογής Συστήματα Ήχου & Εικόνας θα διδάσκεται, μέχρι νεωτέρας, από απόσταση μέσω MSΤeams [ulq18up] σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός κωδικός ισχύει επίσης για όλες τις αντιστοιχίες του μαθήματος από τα προηγούμενα προγράμματα σπουδών

Οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις καλούνται να εγγραφούν στην σελίδα του μαθήματος στο eclass όπου υπάρχουν σημειώσεις και λοιπό υποστηρικτικό υλικό. 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

 

Ασαφής Λογική (ΕΠ104): Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος "Βασικές Εφαρμογές της Ασαθούς Λογικής στην Τεχνολογία"  (ΕΠ104),  θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν  κανονικά την ερχομένη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος.  

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο (Γ104Ε): Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο (Γ104Ε) θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν κανονικά την ερχομένη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος. Το μάθημα θα διδαχτεί για τελευταία φορά και επειδή είναι  εργαστηριακό η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική, για όσους δεν  το έχουν παρακολουθήσει ξανά στο παρελθόν.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά ΙΙΙ - Θεωρία (Γ104Θ): Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος Μαθηματικά ΙΙΙ - Θεωρία(Γ104Θ) θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν  κανονικά την ερχομένη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος.  

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις: Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις (ΕΠ106) θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν  κανονικά την ερχομένη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά  για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος.  

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105): Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2020-2021

Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Διδασκαλίας Μαθημάτων, οι διαλέξεις του μαθήματος Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105) θα γίνονται μέσω της πλατφόρμα MS-TEAMS. Ο κωδικός για είσοδο στην πλατφόρμα (MS-TEAMS) δίνεται σε σχετική ανακοίνωση, που έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Οι διαλέξεις του μαθήματος  θα αρχίσουν  κανονικά την ερχομένη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Παρακαλείστε να κάνετε έγγραφή και στο site του μαθήματος στο eClass, όπου θα μπορείτε να βρίσκετε πληροφορίες, ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διδακτέα ύλη και τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος.  

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Εργαστήριο Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων (Ε) και Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων (Θ)

Καλησπέρα σε όλους και καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Αύριο 1/10/2020 θα ξεκινήσει το μάθημα Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων (Θ). Ο κωδικός στο MS-Teams για το μάθημα αυτό είναι ο: vklvywv

Επίσης, αύριο 1/10/2020, και ώρα 10.15 π.μ. θα γίνει και ο χωρισμός των φοιτητών στα 3 τμήματα του Εργαστηρίου Θεωρία Πληροφορίας και Κωδ.Δεδομένων (Ε). Ο κωδικός στο MS-Teams για το Εργαστήριο είναι ο: w3wwd72  Η παρουσία στο Εργαστήριο, αύριο και όλες τις επόμενες εβδομάδες του εξαμήνου, είναι υποχρεωτική (με παρουσίες).

Δρ. Βαρζάκας Παναγιώτης, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α βαθμίδας.

     

 

 

Δίκτυα Η/Υ -Μικροεπεξεργαστές / Εφαρμογές Προγραμματισμού: Τηλεκπαίδευση
Τα μαθήματα:
 • Δίκτυα Η/Υ -Μικροεπεξεργαστές Ι Θεωρία (κωδικός MS-Teams 92n90vi)
 • Δίκτυα Η/Υ -Μικροεπεξεργαστές Ι Εργαστήριο (κωδικός MS-Teams 9sldalp)
 • Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς (κωδικός MS-Teams 8e37nk7)
θα διδάσκονται από την Τρίτη 6/10/2020  μέσω της πλατφόρμας MS-TEAMS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
Τα μαθήματα θα διδάσκονται τις ώρες που προβλέπονται από το ωρολόγιο πρόγραμμα και η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι υποχρεωτική (με παρουσίες).
 
Η εγγραφή στο εργαστήριο θα γίνει την Τρίτη 6/10/2020 στις 6:00 πρίν το μάθημα της θεωρίας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ+Ε), ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2020 - 2021

Από την Δευτέρα 05/10/2020 θα ξεκινήσει η διδασκαλία εξ αποστάσεως (μέχρι νεωτέρας)  των μαθημάτων ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙ-ΑΣΗ (Θ+Ε) και ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ μέσα από την πλατφόρμα MS-TEAMS.

Ο κωδικός του μαθήματος 201_ΠΠΣ63.Δ101Θ_ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ στο MS - Teams είναι: 0nw615x Ο κωδικός του μαθήματος 201_ΠΠΣ63.Γ103Θ ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ – Θ στο MS - Teams είναι: q9y1lse Ο κωδικός του μαθήματος 201_ΠΠΣ63.Γ103Ε ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ – Ε στο MS - Teams είναι: 4tsb3jw Η παρακολούθηση στο μάθημα ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ – Ε (για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν και δεν έχουν συμμετάσχει σε τελική εξέταση) θα είναι υποχρεωτική, και σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων.

Μέσα από την πλατφόρμα e-class  θα ενημερώνεστε με e-mail για θέματα που αφορούν την διδασκαλία των συγκεκριμένων μαθημάτων.

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά.

 

Αναγνώστου Κώστας

Καθηγητής

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ+Ε) ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η έναρξη των μαθημάτων Κεραίες (Θ +Ε) θα γίνει την Δευτέρα 05/10/2020 και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε:

1. Το μάθημα Κεραίες (Θ) θα διδάσκεται εξ αποστάσεως με τη χρήση του MSTEAMS κάθε Δευτέρα 16:00-18:00 και Τρίτη 14:00-16:00.

2. Το μάθημα Κεραίες (Ε) θα διδάσκεται με τη χρήση του MSTEAMS σε ομάδες κάθε Δευτέρα 08:00-10:00, 10:00-12:00 και 12:00-14:00. Στο eclass έχουν δημιουργηθεί οι αντίστοιχες ομάδες καθώς και μία ομάδα για όσους φοιτητές είναι χωρίς παρακολούθηση (δηλ. σε κάποιο προηγούμενο εξάμηνο παρακολούθησαν το εργαστήριο, έδωσαν εξετάσεις και δεν το πέρασαν). Θα πρέπει να εισέλθετε στο eclass και να εγγραφείτε στην ομάδα που ενδιαφέρεστε.

Σε ανακοίνωση της γραμματείας υπάρχουν οι κωδικοί για την παρακολούθηση των μαθημάτων με τη χρήση του msteams.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛ. ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Όπως θα είδατε και στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα, και μέχρι νεωτέρας, το μάθημα θα διδάσκεται εξ αποστάσεως μέσα από την πλατφόρμα MS-TEAMS, και απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν παρακολουθήσει το μάθημα κατά το παρελθόν. Για όσους το έχουν παρακολουθήσει και επιθυμούν να το παρακολουθήσουν πάλι θα υπάρξει ρύθμιση σε δεύτερο χρόνο.

Ο κωδικός για είσοδο στο μάθημα (MS-TEAMS) φαίνεται δίπλα στον τίτλο του μαθήματος,στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.

Κατά τα γνωστά, η παρακολούθηση θα είναι υποχρεωτική, και σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Η εγγραφή στα Εργαστηριακά Τμήματα θα γίνει από του ίδιους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές ταυτόχρονα με την εγγραφή στο eclass του μαθήματος (Διδάκων: Παν. Τσιτσιπής). Η εγγραφή θα ξεκλειδώσει την Πέμπτη 1/10/20 και ώρα 8:00 πμ.

Για κάθε άλλη λεπτομέρεια που αφορά το μάθημα θα ενημερώνεστε με e-mail μέσα από την πλατφόρμα e-class.

Φροντίστε έγκαιρα να εξασφαλίσετε τον κατάλληλο εξοπλισμό (αν δεν έχετε ήδη)

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά και Καλή Πρόοδο.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTΕRFACES : Γραπτή εξέταση Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 (ημέρα και ώρα της εξέτασης) θα πρέπει να συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τάξη της εξέτασης στο ΜSTEAMS με τους κωδικούς (eCODE) που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία στο μάθημα "ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ - INTARFACES".

Ο διδάσκων,

Χ. Τσώνος

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ : Γραπτή εξέταση Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 (ημέρα και ώρα της εξέτασης) θα πρέπει να συνδεθείτε στην ηλεκτρονική τάξη της εξέτασης στο ΜSTEAMS με τους κωδικούς (eCODE) που αναγράφονται στην ηλεκτρονική γραμματεία στο μάθημα "ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ".

Ο διδάσκων,

Χ. Τσώνος

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ) , ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι εξ αποστάσεως εξετάσεις  μέσω της εφαρμογής eclass και msteams περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνουν ως εξής στα μαθήματα:

1. ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ)  την Δευτέρα 07/09/2020 και ώρα 08:00-10:00

2. ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ)  την Πέμπτη 10/09/2020 και ώρα 16:00-18:00

Πληροφορίες για την συμμετοχή και τη διαδικασία των εξετάσεων υπάρχουν στο επισυναπτόμενο αρχείο καθώς και στα έγγραφα κάθε μαθήματος στην εφαρμογή eclass.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Καθηγητής

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020- ΕΦ.ΗΛΕΚΤΡ/ΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των μαθημάτων:

 1. Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός - Μικροκύματα(θεωρία, Δ΄εξάμηνο),
 2. Τηλεπικοινωνίες(θεωρία, Ε΄εξάμηνο),
 3. Ασύρματες Ζεύξεις-Διάδοση Ηλεκτρομαγνητικών Kυμάτων(θεωρία, Z' εξάμηνο) 

θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με τη χρήση της εγκεκριμένης από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πλατφόρμας MS-Teams .

Για την καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων των παραπάνω μαθημάτων, πρέπει οι φοιτητές/φοιτήτριες το αργότερο μέχρι 3 Σεπτεμβρίου 2020 να έχουν εγγραφεί, για κάθε μάθημα που επιθυμούν να εξεταστούν, στο eclass.uth,gr και στην πλατφόρμα MS Teams.

Προκειμένου να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των παραπάνω μαθημάτων, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 1. να έχουν συμπεριλάβει τα παραπάνω μαθήματα στην δήλωση μαθημάτων,
 2. να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος έχουν αναρτηθεί στις ανακοινώσεις του e-class κάθε μαθήματος.

 

Ο διδάσκων,

Γ. Βελντές

Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105): Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 του μαθήματος “Νανοηλεκτρονική (ΕΠ105)”, που θα γίνουν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020, ώρες 11:00 – 13:00, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass, και το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2020 στις 09:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Το site του μαθήματος, (για τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020), βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U180/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του MicrosoftTeams, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα στο eclass, ότι επιθυμείτε  να συμμετάσχετε στις εξετάσεις, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams και να έχετε κάνει εγγραφή στο μάθημα. Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό (eCODE) του συγκεκριμένου μαθήματος, ώστε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα στο MS-Teams, θα μπορείτε να τον βρείτε μετά τον τίτλο του μαθήματος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ή και να τον πληροφορηθείτε από τον διδάσκοντα μέσω email.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ίδια ύλη που ζητήθηκε και στις περασμένες εξετάσεις Ιουνίου 2020 και δίνεται αναλυτικά στο πεδίο “Έγγραφα” στο site του μαθήματος στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη φοιτητικής ή αστυνομικής ταυτότητας και ο διδάσκων σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (privatechannel).

2. Σας δίνονται τα θέματα των εξετάσεων μέσω αρχείου, σε format.odt (LibreOffice) ή .docx(Microsoft Office) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του MS-Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. 

3. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Όταν θα τελειώσετε την συγγραφή των απαντήσεών σας, θα φωτογραφίσετε με κινητό ή θα σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων στο αρχείο των θεμάτων και θα τις τοποθετήσετε, με αύξουσα σειρά, σαν εικόνες μετά από τα θέματα. Tελικά βεβαιώνεστε ότι έχετε μετονομάσει το αρχείο που περιέχει τις απαντήσεις σας με το όνομά σας και το αναρτάτε στο πεδίο “files” του MS-Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται απότο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά ΙΙΙ-Θεωρία (Γ104): Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ – Θεωρία (Γ104Θ)”, που θα γίνουν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, ώρες 11:00 – 13:00, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass, και το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 09:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Το site του μαθήματος, βρίσκεται στη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U109/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Θα πρέπει επίσης να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα “ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020” που βρίσκεται εκεί. Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα στο eclass, ότι επιθυμείτε  να συμμετάσχετε στις εξετάσεις, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams και να έχετε κάνει εγγραφή στο μάθημα. Αν δεν γνωρίζετε το κωδικό (eCODE) του συγκεκριμένου μαθήματος, ώστε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα στο MS-Teams, θα μπορείτε να τον βρείτε μετά τον τίτλο του μαθήματος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ή και να τον πληροφορηθείτε από τον διδάσκοντα μέσω email.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ίδια ύλη που ζητήθηκε και στις περασμένες εξετάσεις Ιουνίου 2020 και δίνεται αναλυτικά στο πεδίο “Έγγραφα” στο site του μαθήματος στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη φοιτητικής ή αστυνομικής ταυτότητας και ο διδάσκων σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channel).

2. Σας δίνονται τα θέματα των εξετάσεων μέσω αρχείου, σε format.odt (LibreOffice) ή .docx (Microsoft Office) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του MS-Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. 

3. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Όταν θα τελειώσετε την συγγραφή των απαντήσεών σας, θα φωτογραφίσετε με κινητό ή θα σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων στο αρχείο των θεμάτων και θα τις τοποθετήσετε, με αύξουσα σειρά, σαν εικόνες μετά από τα θέματα. Tελικά βεβαιώνεστε ότι έχετε μετονομάσει το αρχείο που περιέχει τις απαντήσεις σας με το όνομά σας και το αναρτάτε στο πεδίο “files” του MS-Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται απότο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις (ΕΠ106): Εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020 του μαθήματος “Υλικά Ηλεκτρονικής και Διατάξεις (ΕΠ106)”, που θα γίνουν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 ώρες 11:00 – 13:00 να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass, και το αργότερο μέχρι το πρωί της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2020 στις 09:00, ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Το site του μαθήματος, (για τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020), βρίσκεται στη ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U181/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε μια ομάδα, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να δηλώσετε έγκαιρα στο eclass, ότι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις εξετάσεις, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams και να έχετε κάνει εγγραφή στο μάθημα. Αν δεν γνωρίζετε τον κωδικό (eCODE) του συγκεκριμένου μαθήματος, ώστε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα στο MS-Teams, θα μπορείτε να τον βρείτε μετά τον τίτλο του μαθήματος στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ή και να τον πληροφορηθείτε από τον διδάσκοντα μέσω email.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ίδια ύλη που ζητήθηκε και στις περασμένες εξετάσεις Ιουνίου 2020 και δίνεται αναλυτικά στο πεδίο “Έγγραφα” στο site του μαθήματος στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με την επίδειξη φοιτητικής ή αστυνομικής ταυτότητας και ο διδάσκων σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channel).

2. Σας δίνονται τα θέματα των εξετάσεων μέσω αρχείου, σε format .odt (LibreOffice) ή .docx (Microsoft Office) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του MS-Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας.

3. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Όταν θα τελειώσετε την συγγραφή των απαντήσεών σας, θα φωτογραφίσετε με κινητό ή θα σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων στο αρχείο των θεμάτων και θα τις τοποθετήσετε, με αύξουσα σειρά, σαν εικόνες μετά από τα θέματα. Tελικά βεβαιώνεστε ότι έχετε μετονομάσει το αρχείο που περιέχει τις απαντήσεις σας με το όνομά σας και το αναρτάτε στο πεδίο “files” του MS-Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Διαδικασία Εξέτασης Μαθήματος ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔ.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ)

Παρακαλώ ενημερωθείτε από το συνημμένο αρχείο για τη Διαδικασία Εξέτασης Μαθήματος ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) στην Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020.

 

Παναγιώτης Βαρζάκας, Καθηγητής

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (Θ)", "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (Θ)", "ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ {Θ)"

 Όπως ενημερωθήκατε από το Πρόγραμμα Εξετάσεων, η εξέταση των παραπάνω μαθημάτων θα είναι γραπτή και μέσω του eclass. Ταυτόχρονα θα γίνεται ταυτοποίηση των φοιτητών μεσω του Ms-Teams. Είναι αυτονόητο ότι όσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις αυτές θα πρέπει:

1) Να είναι εγγεγραμμένοι στα αντίστοιχα μαθήματα του eclass

2) Να διαθέτουν τον αντίστοιχο κωδικό πρόσβασης του MsTeams.

Ως προς την πρώτη προϋπόθεση, τα παραπάνω μαθήματα έχουν ανοίξει για την εγγραφή φοιτητών που δεν έτυχε να εγγραφούν μέχρι τώρα.

Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ: α) Η πλατφόρμα του eclass  θα είναι κλειστή μέχρι 31/8/2020 για συντήρηση, οπότε η παραπάνω δυνατότητα θα είναι υλοποιήσιμη από 1/9/2020 και μετά.

β) Τα παραπάνω μαθήματα θα κλείσουν 48 ώρες πριν την εξέταση του καθενός για λόγους οργάνωσης της εξεταστικής διαδικασίας.

Ως προς τη δεύτερη προϋπόθεση, ο κωδικός πρόσβασης ακολουθεί τους τίτλους των μαθημάτων στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.

Φοιτητές που έχουν περάσει κάποιο από τα παραπάνω μαθήματα θα μπορούν να απεγγραφούν.

Μετά την 1/9/2020 θα υπάρξουν ανακοινώσεις στα eclass των μαθημάτων αυτών σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες των εξετάσεων.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

 

 

 

 

 

 

«Συστήματα Ήχου & Εικόνας» - Εξεταστική Σεπτεμβρίου: Οδηγίες για την εξέταση της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2020, 8πμ

Η εξέταση του μαθήματος επιλογής «Συστήματα Ήχου & Εικόνας» για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω MS-Τeams την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, με ώρα έναρξης 8πμ.  Η εξέταση θα είναι προφορική.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις 8πμ ΑΚΡΙΒΩΣ,  να συνδεθούν με τον ηλεκτρονικό κωδικό MS-Teams ο οποίος υπάρχει στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία,  στο μάθημα "ΠΠΣ63.ΕΠ108_ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ" --> κανάλι «Προθάλαμος Εξέτασης ΣΗΕ, 28.08.2020, 8πμ» ---> συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης ΣΗΕ, 28.08.2020, 8πμ".  Στη συνεδρία αυτή αρχικά θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στη συνεδρία μέχρι την ώρα εξέτασης της ομάδας σας είτε να αποσυνδεθείτε και να επανέλθετε λίγο πριν την ακριβή ώρα εξέτασης σας.  Από τη συνεδρία αυτή θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Για τη συμμετοχή, τη σύνδεση και τη διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει:

 • Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να γραφτείτε στο μάθημα στο eclass.
 • Να γραφτείτε ως μέλος στο μάθημα στο MS-Teams με τον κωδικό του μαθήματος που μπορείτε να βρείτε στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
 • Να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο 
 • Να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα ως μέσο ταυτοποίησης κατά  την έναρξη της εξέτασης.
 • Κατά τη διάρκεια  της εξέτασης να έχετε δίπλα σας υλικό γραφής (στυλό, χαρτί κλπ) και κομπιουτεράκι.

Καλή επιτυχία και καλή ακαδημαική χρονιά!

Ο διδάσκων Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

«Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Θ)» - Εξεταστική Σεπτεμβρίου: Οδηγίες για την εξέταση της Παρασκευής 28 Αυγούστου 2020, 2μμ

Η εξέταση του θεωρητικού μέρους του μαθήματος «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων»  (Γ' εξαμήνου) για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω MS-Τeams την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, με ώρα έναρξης 14:00 (2μμ). . Η εξέταση θα είναι προφορική αλλά ενδεχομένως να ζητηθεί από τον διδάσκοντα η σχεδίαση κυκλωμάτων, η εκτέλεση σύντομων υπολογισμών κλπ.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις 2μμ ΑΚΡΙΒΩΣ,  να συνδεθούν με τον ηλεκτρονικό κωδικό MS-Teams ο οποίος υπάρχει στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία,  στο μάθημα "ΠΠΣ63.Γ101Θ_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ-Θ " --> κανάλι «Προθάλαμος Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), 28.08.2020, 2μμ» ---> συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), 28.08.2020, 2μμ"Στη συνεδρία αυτή αρχικά θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στη συνεδρία μέχρι την ώρα εξέτασης της ομάδας σας είτε να αποσυνδεθείτε και να επανέλθετε λίγο πριν την ακριβή ώρα εξέτασης σας.  Από τη συνεδρία αυτή θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Για τη συμμετοχή, τη σύνδεση και τη διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει:

 • Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να γραφτείτε στο μάθημα στο eclass.
 • Να γραφτείτε ως μέλος στο μάθημα στο MS-Teams με τον κωδικό του μαθήματος που μπορείτε να βρείτε στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
 • Να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο 
 • Να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα ως μέσο ταυτοποίησης κατά  την έναρξη της εξέτασης.
 • Κατά τη διάρκεια  της εξέτασης να έχετε δίπλα σας υλικό γραφής (στυλό, χαρτί κλπ) και κομπιουτεράκι.

Καλή επιτυχία και καλή ακαδημαική χρονιά!

Ο διδάσκων Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

Μαθηματικά III – Θεωρία: Εξετάσεις Εαρινού 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ – Θεωρία” που θα γίνουν την Τρίτη 28 Ιουλίου να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου στις 24:00, την ομάδα με την οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε ομάδες των 9 ατόμων, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass και να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams.

Η εξεταστέα ύλη, οδηγίες μελέτης καθώς και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων έχουν αναρτηθεί στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Σας δίνονται τα θέματα μέσω αρχείου, σε format .odt (LibreOffice) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα σε σελίδες Α4 τις οποίες θα αριθμήσετε και σε κάθε μία θα γράφετε το όνομά σας και τον αριθμό της σελίδας. Φωτογραφίζετε με κινητό ή σκανάρετε τις σελίδες των απαντήσεων. Να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε png (ή jpg) format για τις εικόνες. Να μεταφέρετε τις εικόνες των απαντήσεων σε αρχείο ΕΠΩΝΥΜΟ.odt ή ΕΠΩΝΥΜΟ.doc όπου ΕΠΩΝΥΜΟ είναι το επώνυμό σας σας. Τελικά αναρτάτε αυτό το αρχείο στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Ο διδάσκοντας ελέγχει το αρχείο και σας επιτρέπει να αποχωρήσετε από την ομάδα, αν το αρχείο έχει αναρτηθεί σωστά.

Έχουν δημιουργηθεί 3 ομάδες και μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις σε οποιοαδήποτε από αυτές. Όμως, αν είναι δυνατόν, να προτιμήσετε να δηλώσετε την πρώτη ομάδα μέχρι να συμπληρωθεί, μετά την δεύτερη, κ.ο.κ., για λόγους οικονομίας χρόνου στην περίπτωση που δεν θα υπάρξουν αρκετά άτομα για να πάρουν μέρος στις εξετάσεις. Προφανώς, αν υπάρξουν περισσότερα άτομα θα δημιουργηθούν και άλλες ομάδες.

Διδάσκων

Ημερομηνία

Ώρα

Αριθμός Φοιτητών

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

12:00-13:30

9

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

14:00-15:30

9

Ν. Πετρόπουλος

Τρίτη 28 Ιουλίου

16:00-17:30

9

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.grΕπομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Υπεθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.
 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μαθηματικά III - Εργαστήριο: Εξετάσεις Εαρινού 2020 - Ύλη - Οδηγίες - Επείγουσα ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος "Μαθηματικά ΙΙΙ – Εργαστήριο" που θα γίνουν την Δευτέρα 27 Ιουλίου να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου στις 24:00, την ομάδα με την οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε ομάδες των 9 ατόμων, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά.

Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams, και να έχετε εγκατεστημένα, στον υπολογιστή με τον οποίο θα πάρετε μέρος στην εξέταση, τα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού Gnu-Octave και LibreOffice. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και το Matlab, αλλά επειδή το Octave είναι συμβατό με το Matlab, προτείνεται να το χρησιμοποιήσετε αντί για το Matlab. Ένας βασικός λόγος για αυτήν την επιλογή είναι το γεγονός  ότι το Octave είναι ελεύθερο λογισμικό και άρα θα είναι μάλλον πιο εύκολο να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Η εξεταστέα ύλη, θα είναι η ύλη, που περιέχεται στις σημειώσεις του μαθήματος από το Μάθημα 1 μέχρι και το Μάθημα 7, στις σελίδες 1-38.

Οι σημειώσεις του μαθήματος “Μαθηματικά ΙΙΙ - Εργαστήριο” έχουν αναρτηθεί στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass. Οι σημειώσεις του μαθήματος αναφέρονται στο Matlab αλλά όπως προαναφέρθηκε το Octave είναι συμβατό με το Matlab και επομένως στο επίπεδο του μαθήματος οι εντολές είναι συμβατές 100%.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Σας δίνονται τα θέματα μέσω αρχείου, σε format .odt (LibreOffice) και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (private channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί. Tο μετονομάζετε με το όνομά σας. Το αναρτάτε τελικά στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Έχουν δημιουργηθεί 3 ομάδες και μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις σε οποιοαδήποτε από αυτές. Όμως, αν είναι δυνατόν, να προτιμήσετε να δηλώσετε την πρώτη ομάδα μέχρι να συμπληρωθεί, μετά την δεύτερη, κ.ο.κ., για λόγους οικονομίας χρόνου στην περίπτωση που δεν θα υπάρξουν αρκετά άτομα για να πάρουν μέρος στις εξετάσεις. Προφανώς, αν υπάρξουν περισσότερα άτομα θα δημιουργηθούν και άλλες ομάδες.

 

 Διδάσκων

 Ημερομηνία

 Ώρα

Αριθμός Φοιτητών

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 14:00-15:30

9

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 16:00-17:30

9

 Ν. Πετρόπουλος

 Δευτέρα 27 Ιουλίου

 18:00-19:30

9

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι, στο πεδίο Έγγραφα” στο eclass, θα μπορείτε να βρείτε και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.

Υπεθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

 

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Εξετάσεις για το Εργαστήριο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε)

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα παρακολούθησης του εργαστηρίου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε) της Τετάρτης 16:00-18:00 και της Πέμπτης 10:00-12:00.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27-7-2020 ως εξής:

Τμήμα Τετάρτης 16:00-18:00, εξέταση στις 10:00-11:00 πμ

Τμήμα Πέμπτης 10:00-12:00, εξέταση στις 12:00-13:00 μμ

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-classτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MSTeams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MSTeams, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 •  να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
 •  να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ "Ηλεκτρονική Φυσική" (Θ+Ε), "Ηλεκτρονικά Χαμηλών Συχνοτήτων" (Θ+Ε), "Σχεδίαση και Κατασκευή" (Θ) - ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΡΑΠΤΩΝ

Φοιτητές που έδωσαν εξετάσεις στα παραπάνω μαθήματα και επιθυμούν να συμβουλευτούν το γραπτό τους, μπορούν την Τετάρτη  29/7/20 και ώρα 11 πμ, ή εναλλακτικά την Τετάρτη  2/9/2020 και ώρα 11 πμ, στο γραφείο του διδάσκοντα.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Εξετάσεις για το μάθημα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ (Θ)

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ (Θ) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23-7-2020 και ώρα 16:00-17:00.

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MS Teams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MS Teams, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 •           να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
 •         να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 

 

 

Εξετάσεις για το μάθημα ΣΑΕ (Θ)

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του μαθήματος ΣΑΕ (Θ) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20-7-2020 και ώρα 10:00-11:00 πμ.

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MS Teams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MS Teams, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 •          να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
 •        να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

Εξετάσεις για το Εργαστήριο ΣΑΕ (Ε)

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα του εργαστηρίου ΣΑΕ (Ε) της Δευτέρας 14:00-16:00 και της Παρασκευής 10:00-12:00 και 14:00-16:00.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής εαρινού εξαμήνου 2019-20, που εκδόθηκε από το Τμήμα, η εξέταση του εργαστηρίου θα γίνει την Πέμπτη 16-7-2020 ως εξής:

Τμήμα Δευτέρας 14:00-16:00, εξέταση στις 14:00-15:00

Τμήμα Παρασκευής 10:00-12:00, εξέταση στις 16:00-17:00

Τμήμα Παρασκευής 14:00-16:00, εξέταση στις 18:00-19:00

Όσοι Φοιτητές δεν παρακολούθησαν το μάθημα και απλά το δήλωσαν για να εξεταστούν (ήταν δηλαδή σε καθεστώς χωρίς παρακολούθηση) τοποθετήθηκαν από το διδάσκοντα τυχαία σε κάποιο τμήμα παρακολούθησης για να συμμετάσχουν μαζί με αυτό στις εξετάσεις.

Η εξέταση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Θα χρησιμοποιηθεί το e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέσω του οποίου θα σας δοθούν τα θέματα και θα ληφθούν οι απαντήσεις σας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μιας (1) ώρας. Επίσης, ταυτόχρονα θα χρειασθεί απαραίτητα, να συνδεθείτε και με την πλατφόρμα MS Teams, μέσω της οποίας θα μπορείτε εάν έχετε απορίες ή χρειάζεστε διευκρινήσεις, να επικοινωνείτε μαζί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ο κωδικός (ecode), για τη σύνδεση στην MS Teams, όπως γνωρίζετε, αναγράφεται στην ηλεκτρονική γραμματεία για το μάθημα.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, προκειμένου να συμμετάσχετε στις εξετάσεις του παραπάνω μαθήματος, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

 •         να έχετε συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στην δήλωση μαθημάτων,
 •        να έχετε υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχεστε να συμμετάσχετε σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα, με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

Περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή τρόπο της εξέτασής σας, θα σας αποσταλούν στο λογαριασμό e-mail σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξετάσεις Εαρινού 2020 - Οδηγίες - Επείγον

Επείγουσα Ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος, να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ στο eclass και το αργότερο μέχρι το βράδυ της Κυριακής 12 Ιουλίου στις 24:00, την ομάδα με την οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στις τελικές εξετάσεις.

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω του Microsoft Teams, σε ομάδες των 9 ατόμων, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 90 λεπτά. Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος, θα πρέπει να έχετε δηλώσει την ομάδα εξέτασης στο eclass, να έχετε λογαριασμό στο Microsoft Teams, και να έχετε εγκατεστημένα, στον υπολογιστή με τον οποίο θα πάρετε μέρος στην εξέταση, τα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού Gnu-Octave και LibreOffice.

Η εξεταστέα ύλη περιέχεται αναλυτικά στο αρχείο “ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ” που βρίσκεται στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass. Το αρχείο αυτό, εκτός από την εξεταστέα ύλη για τις προσεχείς εξετάσεις Εαρινού Εξαμήνου 2020, περιέχει αρκετές επεξηγήσεις, καθώς και το πρότυπο αρχείο (template) που θα χρησιμοποιηθεί για την συγγραφή της εργασίας, για όσους παραδώσουν και εργασία.

Οι εξετάσεις θα γίνουν ως εξής:

1. Εισέρχεστε στο Microsoft Teams, γίνεται ταυτοποίηση με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ο διδάσκοντας σας τοποθετεί ως μέλη σε ιδιωτική ομάδα (private channnel).

2. Σας δίνονται τα θέματα μέσω αρχείου, σε format .odt και μέσω του πεδίου “files” της συγκεκριμένης ομάδας (channel) του Teams, το οποίο “κατεβάζετε” στον υπολογιστή σας. Eπεξηγούνται τα θέματα και αρχίζει ο χρόνος των 90 λεπτών. Απαντάτε τα θέματα στο ίδιο αρχείο των θεμάτων που σας έχουν δοθεί. Tο μετονομάζετε με το όνομά σας. Το αναρτάτε τελικά στο πεδίο “files” του Teams, αυστηρά εντός του χρόνου των 90 λεπτών. Αποχωρείτε από την ομάδα.

Έχουν δημιουργηθεί 10 ομάδες και μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις σε οποιοαδήποτε από αυτές. Να προτιμήσετε τις ομάδες του διδάσκοντα με τις οποίες παρακολουθήσατε το μάθημα, χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο.

Διδάσκων

Ημερομηνία

Ώρα

Προτιμητέα Ομάδα

Ε. Καλαμωτούσης

Δευτέρα 13 Ιουλίου

16:00-17:30

Ομάδα Δευτέρας

Ε. Καλαμωτούσης

Δευτέρα 13 Ιουλίου

18:00-19:30

Ομάδα Δευτέρας

 

 

 

 

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 15 Ιουλίου

12:00-13:30

Ομάδα Τετάρτης

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 15 Ιουλίου

14:00-15:30

Ομάδα Τετάρτης

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 15 Ιουλίου

16:00-17:30

Ομάδα Τετάρτης

 

 

 

 

Ε. Καλαμωτούσης

Πέμπτη 16 Ιουλίου

10:00-11:30

Ομάδα Πέμπτης

Ε. Καλαμωτούσης

Πέμπτη 16 Ιουλίου

12:00-12:30

Ομάδα Πέμπτης

 

 

 

 

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 22 Ιουλίου

12:00-13:30

Ομάδα Παρασκευής

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 22 Ιουλίου

14:00-15:30

Ομάδα Παρασκευής

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 22 Ιουλίου

16:00-17:30

Ομάδα Παρασκευής


 

Όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “χωρίς παρακολούθηση” μπορούν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε ομάδα.

Όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, ΟΛΕΣ οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 υπάρχουν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι, στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass, θα μπορείτε να βρείτε και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.

Υπεθυμίζεται ότι, γενικά, για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση, που απαιτείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.


 

Οι διδάσκοντες

Νικόλαος Πετρόπουλος – Ελευθέριος Καλαμωτούσης 

Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Τελικές Εξετάσεις Εαρινού Εξαμήνου 2020

Τελική Ανακοίνωση

Καλούνται ΟΛΟΙ όσοι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων που έχει αναρτηθεί στο site του Τμήματος, να συμμετάσχουν υποχρεωτικά σε ένα από τα επόμενα τελευταία μαθήματα, όπου θα δοθούν διευκρινήσεις, θα απαντηθούν απορίες σχετικά με το μάθημα, την ύλη και τις εξετάσεις και το κυριότερο, θα πραγματοποιηθεί προσομοίωση τη τελικής εξέτασης,

Διδάσκων

Ημερομηνία

Ώρα

Ομάδα

Ε. Καλαμωτούσης

Δευτέρα 6 Ιουλίου

16:00-20:00

Ομάδα Δευτέρας

Ν. Πετρόπουλος

Τετάρτη 8 Ιουλίου

14:00-18:00

Ομάδα Τετάρτης

Ε. Καλαμωτούσης

Πέμπτη 9 Ιουλίου

16:00-20:00

Ομάδα Πέμπτης

Ν. Πετρόπουλος

Παρασκευή 10 Ιουλίου

10:00-14:00

Ομάδα Παρασκευής


Όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “χωρίς παρακολούθηση” μπορούν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε, ή και όλα, αν επιθυμούν να ρωτήσουν πολλές απορίες, από τα παραπάνω μαθήματα. Είναι σημαντικό ότι όσοι δεν λάβετε μέρος στην προσομοίωση της εξέτασης δεν θα είναι δυνατόν να πάρετε μέρος στις τελικές εξετάσεις.

Για να μην υπάρξει σύγχυση από την ανάρτηση πληθώρας ανακοινώσεων, η παρούσα ανακοίνωση είναι δυναμική”, δηλαδή θα μεταβάλλεται διαρκώς, έτσι ώστε τελικά να περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θα αφορούν την τελική εξέταση στο μάθημα. Παρακαλείστε λοιπόν όλοι να επανέλθετε στον ιστοχώρο ανακοινώσεων του Τμήματος καθώς και στο eclass και να την διαβάσετε και πάλι, ειδικά λίγο πριν από τις τελικές εξετάσεις. Όποιες αλλαγές κι αν γίνουν, που θα αφορούν τις τελικές εξετάσεις, τότε θα προστίθενται στην παρούσα ανακοίνωση. Όσο η παρούσα ανακοίνωση θα εμφανίζεται να έχει την ένδειξη Προσωρινή Ανακοίνωση” θα πρέπει να επανέρχεστε, να την διαβάζετε και κυρίως να ελέγχετε προσεκτικά τα διάφορα links. Όταν όμως θα εμφανιστεί η ένδειξη Τελική Ανακοίνωση”, θα σημαίνει οι πληροφορίες – διαδικασίες σχετικά με τις εξετάσεις έχουν πλέον οριστικοποιηθεί.

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2019-2020 θα αναρτώνται αποκλειστικά στο site του μαθήματος στο νέο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: https://eclass.uth.gr . Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Είναι σημαντικό ότι στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass θα μπορείτε να βρίσκετε οδηγίες για τις προσεχείς εξετάσεις, την εξεταστέα ύλη, καθώς και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων. Επίσης όσοι αποφασίσουν να παραδώσουν τελικά και εργασία θα βρουν στο πεδίο “Έργασίες” στο eclass όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Γενικά για να μπορούν να συμμετέχουν οι φοιτητές στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει πρώτον να έχουν δηλώσει τα μαθήματα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία και δεύτερον να έχουν υποβάλει την ηλεκτρονική δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις. Όλες οι σχετικές πληροφορίες  που αφορούν τις εξετάσεις από απόσταση, μπορούν να βρεθούν στο επόμενο link https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos.

 

Οι διδάσκοντες

Νικόλαος Πετρόπουλος – Ελευθέριος Καλαμωτούσης


 

Εξέταση του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ (Ε)

Για το μάθημα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ (Ε), η εξ αποστάσεως εξέταση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00, διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση την ημέρα και την ώρα της εξέτασης τους.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι φοιτητές το γρηγορότερο δυνατό να εγγραφούν στο  eclass.uth,gr του αντίστοιχου μαθήματος.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class.

Ο διδάσκων

Αριστείδης Νίκας

 

 

Τελικές οδηγίες για την εξέταση της θεωρίας «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων» (Τρίτη 07 Ιουλίου 2020)

Η εξέταση στη θεωρία «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων»  (Γ' εξαμήνου) θα πραγματοποιηθεί μέσω MS-Τeams την Τρίτη 07 Ιουλίου 2020, με ώρα έναρξης 8πμ. Η εξέταση θα είναι προφορική αλλά ενδεχομένως να ζητηθεί από τον διδάσκοντα η σχεδίαση κυκλωμάτων, η εκτέλεση σύντομων υπολογισμών κλπ.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις 8πμ ΑΚΡΙΒΩΣ να συνδεθούν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), 07.07.2020, 8πμ" που θα έχει δημιουργηθεί στο κανάλι «Προθάλαμος Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), Τρίτη 07 07.2020, 8πμ» μέσα στο μάθημα "ΠΠΣ63.Γ101Θ_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ-Θ " με τον ηλεκτρονικό κωδικό MS-Teams ο οποίος υπάρχει στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία. Αρχικά θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να αποσυνδεθείτε και να επανέλθετε λίγο πριν την ακριβή ώρα εξέτασης σας είτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι την ώρα εξέτασης της ομάδας σας μέσα στη συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), 07.07.2020, 8πμ" στο κανάλι  «Προθάλαμος Εξέτασης ΗΥΣ (Θ), Τρίτη 07 07.2020, 8πμ». Από εκεί θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Για τη συμμετοχή, τη σύνδεση και τη διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει:

 • Να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στην εμβόλιμη εξεταστική σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου http://eln.teiste.gr/el/node/2649
 • Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να γραφτείτε στο μάθημα στο eclass.
 • Να γραφτείτε ως μέλος στο μάθημα στο MS-Teams με τον κωδικό του μαθήματος που μπορείτε να βρείτε στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
 • Να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο (όπως υποδείχθηκε στην δοκιμαστική εξέταση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19.06.2020)
 • Να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα ως μέσο ταυτοποίησης κατά  την έναρξη της εξέτασης.
 • Κατά τη διάρκεια  της εξέτασης να έχετε δίπλα σας υλικό γραφής (στυλό, χαρτί κλπ) και κομπιουτεράκι.

Καλή επιτυχία.

Ο διδάσκων Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ+Ε) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις θα πρέπει:

1. Να έχετε δηλώσει το μάθημα στο φοιτητολόγιο

2. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο

3. Να έχετε κάνει εγγραφή στο eclass του Πανεπιστημίου μάθημα Γραμμές Μετάδοσης θ ή Ε

4. Να έχετε εγκατεστημένο το msteams και να είστε εγγεγραμμένοι στα μαθήματα Γραμμές Μετάδοσης Θ ή Ε

5. Nα στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr ότι θα συμμετέχετε στις εξετάσεις

Πολλοί φοιτητές αν και έχετε στείλει μήνυμα ότι θα συμμετέχετε στις εξετάσεις δεν είστε εγγεγραμένοι και στο eclass και στο msteams για να μπορέσετε να πάρετε με βεβαιότητα τα θέματα.

Παρακαλώ να  έλεγξετε την εγγραφή σας και στο eclass και στο msteams ώστε με βεβαιότητα να μπορέσετε να πάρετε τα θέματα.

Διαβάστε και στην προηγούμενη ανακοίνωση τις οδηγίες για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Τελικές οδηγίες για την εξέταση του Εργαστηρίου «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων» (01 Ιουλίου 2020)

Η εξέταση στο εργαστήριο " Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων" θα πραγματοποιηθεί μέσω MS-Τeams την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020, με ώρα έναρξης 8πμ. Η εξέταση θα είναι προφορική αλλά ενδεχομένως να ζητηθεί από τον διδάσκοντα η εκτέλεση σύντομης προσομοίωσης, η σχεδίαση κυκλωμάτων ή γραφικών παραστάσεων η εκτέλεση σύντομων υπολογισμών κλπ. 

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στις 8πμ ΑΚΡΙΒΩΣ να συνδεθούν στην προγραμματισμένη συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης" που θα έχει δημιουργηθεί στο κανάλι  «Προθάλαμος Εξέτασης» μέσα στο μάθημα "ΠΠΣ63.Γ101Ε_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ-Ε" με τον ηλεκτρονικό κωδικό MS-Teams ο οποίος υπάρχει στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία. Θα γίνει καταγραφή των παρόντων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ομάδες και η ώρα εξέτασης της κάθε ομάδας. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να αποσυνδεθείτε και να επανέλθετε λίγο πριν την ακριβή ώρα εξέτασης σας είτε να περαμείνετε συνδεδεμένοι μέχρι την ώρα εξέτασης της ομάδας σας μέσα στη συνεδρία "Αναμονή Προφορικής Εξέτασης" στο κανάλι  «Προθάλαμος Εξέτασης». Από εκεί θα κληθείτε από τον διδάσκοντα να συνδεθείτε την προγραμματσμένη ώρα στο ιδιωτικό κανάλι εξέτασης της ομάδας σας που θα δημιουργηθεί λίγο πριν την εξέτασή σας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Για τη σύνδεση και τη διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει:

 • Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να γραφτείτε στο μάθημα στο  eclass.
 • Να γραφτείτε ως μέλος στο μάθημα στο MS-Teams με τον κωδικό του μαθήματος που μπορείτε να βρείτε στο eclass και στην Ηλεκτρονική Γραμματεία.
 • Να έχετε λειτουργική κάμερα και μικρόφωνο (όπως υποδείχθηκε στην δοκιμαστική εξέταση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19.06.2020)
 • Να επιδείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα ως μέσο ταυτοποίησης.
 • Να έχετε λειτουργικό το Schematics/Pspice Student Edition (ή άλλο αντίστοιχο λογισμικό της αρεσκείας σας) ώστε να μπορείτε να κάνετε προσομοιώσεις κυκλωμάτων εφόσον ζητηθεί από τον διδάσκοντα. 
 • Να έχετε εγκατεστημένο κάποιο λογισμικό σχεδίασης γραφικών παραστάεων από σετ μετρήσεων (πχ Sci Davis, Octave, Lbreoffice, Εxcel, κλπ) ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε γραφικές παραστάσεις εφόσον ζητηθεί από τον διδάσκοντα. Εναλλακτικά μπορείτε να σχεδιάσετε γραφ. παραστάσεις με το χέρι σε ημιλογαριθμικό χαρτί, όμως επειδή η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και ο χρόνος της προφορικής εξέτασης είναι περιορισμένος, συνίσταται να προτιμήσετε την σχεδίαση με λογισμικό. 
 • Να έχετε δίπλα σας υλικό γραφής (στυλό, χαρτί κλπ) και κομπιουτεράκι.

Καλή επιτυχία.

Ο διδάσκων Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ+Ε), ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ+Ε)

Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας στις εξ αποστάσεως εξετάσεις του εαρ. εξαμήνου 2019-20.

Για οποιαδήποτε απορία στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr

Τελικές οδηγίες για την εξέταση του μαθήματος "Συστήματα Ήχου & Εικόνας"

? ??????? ??o ?????? "????????? ???? & ???????" ?? ????? ????????? ?? ??????????? ?????? ???? MS-?eams ??? ?? ????? ???? ??????? ?? ?? ??????? ????????? ??? ????? 23 ??????? 2020 ?? ??????????? ??? ??????????? & ??????? ??? ???????? ???? 8??.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

?? ????????/?????????? ??? ????????? ?? ?????????? ?? ?????? ??????????? ???? 8?? ??????? ?? ????????? ???? ???????????????? ???????? "????????? ??????? ??????? ???????? 2020" ??? ???? ???????????? ??? ??????  «?????????? ???????? ????????» ???? ??? ?????? "???63.??108_????????? ???? & ???????" ?? ??? ?????? MS-Teams ??? ????????? ? ?????? ??????? ??? eclass??? ???? ??????????? ??????????.

?? ????? ????????? ??? ???????? ??? ?? ???????????? ?? ?????? ??? ? ??? ???????? ??? ???? ??????. ???? ???????? ???? ?? ????????????? ??? ?? ?????????? ???? ???? ??? ?????? ??? ???????? ??? ???? ?? ?????????? ??? ???????? "????????? ??????? ??????? ???????? 2020" ??? ??????  «?????????? ???????? ????????» ????? ??? ??? ???????? ??? ?????? ???, ???? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????????? ?? ?????????? ??? ???????? ?????? ???????? ??? ?????? ??? ??? ?? ???????????? ???? ???? ??? ??????? ???.

????????????? ??? ???? ??? ?????? ????????? ??? ????????? ??? ??? ?????????? ??? ?????? ????? ???? ????????????? ?????????? ??? ?? ??????? ????? ???? ???????.

??? ?? ???????????? ???? ??????? ????? ?????????? ?? ????? ??????????? ?????? ??? ????????? (???? ??????????? ???? ??????????? ??????? ? ????? ???????????????? ??? ?????????) ??? ?? ?????????? ??? ????????? ??? ?????????. ??? ?? ?????????? ??? ??????? ??? ??? ????? ?? ???????????, ?? ??????

 • ?? ????? ?????????? ??? ???????????? ?????????,
 • ?? ????????? ??? ?????? ???  eclass, 
 • ?? ????????? ?? ????? ??? ?????? ??? MS-Teams ?? ??? ?????? ??? ????????? ??? ???????? ?? ?????? ??? eclass ??? ???? ??????????? ??????????.

???? ????????.

? ???????? ??. ?????, ????????? ?????????

Εξέταση μαθημάτων Προγραμματισμός Ι (Θ+Ε), Προγραμματισμός ΙΙ (Θ+Ε), Εφαρμογές Προγραμματισμού (Θ) και Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές (Θ)

? ??????? ??? ???????? ??????????????? ? (?+?), ??????????????? ?? (?+?), ????????? ??????????????? (?) ??? ?????? ?/?  - ????????????????? (?) ?? ????? ??? ??????? 24 ??????? 2020 ??? ???? ??? ???????????? ??? ?? ????????? ??? ?????????.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

? ??????? ?? ????? ????????? ?? ??? ????? ??? MS-teams. ??? ??? ??? ??????? ? ??????? ?? ?????? ?? ?????????? ??? ?????? ???? ??? MS-Teams.  ???? ??? ????????? ??? ????????, ?? ???????????  ? ????????? ??????? ?? ???????????? ?? ?????? ??? 5 ??????.

??? ?? ???????????? ???? ??????? ????? ?????????? ?? ????? ??????????? ?????? ??? ????????? ??? ?? ?????????? ??? ????????? ??? ?????????. ?? ?????? ?????? ?? ????? ??????? ?? ?????? ???????????? ???? ??????????. ??? ?? ?? ?????????? ????? ?????? ??????????  ?? ????? ?????????????? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ? ?? ????? ????????? ?????????? ??? ?? ??????? ????????????? ?????? ???? ??????????. 

??? ?? ????????????? ??? ??????? (pc, tablet, mobile phone) ??? ??? ??????? ?? ?????? ??? ?? ???????? ??? ???????????, ?????? ?? ????? ??? ?????????? ??? ???????????? ?????????, ?? ????????? ??? ?????? ???  eclass, ?? ????????????? ?? MS-teams ??? ?? ????????? ?? ????? ??? ?????? ??? ?S-teams. ??? ?????? (team code) ??? ??? ??????? ??? ?????? ??? MS-Teams ???????? ?? ??? ?????? ???? ?????? ?????? ??? ????????? ??? eclass.

??????? ??? ?? eclass, ?? MS-Teams??? ??? ??????????? ??? ????????? ???????? ?? ?????? ???? ???????????:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos

http://eln.teilam.gr/el/node/2650

?? ????????? ??? ?????????????? ?????? ???????? ???????? ?? ???????? ??????????? ?????? ??? teledu@uth.gr

Εξέταση του Μαθήματος Θεωρία Πληροφορίας & Κωδικοποίηση (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Προκειμένου να συμμετέχουν οι φοιτητές στην εξέταση του Μαθήματος Θεωρία Πληροφορίας & Κωδικοποίηση (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ),  εκτός των άλλων προυποθέσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

να έχουν συμπεριλάβει το παραπάνω μάθημα στη δήλωση μαθημάτων τους,

να βρίσκονται από 6ο  εξάμηνο και πάνω και

να έχουν παρακολουθήσει το Εργαστήριο στο παρελθόν και να μην έχουν απορριφθεί από απουσίες.

Eξέταση του Μαθήματος Θεωρία Πληροφορίας & Κωδικοποίηση (Θ)

Προκειμένου να συμμετέχουν οι φοιτητές στην εξέταση του Μαθήματος Θεωρία Πληροφορίας & Κωδικοποίηση (Θ),  εκτός των άλλων προυποθέσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

να έχουν συμπεριλάβει τα παραπάνω μαθήματα στη δήλωση μαθημάτων τους και να βρίσκονται από 6ο  εξάμηνο και πάνω.

 

Υπενθύμιση-Εξέταση Θεωρία Πληρ-Κωδ.Δεδ (ΘΕΩΡΙΑ και Εργαστήριο) και Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία και Εργαστήριο)

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

       Η εξ αποστάσεως εξέταση του μαθημάτων:

«Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΘΕΩΡΙΑ)»

«Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)»

«Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΘΕΩΡΙΑ)» και

«Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)»

θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τη χρήση του eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του MS-Teams (μέθοδος Α2: On-line Γραπτή Εξέταση με χρήση Πλατφόρμας eclass, Υποσύστημα «Εργασίες» και σε συνδυασμό με Επιτήρηση Εξετάσεων με τηλεδιάσκεψη με τη Πλατφόρμα  MS-Teams) στα οποία θα πρέπει να έχετε απαραίτητα ταυτόχρονα πρόσβαση την ημέρα και τις ώρες της εξέτασης του μαθήματος.

Επίσης, απαραίτητα θα πρέπει να έχετε όλα τα επόμενα:

 1. Σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης
 2. Να έχετε εγγραφεί στο μάθημα στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και να κάνετε έλεγχο ότι έχετε πρόσβαση το συγκεκριμένο μάθημα
 3. να έχετε πρόσβαση στο συγκεκριμένο μάθημα στο MS-Teams
 4. Να έχετε ενεργοποιήσει το λογαριασμό e-mail σας, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
 5. Να διαθέτετε όλα τα επόμενα τεχνολογικά μέσα:

α. ηλεκτρονικό υπολογιστή

β. κάμερα

γ. μικρόφωνο και

δ. τρόπο σκαναρίσματος των χειρόγραφων απαντήσεων σας

 1. Να υποβάλλετε ηλεκτρονική δήλωση (που θα διατίθεται μέσω του κεντρικού ιστοτόπου του Ιδρύματος: https://www.uth.gr/) πριν από τη συμμετοχή τους στην εξέταση, με την οποία θα δηλώνεται ότι:
 • λάβατε γνώση για τις τεχνικές και τις τεχνολογίες διεξαγωγής εξετάσεων από απόσταση, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν για τη συμμετοχή και την ταυτοποίησή τους στις εξ αποστάσεως εξετάσεις και προτίθεστε να συμμετέχετε σε αυτές, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
 • η συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνει με χρήση των στοιχείων του ιδρυματικού τους λογαριασμού
 • οι εργασίες/γραπτά που θα υποβάλλετε εκπονήθηκαν αποκλειστικά από τους ίδιους, ενώ στην περίπτωση εξετάσεων που περιλαμβάνει υποβολή εργασιών θα αναφέρουν πλήρως όλες τις πηγές στις οποίες ανέτρεξαν για την εκπόνηση τους
 • συναινείτε στον έλεγχο πρόληψης λογοκλοπής στις εργασίες/γραπτά που παραδίδουν μέσω του πληροφοριακού συστήματος Turnitin
 • αποδέχεστε τα μέτρα προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος για τη διαδικασία των εξετάσεων από απόσταση
 1. να έχετε την ημέρα της εξέτασης διαθέσιμη τη φοιτητική σας ταυτότητα.

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο: pvarzakas@uth.gr

 

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ + Ε) ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

??? ????????? 19/06/2020 ??? ???? 10-12?? ??? 2-4?? ?? ????? ???????????? ?????? ????????????? ??? ??? ???????? ?????????? ??? ??????? ??? ??? ??????????? ??? ??????? ??????????. ??? ???????? ???? ?? ?????????? ????????? ??? ?? ?????? ???????? ???????? ?? ??? ????????? ???. ???? ??????????? ?? ????????? ?????, ?????? ???????????? ???????????? ??? ?? ????? ????????????? ?? ????????? ???????????? ??? ??????????? ??????? 4Nec2x.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com
E-CLASS: ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Αφορά τα μαθήματα: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΉ (ΘΕΩΡΙΑ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΘΕΩΡΙΑ)

??? ?????? ????????? ??? ????????? ??? ???????? ??? ????????? ???? ???????? ??????, ?? ????????? ? ??????? ??? ????????????? 48 ???? ???? ??? ?????? ??? ???????? ??? ??????????? ?????????.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

???????? ?????? ?????????? ?? ??????????? ???? ????????? ??? ????????? ????? ?? ?????? ?? ???? ???????? ??? ?????????? e-class ????? ??? ?????????? ??? ????????? ???? ??????

?????? ?????????
??????????? ?????? (??????????) 20/6/2020  10:00??
??????????? ?????? (??????) 4/7/2020  10:00??
??????????? ??????? ?????????? (??????????) 27/6/2020  10:00??
??????????? ??????? ?????????? (??????) 7/7/2020  02:00??
???????? ??? ????????? (??????) 11/7/2020  10:00??

?????????? ?????????

?????????

 

Εξέταση του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε)

Η ανακοίνωση ΑΦΟΡΑ του φοιτητές των εργαστηριακών ομάδων της Δευτέρας καθώς επίσης και όλους τους φοιτητές που είχαν διδαχθεί το μάθημα σε προηγούμενα εξάμηνα (χωρίς παρακολούθηση).

Για το μάθημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Ε) η εξ αποστάσεως εξέταση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση την ημέρα και την ώρα της εξέτασης τους.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι φοιτητές το γρηγορότερο δυνατό να εγγραφούν στο  eclass.uth,gr του αντίστοιχου μαθήματος.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class.

Χ. Τσώνος

Εξέταση του μαθήματος ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Θ)

 

Για το μάθημα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (Θ) η εξ αποστάσεως εξέταση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση την ημέρα και την ώρα της εξέτασης τους.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι φοιτητές το γρηγορότερο δυνατό να εγγραφούν στο  eclass.uth,gr του αντίστοιχου μαθήματος.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class.

Χ, Τσώνος

Εξετάσεις των μαθημάτων ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTERFACES (Θ) και ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTERFACES (Ε)

Για τα μαθήματα ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTERFACES(Θ) και ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ – INTERFACES(Ε) η εξ αποστάσεως εξέταση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με την χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση την ημέρα και την ώρα της εξέτασης τους.

Για το λόγο αυτό πρέπει οι φοιτητές το γρηγορότερο δυνατό να εγγραφούν στο  eclass.uth,gr των αντίστοιχων μαθημάτων.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class του μαθήματος.

Χ. Τσώνος

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Θ), ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Ε), ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ)

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των μαθημάτων:  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Θ), ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Ε), ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ) θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με την χρήση του e-classτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση τις ημέρες και ώρες  εξέτασης τους.

Για την καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων των παραπάνω μαθημάτων,  πρέπει οι φοιτητές  το αργότερο μέχρι 18 Ιουνίου 2020 να έχουν εγγραφεί, για κάθε μάθημα που επιθυμούν να εξεταστούν, στο  eclass.uth,gr.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Αναλυτικότερες οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-classκάθε μαθήματος.

 

Λαμία 11-06-2020

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΕΦ. Η/Μ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ

Παρατίθενται παρακάτω οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των δοκιμαστικών εξετάσεων 

 1.  Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα (Εργαστήριο), Παρασκευή 19/6/2020,  ώρα 18:00
 2. Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα (Θεωρία), Παρασκευή 19/6/2020, ώρα 19:00
 3. Τηλεπικοινωνίες (Εργαστήριο), Παρασκευή 26/6/2020, ώρα 17:00
 4. Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία), Παρασκευή 26/6/2020, ώρα 18:00
 5. Ασύρματες Ζεύξεις-Διάδοση Ηλεκτρομαγνητικών Κυμάτων, Παρασκευή 26/6/2020, ώρα 19:00

Ο διδάσκων

Γ. Βελντές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

?? ??????? 22/6/2020 ??? ??? 12-2 ?? ?? ????? ?????????????? ??????.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?????? ???? ?????? ?? ??????????????? ??????????? ?? ???????? ?? ?.?. 6410, 6373, 6412, 6570, ??? 6597 ????? ????? ????? ??????? ?????? ????????.

?? ???????? ?? ?.?. 6517, 6574, 6249, 6613, 6270, 6244, 6503, 6504, 6508 ??????? ?? ??????????????? ???????????

?? ???????? ?? ?.?. 6378, 6317, 6313, 6648, 6499, 6447 ????? ??? ?????????? ?????? ?????? ???????? ?? ?????? ??? ??????????????.

?????????? ?????????

?????????

 

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων (Θ+Ε), Συστήματα Ήχου & Εικόνας (Θ): Σημαντικές πληροφορίες για την συμμετοχή στις εξετάσεις

?? ????????? ??? ?????????:

 • ??????????? ?????? ?????????? (??????)
 • ??????????? ?????? ?????????? (??????????)
 • ????????? ???? & ???????  

?? ????? ?????????? ??? ?? ???????????????? ?? ?? ????? ??? ?????????? MS-Teams??? ????? ??? ??????????? ??? ??????? ????????? ??????????? ??? ?? ???????????? ??? ??? ???? ???????/?????????. ?? ??????? ????????? ???????? ???? ?? ?????????? ???????????; ??? ??? ???? ??????? ?? ????????? ??? eclass.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

?? ???????? ??? ?? ?????????? ??? ????????? ?? ?????????? ??? ???????? ???????? ?? ?????? ??????????? ?? ??????? ?? ???? ??? ???????? ?????????:  

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ????????? ???? ??? ??????????. ????? ?????? ??? ????????????? ?????? ??? ? ??????? ?? ?????? ?? ??????????? ?? ??????? ??????????.
 2. N? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??????? ?? ??? ??????? ??????? ??? ????????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).
 3. ?? ????? ???????? ??? ???????? ???????? ??? eclass ??? ??? ??????? 21 ??????? 2020, ??? 23.59!!!. ?????? ??? ?? «??????????? ?????? ??????????» ????? ???????????? 2 ?????? ?? ??????? «??????? ???????????» ??? «??????? ???????». ??????? ?? ??? ??????? ???? ????? ?????? ?? ??????????? ?? ?????? ?? ?????????? ???? ????????? ????? (? ??? ???? ??? ?? ??????????? ??? ???? 2 ?????????). ? ??????? ??????????????? ??? ???? ????????  ?? ????? ??? ??? ?????????? ?? ???? ??? ???????? ???? ?????? ?????!!!
 4. ?? ????? ??????????? ??? ??? ????? ????????, ???????? ??? Ms-Teams ??? ??????? ?? ??????????? ????????? ??? ?????? ????? ??? ?????????? ????????????? ?  ??????????? ??????????? ???????? ?? ????????? ??? ??????? ??? ??? ??????????.
 5. ?? ???????????? ?? ??????????? ???????? ???????? ?? ??? ?????????? ??? MsTeams???? ?? ?????? ?????? ??????? ??????. ? ???????????? ??????? ??? ???? ????????? ??? ???????? ???? ????????? ??? Ms-Teams ????? ?????????? ???? ??????????? ??????????.:

???????????? ?????????:

 1. ??????????? ?????? ?????????? (?):   ????????? 19 ???????, ??? 8.30??
 2. ??????????? ?????? ?????????? (?):   ????????? 19 ???????, ??? 9.30??
 3. ????????? ???? & ???????                    ????????? 19 ???????, ??? 10.30??

??? ??????????? ???????? ???????? ?? ????????????? ?? ?? ?????????? ???? email

??. ?????, ????. ?????????

 

Εφαρμογές Νέων Τεχνολογιών στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Θ)-ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

????????????? ?? ???????? ??? ????????? ?? ???????????? ???? ???????? ?????????? ??????? 2020 ??? ?? ?????? «????????? ???? ??????????? ???? ????????????? ?????????» (?) ?? ?????? ??????? ??? ?????? ??? e-class.uth.gr ??? ??? ????????? MS Teams ??? ??????? ?? ???????????? ?????????. ????? ?? ??? ?????????? ?? ??????????????? ??? ??? ??????????? ??????? ??????? ?? ?? ????????? ????????? ??? ???? ???????????.

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?? ??????????? ?? ????????  ???? ??????? ??? ?????????, ?? ?????? ?? ?? ????? ???????????? ???? ?????? ????????? ??? ?? ?????  ???????? ??? ???????????  ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ???????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ?????????:

(https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos)

??? ??? ????? ??????????? ????????????? ???? ??? ?? e-mail ??? ?????????: gtsonos@uth.gr

 

???????? ??????

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θ+E)-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΣΥΣ/ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝ.-ΤΗΛ/ΚΑ ΣΥΣΤΗΜ.(Ε)

? ??????? ??? ????????? :   ???????? ??? ????????? ????????????, ??????? ???????????? (?), ??????? ???????????? (?), ???????????????? ??????? (?)

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????????? ???????? ??? ????? : "????????????"

? ????????

?. ??????

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΘΕΩΡΙΑ) -ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

???? ?????????, ? ??????? ??? ????????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ???? ?????? ??? ??? ?? ?????? ??? ???????? ??? ????????? (??????) ??' ?????? ??? ????? ???????? ???????? (???????? ??????????).

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?? ?????? ?? ????????? ??????? ????????, ????? ??? ?? ?????? ??? ????????? ??? ?????????? ??? ???????????? ???????, ?? ??????:

1) ?? ???? ?????????? (e-mail) ??? ???????????? ????????? (https://it.uth.gr/services/account)

2) ?? ???? ???????? ??? e-class ??? ????????? (???????????? ?????????) (https://eclass.uth.gr/)

3) ?? ???? ???????????? ???? ?????????? ??? ?? ????????? TEAMS (Microsoft) ??? ?????????? ?????? ??? ?? ???????????? ??? ?? ???? ??? ?????????? ?????? ?????????. (?? ??? ????? ???? "??????????? ??????????" ????? ???? ????? ??? ?????????).

??? e-class ??? ????????? ??? ???? ??????? "????????????" ?? ?????? ?????????? ???????????.

 ??? ??? ??????????? ??????????? ????????????? ???? ??? ?? e-mail ??? ????????? tsitsipis@uth.gr.

?????????? ?????????

?????????

ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ????? ???????????? ??? ?????????

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "????? ???????????? ??? ?????????" ??? ????? : "????????????"

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ - ΕΞεΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ???????????????

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? ???????????????" ??? ????? : "????????????"

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Ε)- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

? ??????? ??? ?????????   ??. ????. ????/?? (?),

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "??. ????. ????/?? (?),??? ????? : "????????????"

ΦΥΣΙΚΗ (Ε) - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ?????? (?),

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "?????? (?)" ??? ????? : "????????????"

 

ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ (Θ) - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ??????? ???????????? ????????? (?)

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? ??????? ???????????? ????????? (?)" ??? ????? : "????????????"


 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Θ)- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

? ??????? ??? ?????????   ???????????? ????????? ?????????????? (?)

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "???????????? ????????? ?????????????? (?)" ??? ????? : "????????????"


 

ΦΥΣΙΚΗ (Θ) - εξέταση ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

? ??????? ??? ?????????   ?????? (?),

?? ??????????????? ??????????? ?? ?? ????? ???  eclass uth ??? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams  ??????? ?? ?? ????????? ??? ???????????.

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ??? ???? ????????? MS Teams.

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ?? ????? ??? eclass uth ??? ?????? "?????? (?)" ??? ????? : "????????????"

 

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΦ.ΗΛΕΚΤΡ/ΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ

 

 

?? ?? ?????????? ????????? ??? ?????????:

 1. ???????????? ?????????????????? - ???????????(?????? & ??????????, ?????????),
 2. ???????????????(?????? & ??????????, ?????????),
 3. ????????? ???????-??????? ????????????????? K??????(??????, Z' ???????) 

?? ???????????????? ??????????? ?? ?? ????? ??? ???????????? ??? ?? ???????????? ????????? ?????????? MS-Teams .

??? ??? ???????? ???????? ??? ????????? ??? ???????? ?????????, ?????? ?? ???????? ?? ???????? ????? 21 ??????? 2020 ?? ????? ????????, ??? ???? ?????? ??? ????????? ?? ??????????, ??? eclass.uth,gr ( ??? ??? ????? eclass ??? ??? ??????? ???????) ??? ???? ????????? MS Teams.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

??????????? ?? ??????????? ?? ???????? ???? ????????? ??? ???????? ?????????, ?? ?????? ??????????:

 1. ?? ????? ???????????? ?? ???????? ???????? ???? ?????? ?????????,
 2. ?? ????? ???????? ??? ??????????? ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ????????? ??? ???????? ?? ??????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ????????? (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

?????????? ??????? ??? ??? ????? ???????? ???? ????????? ?? ?????????? ???? ???????????? ??? e-class ???? ?????????.

 

? ????????,

?. ???????

 

 

Eξετάσεις των μαθημάτων ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Θ), ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Ε), ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ)

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις των μαθημάτων:  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (Θ), ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Ε), ΛΟΓΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ (Θ) θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά με την χρήση του e-classτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με την χρήση του MS-Teams, στα  οποία θα πρέπει απαραίτητα οι φοιτητές  να έχουν πρόσβαση τις ημέρες και ώρες  εξέτασης τους.

Για την καλύτερη οργάνωση των εξετάσεων των παραπάνω μαθημάτων,  πρέπει οι φοιτητές  το αργότερο μέχρι 18 Ιουνίου 2020 να έχουν εγγραφεί, για κάθε μάθημα που επιθυμούν να εξεταστούν, στο  eclass.uth,gr.

Για να συμμετέχουν οι φοιτητές  στις εξετάσεις των μαθημάτων, θα πρέπει να τα έχουν συμπεριλάβει στην δήλωση μαθημάτων και να έχουν  υποβάλει την ηλεκτρονική  δήλωση που απαιτεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ότι δέχονται να συμμετέχουν σε εξ αποστάσεως εξετάσεις σύμφωνα με τις οριζόμενες αποφάσεις (https://www.uth.gr/news/diexagogi-exetaseon-ex-apostaseos).

Αναλυτικότερες οδηγίες για τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα αναρτηθούν στις ανακοινώσεις του e-class κάθε μαθήματος.

 

Λαμία 11-06-2020

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ + Ε) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

??? ??? ???????? ???????? ??? ?? ?????????? ????????? ???????? ??? eclass ??? ????????????? ????????? ?? ???????? ??????? ????????? (?) ??? ??????? ????????? (?).

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

?? ???????? ??? ???????? ???????????  ??? ?? ???????? ???? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ??? ??????????.

?????? ???????? ?? ???????? ??????? ????????? (?) ??? ??????? ????????? (?) ??? MSTEAMS ??? ????? ?? ?????? ???? ?? ????? ???????.

??? ?? ????? ??????? ???????? ????? ???? ?? ?????????? ????????? ?? ??????????? ?????? ?? ??????:

1. ?? ???????? ?????????? ??? ???????????? ?????????

2. ?? ????? ??????? ??? ?????? ??? ???????

3. ?? ???????????? ?? ????????? MSTEAMS ???? ?????????? ???

4. ?? ???? ???????? ??? ???????????  ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ??? ??????? ?? ?????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ?????????.

5. ???? ??????????? ?? ????????? ??? ????????? ?? ??? ??????????   ??????????? ?????? ???? ????????? akontogeorgos@uth.gr ??? ????? ?? ??????? ??? ?? ????? ????? ???? ???????.

? ????????

????????? ????????????

ΚΕΡΑΙΕΣ (Θ + Ε) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

??? ??? ???????? ???????? ??? ?? ?????????? ????????? ???????? ??? eclass ??? ????????????? ????????? ?? ???????? ??????? (?) ??? ??????? (?).

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

?? ???????? ??? ???????? ???????????  ??? ?? ???????? ???? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ??? ??????????.

??????? ?? ????????????? ??? ?? ???????? ??????? (?) ??? ??????? (?) ??? MSTEAMS ??? ????? ?? ?????? ???? ?? ????? ???????.

???? ??? ????????? ??? ???????? ??? ???? ????????? ?? ????? ??? ???????????? ?????? ??? ??? ??????????? ?? ?????????? ???????.

??? ?? ????? ??????? ???????? ????? ???? ?? ?????????? ????????? ?? ??????????? ?????? ?? ??????:

1. ?? ???????? ?????????? ??? ???????????? ?????????

2. ?? ????? ??????? ??? ?????? ??? ???????

3. ?? ???????????? ?? ????????? MSTEAMS ???? ?????????? ???

4. ?? ???? ???????? ??? ???????????  ?????? ??? ??????? ?? ???????????? ??? ??????? ?? ?????????? ?? ?? ?????????? ????????? ??????? ?? ??? ?????????? ?????????.

5. ???? ??????????? ?? ????????? ??? ????????? ?? ??? ??????????   ??????????? ?????? ???? ????????? akontogeorgos@uth.gr ??? ????? ?? ??????? ??? ?? ????? ????? ???? ???????.

? ????????

????????? ????????????

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) και ΘΕΩΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)(

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

       Η εξ αποστάσεως εξέταση των μαθήματων:

 1. Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΘΕΩΡΙΑ)
 2. Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)
 3. Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (Εμβόλιμη Εξέταση, ΘΕΩΡΙΑ) και
 4. Θεωρία Πληροφορίας και Κωδικοποίηση Δεδομένων (Εμβόλιμη Εξέταση, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

θα πραγματοποιηθούν με τη χρήση του e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ταυτόχρονα με τη χρήση του MS-Teams, στα οποία θα πρέπει να έχετε απαραίτητα πρόσβαση την ημέρα και τις ώρες της εξέτασης όλων των προηγουμένων μαθημάτων.

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο: pvarzakas@uth.gr

Δρ. Παναγιώτης Κ. Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ (ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

Ο Κωδικός του μαθήματος στο teams είναι ΠΠΣ 63.ΣΤ104Ε_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ-Ε

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ (ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

Ο Κωδικός του μ

αθήματος στο ΤΕΑΜ είναι ΠΠΣ 63.ΣΤ104Ε_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ-Ε

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ (ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

Ο Κωδικός του μ

αθήματος στο ΤΕΑΜ είναι ΠΠΣ 63.ΣΤ104Ε_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ-Ε

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Την Δευτέρα 8/6/2020 λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος το εργαστήριο και η θεωρία του μαθήματος δεν θα γίνουν και θα μεταφερθούν όλοι για Τετάρτη 10/6/2020 στις 8-10 Εργαστήριο και 10-12 θεωρία. Θα είναι και το τελευταίο μάθημα όπου θα γίνει και συζήτηση για τις εξετάσεις εξ αποστάσεως.

Β. Κώτσος

ΦΥΣΙΚΗ (Ε) εξεταστικη Ιουνιου

???????? ???? ?? ???????????? ???? ?????????? ??? ???????

?? ????????? ??? eclass uth, 

?? ?????? ?????? ???????? ??? ?????? "?????? (?) " ?????????? ??????? 2020

??? ?? ??????????? ??? ?? "???????"

??? ??? ??????? ????????? ????????.

Nike Air Jordan Aj1, air Jordan Aj1 Ko, aq7924-001 Air Jordan Aj1 Aj1 Air Jordan 1 High Do Adidas Ultra Boost Le Strap Black http://jordanshoescheap4sale.com

? ???????? ??? ???????? ?? ????? ??? ??? ??? ?????????? ??? ??????????? ??????? ??? ?????????.

 

??

 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ e-class

???? ?????????, ? ??????? ??? ????????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ???? ?????? ??? ??? ?? ?????? ??? ???????????? ??????? ?????????? (?????? ??? ??????????).

Aj1 Ko High Ajko, aj1 Ko High OG Shadow, air Jordan 1 Retro High Aj1 Lightning Shattered Backboard 332550-400-800-024 http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?? ?????? ?? ????????? ??????? ????????, ????? ??? ?? ?????? ??? ????????? ??? ?????????? ??? ???????????? ???????, ?? ??????:

1) ?? ???? ?????????? (e-mail) ??? ???????????? ????????? (https://it.uth.gr/services/account)

2) ?? ???? ???????? ??? e-class ??? ????????? (???????????? ?????????) (https://eclass.uth.gr/)

3) ?? ???? ???????????? ???? ?????????? ??? ?? ????????? TEAMS (Microsoft) ??? ?????????? ?????? ??? ?? ???????????? ??? ?? ???? ???? ???????????? ???????? ?????????.(?? ??????? ??? ????????????? ????????? ?? ????? ?????????? ???? ???????????? ??? ??????????? e-class).

???????

??? e-class ??? ???????????? ??????? ?????????? ????? ????? ??????? ??????? ??? ??????? ??? ??????????? ???? ?????????. ????????????:

1) ?? ?????????? ??? ????????? ???????? ????? ????????? ??????. ???????? ??????  (?? ????????????? ? ????? ?????????????) ?????????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ???????? ?? ????.

2) ?? ????? ?????? ??????????? ???????????? ??? ??????. ???????? ?????? ????? ????????????? ???? ????????? ?????????????, ???? ?? ??????? ??? ???? ???????? ?? ?????? ?? ???????? ????.

3) ?? ??????? ????????????? ???? ??????? ?? ??????, ???? ????? ?? ?????????? ??????????? ?? ???????? ????? ????????.

??????? ?? ???????????? ?? ??????? ?????????? ??? ??? ?????? ????? ??? ?? ????? ? ???????.

 ??? ??? ????? ??????????? ????????????? ???? ??? ?? e-mail ??? ????????? tsitsipis@uth.gr.

?????????? ?????????

?????????


 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) -ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ -ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ e-class

???? ?????????, ? ??????? ??? ????????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ???? ?????? ??? ??? ?? ?????? ??? ???????????? ??????? (?????? ??? ???????????' ?????? ??? ????? ???????? ???????? (???????? ??????????).

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG http://jordanshoescheap4sale.com

??? ?? ?????? ?? ????????? ??????? ????????, ????? ??? ?? ?????? ??? ????????? ??? ?????????? ??? ???????????? ???????, ?? ??????:

1) ?? ???? ?????????? (e-mail) ??? ???????????? ????????? (https://it.uth.gr/services/account)

2) ?? ???? ???????? ??? e-class ??? ????????? (???????????? ?????????) (https://eclass.uth.gr/)

3) ?? ???? ???????????? ???? ?????????? ??? ?? ????????? TEAMS (Microsoft) ??? ?????????? ?????? ??? ?? ???????????? ??? ?? ???? ???? ???????????? ???????? ?????????.(??? ?? ???????? ???????? ??? ????? ???? ????? ?? ???????).

???????

??? e-class ??? ???????????? ??????? ????? ????? ??????? ??????? ??? ??????? ??? ??????????? ???? ?????????. ????????????:

1) ?? ?????????? ??? ????????? ???????? ????? ????????? ??????. ???????? ?????? ?????????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ???????? ?? ????.

2) ?? ????? ?????? ??????????? ???????????? ??? ??????. ???????? ?????? ????? ????????????? ???? ????????? ?????????????, ???? ?? ??????? ??? ???? ???????? ?? ?????? ?? ???????? ????.

3) ?? ??????? ????????????? ???? ??????? ?? ??????, ???? ?????? ?? ?????????? ??????????? ?? ???????? ????? ????????.

??????? ?? ???????????? ?? ??????? ?????????? ??? ??? ?????? ????? ??? ?? ????? ? ???????.

 ??? ??? ????? ??????????? ????????????? ???? ??? ?? e-mail ??? ????????? tsitsipis@uth.gr.

?????????? ?????????

?????????

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Ε)- ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

Παρακαλώ όσοι θα συμμετάσχουν στην εξεταστική του ΙΟΥΝΙΟΥ

να εγγραφούν στο eclass uth, 

να κανουν ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στο μάθημα  "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΚΟΠΙΑΣ (Ε) 2019-2020"

και να ενημερωθούν απο τα "ΕΓΓΡΑΦΑ"

για τις οδηγίες συγγραφής εργασίας και τα προτεινόμενα θέματα εργασιών.

Η ανάρτηση των εργασιών θα γίνει έως και την ημερομηνία της εξεταστικής ΙΟΥΝΙΟΥ του μαθήματος.

 

ΑΚ

Εγγραφή στο eclass του Π.Θ. για τα μαθήματα ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις΄εξ αποστάσεως

των ανωτέρω μαθημάτων να εγγραφούν στο eclass του Π.Θ.  για τα μαθήματα αυτά . 

Ο Διδάσκων

Β. Κώτσος 

Καθηγητής

ΚΕΡΑΙΕΣ και ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (Θ και Ε) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Για να μπορέσετε  να λάβετε μέρος στις εξ αποστάσεως εξετάσεις σε οποιοδήποτε μάθημα θεωρία ή εργαστήριο θα πρέπει:

1. Να έχετε απαραιτήτως δηλώσει το μάθημα στο λογισμικό της Γραμματείας (φοιτητολόγιο)

2. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
      Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account
      και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

3. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclass του Πανεπιστημίου

       Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://eclass.uth.gr/

        και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

4. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/

       και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 5. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα  για το οποίο ενδιαφέρεσθε (ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ή ΚΕΡΑΙΕΣ, δεν υπάρχει διάκριση προς το παρόν σε θεωρία ή εργαστήριο)

6. Στα Έγγραφα του μαθήματος υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να το αντιγράψετε.

 7.  Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΚΩΔΙΚΟΙ ΓΙΑ  ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ   περισσότερα   ……

        όπου  θα  βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

8. Το εργαλείο που χρησιμοποιείται για τα εξ αποστάσεως μαθήματα είναι το MSTEAMS. Ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοθέση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας        https://www.uth.gr/news/ekpaideysi-ex-apostaseos-odigies-hrisis-toy-ms-t... για να το εγκαταστήσετε.
Μέχρι τώρα υπάρχουν τα μαθήματα Γραμμες Μετάδοσης (Θ) και Γραμμές Μετάδοσης (Ε). Σύντομα θα δημιουργηθούν και τα μαθήματα Κεραίες (Θ) και Κεραίες (Ε).

9. Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr .


 

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων : Συμπληρωματική ανακοίνωση για τα μαθήματα μέσω MS Teams

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης (10/05/2020)σχετικά με τα μαθήματα από απόσταση για το εργαστήριο "Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων" διευκρινίζονται τα παρακάτω

 1. Η παρακολούθηση των μαθημάτων από απόσταση είναι υποχρεωτική για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες με υποχρέωση παρακολούθησης του εργαστηρίου για το τρέχον εξάμηνο. Όσοι και όσες δεν συμπληρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό παρουσιών δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση του εργαστηρίου στο τέλος του τρέχοντος εξαμήνου.  
 2. Κωδικός πρόσβασης μέσω MS teamsκαι ωράρια διδασκαλίας είναι αναρτημένα στην σελίδα του μαθήματος στο eclassτου Παν. Θεσσαλίας (μενού>ανακοινώσεις). 
 3.  Η θεωρία του μαθήματος δεν διδάσκεται από απόσταση το τρέχον εξάμηνο διότι είχε διδαχθεί το χειμερινό εξάμηνο.

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής

 

 

Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών-17/05/2020

Η Παγκόσμια Τηλεπικοινωνιών και Ημέρα Κοινωνίας της Πληροφορίας (WTISD) σηματοδοτεί την επέτειο της ίδρυσης της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU) στις 17 Μαΐου 1865, όταν η πρώτη Διεθνής Σύμβαση για το Τηλέγραφο υπεγράφη στο Παρίσι.

Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας (WTISD), είναι «Connect 2030: ICTs for the Sustainable Development Goals (SDGs)». Επιβεβαιώνει τη δέσμευση της ITU, να συνδέει όλους τους ανθρώπους του κόσμου ενώ δείχνει πώς οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) μπορεί να συμβάλουν στην επιτάχυνση της επίτευξης της ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών για το 2030 και για την αειφόρο ανάπτυξη.

Με μόλις 10 χρόνια να απομένουν, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ξεκίνησε μια «Δεκαετία Δράσης» τον περασμένο Ιανουάριο, για να επιτύχει τους στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης (SDGs) έως το 2030. Τους μήνες από τότε, η πανδημία της νόσου του κορονοϊού (COVID-19) έχει επισημάνει τη θεμελιώδη σημασία των ΤΠΕ για τις οικονομίες και τις κοινωνίες παντού, δείχνοντας στον κόσμο ότι κανείς δεν είναι ασφαλής έως ότου είμαστε όλοι ασφαλείς - και ότι δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το πλήρες δυναμικό των ΤΠΕ έως ότου είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Φέτος, η ITU θα πραγματοποιήσει μια εικονική εκδήλωση υψηλού επιπέδου, για να αναδείξει τη σημασία της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των χωρών, των εταιρειών, των Ηνωμένων Εθνών και άλλων, για την ενίσχυση του ρόλου των ΤΠΕ καθώς ξεκίνησε η «Δεκαετία Δράσης» για τους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης (SDGs) και ταυτόχρονα της προώθησης του ρόλου των ΤΠΕ στην παγκόσμια ανταπόκριση και αντιμετώπιση του COVID-19.

link: https://www.itu.int/en/wtisd/2020/Pages/default.aspx

Δρ.Παναγιώτης Κ.Βαρζάκας, Μέλος ΔΕΠ, Καθηγητής Α/ βαθμίδας.

ΣΑΕ (Ε)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα του μαθήματος ΣΑΕ (Ε) της Δευτέρας 14:00-16:00 και της Παρασκευής 10:00-12:00 και 14:00-16:00

Συνεχίζονται τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως και έτσι θα ολοκληρωθούν, για το μάθημα «ΣΑΕ» (Ε), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

- Nα έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (https://it.uth.gr/services/account)

- Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εγγραφή στο μάθημα (https://eclass.uth.gr/).

Να κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη ομάδα του μαθήματος που θέλετε να παρακολουθήσετε σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

 

Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

ΣΑΕ (Θ)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Συνεχίζονται τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως και έτσι θα ολοκληρωθούν, για το μάθημα «ΣΑΕ» (Θ), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά γίνονται την ημέρα και ώρα που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

- Nα έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (https://it.uth.gr/services/account)

- Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εγγραφή στο μάθημα (https://eclass.uth.gr/).

 

Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

Ηλεκτρικά Κυκλώματα - Ηλεκτροτεχνία (Θ)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Συνεχίζονται τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως και έτσι θα ολοκληρωθούν, για το μάθημα «Ηλεκτρικά Κυκλώματα-Ηλεκτροτεχνία» (Θ), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams που παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

- Nα έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (https://it.uth.gr/services/account)

- Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εγγραφή στο μάθημα (https://eclass.uth.gr/).

 
Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

ΚΕΡΑΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε κάποια εξ αποστάσεως επαναληπτικά μαθήματα της θεωρίας και του εργαστηριού καθώς και να κατεβάσετε το αναρτημένο εκπαιιδευτικό υλικό, ώστε να πάρετε μέρος στην προγραμματιζόμενη εμβόλιμη εξεταστική έχοντας προετοιμασθεί κατάλληλα θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο μάθημα ΚΕΡΑΙΕΣ στο e class του Πανεπιστημίου. Για την εγγραφή στο μάθημα του e class αρκεί να έχετε κωδικούς του Πανεπιστημίου. Οι κωδικοί για τα εξ αποστάσεως μαθήματα θα σας γνωστοποιηθούν σύντομα.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Έναρξη μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις (MS-TEAMS)

Η έναρξη των τηλεδιασκέψεων για το εργαστηριακό μάθημα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ θα γίνει την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 και ώρα 09:30 με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Microsoft Teams. Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί σε διάφορα sites Tμημάτων του Πανεπιστημίου, αλλά και στο κεντρικό site του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Παρακαλείστε επίσης να κάνετε εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ήδη. Η διανομή του εκπαιδευτικού υλικού θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον μέσω eclass. Αναλυτικές οδηγίες για την διεξαγωγή του μαθήματος θα δοθούν κατά την διάρκεια της πρώτης τηλεδιάσκεψης.

Ο διδάσκων 

Αριστείδης Νίκας

 

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ

Το εξ αποστάσεως υποχρεωτικό εργαστήριο του μαθήματος θα γίνει σε τρείς ομάδες τις ώρες 10-12 , 2-4 , 6-8.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όποια ομάδα επιθυμείτε αλλά να μήν είστε πάνω από 20 φοιτητές σε κάθε ομάδα.

Σήμερα στο μάθημα της θεωρίας που έγινε δήλωσαν 11 φοιτητές 10-12,  5 φοιτητές 2-4 και 1 φοιτητής 6-8.

Στο μάθημα θα ασχοληθούμε με την ΑΣΚΗΣΗ 8 (μέτρηση μήκους κύματος και ταχύτητας διάδοσης σε γραμμή) την οποία πρέπει να την βρείτε και να την αντιγράψετε στον υπολογιστή σας από ΕΓΓΡΑΦΑ/ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ/ΑΣΚΗΣΗ 8.

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε σε άλλες ανακοινώσεις του μαθήματος ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στην ιστοσελίδα του μαθήματος στην εφαρμογή του eclass Πανεπιστημίου.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Αρχίζουν τα μαθήματα τηλεεκπαίδευσης για το μάθημα ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ),

από Τετάρτη 13/5/2020 και σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Τμήματος.

Καλείσθε με τους κωδικούς των μαθημάτων αυτών που έχετε πάρει από την γραμματεία του Τμήματος να εισέρχεσθε στο MS-Teams για τη  παρακολούθηση της διδασκαλίας των μαθημάτων αυτών.

Στις εργαστηριακές ομάδες είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση σας αλλά θα προσέρχεσθε όπως όταν γινόταν κανονικά το Εργαστήριο και ο καθένας στην ομάδα του.

Η διάρκεια θα είναι 8:16-9:45 και 10:15-11:45.

 

Έναρξη 13/5/20 .

Ο διδάσκων

Β. Κώτσος

 

Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων - Εργαστήριο
Από την τρέχουσα εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 14/5/2020, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η διδασκαλία του εργαστηρίου «Ηλεκτρονικά Υψηλών Συχνοτήτων» (Γ' Εξαμήνου), με εξ αποστάσεως συνεδρίες στην πλατφόρμα MS-Teams του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 
Η παρακολούθηση των συνεδριών είναι υποχρεωτική για τους φοιτητές και φοιτήτριες με υποχρέωση παρακολούθησης, οι οποίοι είχαν εγγραφεί στα Τμήματα της Πέμπτης 10-12, 12-2, 2-4μμ. Θα τηρηθεί κατάσταση απουσιών. 
Για φοιτητές και φοιτήτριες χωρίς υποχρέωση παρακολούθησης, η συμμετοχή στις συνεδρίες είναι προαιρετική.
Tον κωδικό για την είσοδο στο μάθημα μέσω της πλατφόρμας MS-Teams καθώς και επιπλέον λεπτομέρειες σχετικές με το μάθημα (ωράρια, τρόπος διεξαγωγής, λογισμικά κλπ), θα βρείτε σε σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του μαθήματος στο eclass του Παν. Θεσσαλίας (Μενού > Ανακοινώσεις). 
Γενικές οδηγίες για τη σύνδεση στο MSTeams του Παν. Θεσσαλίας θα βρείτε εδώ
Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκ. Καθηγητής
 
Εγγραφή στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το Εργαστήριο Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Ε)

Παρακαλούνται, όλοι οι φοιτητές οι οποίοι παρακολουθούν το Εργαστήριο Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Ε) και θα συμμετάσχουν στη τελική εξέτασή του, να εγγραφούν στο μάθημα Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Εργαστήριο) στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Κάθε εβδομάδα λαμβάνονται παρουσίες στο μάθημα του Εργαστηρίου με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Δρ.Παναγιώτης Βαρζάκας, Καθηγητής Α βαθμίδας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦ. ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

Αγαπητοί φοιτητές/-τριες,

Ελπίζω να είστε καλά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να τηρείτε τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας, όλοι υγιείς.

Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πρυτανείας θα προσφέρεται εξ΄ αποστάσεως και η διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2019-2020.

Για αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την εξ'  αποστάσεως διδασκαλία  του εργαστηρίου  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)  επισκεφθείτε τη σελίδα του μαθήματος στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΠΘ (https://eclass.uth.gr/).

 

Εκ μέρους των διδασκόντων του εργαστηρίου,

 

Δρ. Γ. Βελντές

Επικ. Καθηγητής

 

Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε)_ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_Ομάδες Τετάρτης και Πέμπτης

Η ανακοίνωση αφορά τα τμήματα του μαθήματος Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε) της Τετάρτης 16:00-18:00 και της Πέμπτης 10:00-12:00.

Την ερχόμενη Τετάρτη 13-5-2020 στις 16:00-18:00 και την Πέμπτη 14-5-2020 στις 10:00-12:00 αρχίζουν τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως για το μάθημα «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» (Ε), με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί εδώ:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Τα μαθήματα αυτά θα γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων.

 Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

1. Να έχετε λογαριασμό (e-mail) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.grκαι ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό.

4. Επιλέξτε "Μαθήματα" και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα αυτό. Να κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη ομάδα του μαθήματος που θέλετε να παρακολουθήσετε σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα.

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_ Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (Ε) όπου θα βρείτε τον κωδικό καθώς και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση : gtsonos@uth.gr

 

Ο Διδάσκων

Γεώργιος Τσώνος

 


 

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) και ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

     Ενημερώνονται όλοι οι φοιτητές  ότι  η Θεωρία ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Θ)    και  το Εργαστήριο ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Ε) συνεχίζονται κανονικά μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι φοιτητές πρέπει να γραφτούν στο e-class στο μάθημα της Θεωρίας ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και για το Εργαστήριο (για τα Τμήματα της Πέμπτης 10 πμ-12 μ και 12μ -2 μ.μ.) στο μάθημα ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (Εργαστήριο).

 

Ο διδάσκων,

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης, Καθηγητής.

Εργαστήριο «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις», ομάδες Δευτέρας

 

Την ερχόμενη Δευτέρα 11-5-2020 θα ξεκινήσει και θα συνεχιστεί η διδασκαλία του εργαστηριακού μαθήματος «Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις» εξ αποστάσεως για τις ομάδες της Δευτέρας  σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα (Δευτέρα 14-16 μμ και 16-18 μμ).

 

Η διδασκαλία θα πραγματοποιείται μέσα από την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης MS-TEAMS, η οποία παρέχεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή λογαριασμού (e-mail) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Επίσης, η εγγραφή στο e-class του μαθήματος πρέπει να γίνει άμεσα από τους φοιτητές.

 

Ο διδάσκων

 

Χρήστος Τσώνος

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)

Η διδασκαλία του Εργαστηρίου του μαθήματος,  από Δευτέρα 11/5/2020 και στο εξής θα γίνεται εξ αποστάσεως και στην ώρα που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα ( Δευτέρα 12-2 μμ). Θα συμμετέχουν σε αυτό οι φοιτητές που έχουν ήδη συμμετάσχει στα προηγούμενα μαθήματα.

Το μάθημα θα γίνεται μέσα από την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης MS-TEAMS, η οποία παρέχεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι κατοχή λογαριασμού (e-mail) του Πανεπιστημίου.

Επίσης, η εγγραφή στο e-class του μαθήματος είναι απαραίτητη.

Οι φοιτητές: Δ.Κ. (6249), Μ.Γ. (6317), Μ.Α. (6313), Ρ.Χ. (6503), Τ.Α. (6447)  καλούνται να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα (tsitsipis@uth.gr).

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Με τα νέα δεδομένα, από την ερχόμενη εβδομάδα 10/05/2020 γίνεται υποχρεωτική η παρακολούθηση των εξ αποστάσεως εργαστηριακών μαθημάτων και θα λαμβάνονται παρουσίες για όσους το έχετε δηλώσει για πρώτη φορά. Συνιστάται να τα παρακολουθείτε και όσοι  έχετε δηλώσει το μάθημα (εργαστήριο) χωρίς παρακολούθηση (το είχατε δηλώσει στο παρελθόν, το είχατε παρακολουθήσει και είχατε αποτύχει στις εξετάσεις).

Αν και η παρακολούθηση των εξ αποστάσεως μαθημάτων της θεωρίας καθώς και του ενισχυτικού φροντιστηρίου που γίνεται δεν είναι υποχρεωτική, συνιστάται η παρακολούθησή τους για την πληρέστερη κατανόηση του μαθήματος (θεωρητικού και εργαστηριακού) και επομένως την επιτυχή αντιμετώπιση των θεμάτων των τελικών εξετάσεων.

Πολλοί φοιτητές, αν και έχετε δηλώσει το μάθημα στο φοιτητολόγιο, δεν έχετε κάνει εγγραφή στο eclass του Πανεπιστημίου και δεν είστε εγγεγραμμένοι για να πατρακολουθείτε τα εξ αποστάσεως μαθήματα.

Προκειμένου να είστε σε θέση να παρακολουθείτε τα εξ αποστάσεως μαθήματα, και να λάβετε μέρος στο τέλος των εξ αποστάσεως μαθημάτων στις εξ αποστάσεως προγραμματιζόμενες εξετάσεις θα πρέπει:

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
      Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account
      και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

       Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://eclass.uth.gr/

        και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/

       και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.

 5.  Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΚΩΔΙΚΟΙ ΓΙΑ  ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ   περισσότερα ……

        όπου  θα  βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

         Το εργαλείο που χρησιμοποιείται είναι το TEAMS. Ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοθέση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας        https://www.uth.gr/news/ekpaideysi-ex-apostaseos-odigies-hrisis-toy-ms-t... για να το εγκαταστήσετε.

6. Στα Έγγραφα του μαθήματος υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να το αντιγράψετε.

7. Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr .

O διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

Καθηγητής.

Διδασκαλία εξ αποστάσεως των μαθημάτων Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί – Σήματα, Συστήματα & Ψηφ. Επεξεργασία Σημάτων (θ) – Ηλεκτρονικές & Ηλεκτρικές Μετρήσεις (θ)

Η διδασκαλία εξ’ αποστάσεως (με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams)  των μαθημάτων:

 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ (κωδικός μαθήματος: vpfm0we),
 • ΣΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΗΦ. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΩΝ-Θ (κωδικός μαθήματος:8izojgn),
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-Θ (κωδικός μαθήματος: 62uw6uk),

θα γίνεται από την Δευτέρα 11-05-2020 σύμφωνα με τις ημέρες και ώρες του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

 

Λαμία 05-05-2020

 

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Έναρξη μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις

Αγαπητοί συνάδελφοι φοιτητές,

Εύχομαι και ελπίζω ότι είστε όλοι καλά, εσείς οι οικογένειες σας και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ας ευχόμαστε όλοι να τελειώσει αυτή η “λαίλαπα” το συντομότερο και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στην καθημερινότητα μας. Όπως μάλλον γνωρίζετε ήδη, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τα (περισσότερα) μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού  έτους 2019-2020 θα διδαχτούν με σύγχρονη ή/και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση.

Το μάθημα “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο” θα διδαχτεί με την μέθοδο της “σύγχρονης τηλεκπαίδευσης” και με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας MicrosoftTeams. Αναλυτικές οδηγίες, που αφορούν την διεξαγωγή των μαθημάτων με τηλεδιασκέψεις, έχουν ήδη αναρτηθεί σε διάφορα sites Tμημάτων του Πανεπιστημίου, αλλά και στο κεντρικό site του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οπότε δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε και πάλι εδώ.

Όμως, για να παρακολουθήσετε τις τηλεδιασκέψεις του μαθήματος “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο”, θα πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά εγγραφή στο eclass το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει εγγραφή ήδη. Η διανομή του εκπαιδευτικού υλικού και η παράδοση των εργασιών θα γίνει αποκλειστικά και μόνον μέσω eclass. Επίσης ΟΛΕΣ οι οδηγίες για την διεξαγωγή των τηλεδιασκέψεων θα δίνονται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσω ανακοινώσεων στο eclass και με αποστολή στα ιδρυματικά σας emails που είναι της μορφής username@uth.gr. Υπενθυμίζεται ότι πλέον μόνο αυτό το ιδρυματικό email είναι αποδεκτό.

Επίσης είναι παραπάνω από καλοδεχούμενοι να συμμετάσχουν και ΟΛΟΙ όσοι οφείλουν το μάθημα και είναι σε καθεστώς “Χωρίς Παρακολούθηση”. Είναι δε ίσως μοναδική ευκαιρία να μπορέσουν να παρακολουθήσουν και πάλι το μάθημα που ενδεχομένως παρακολούθησαν για τελευταία φορά αρκετό καιρό πριν. Φυσικά η συμμετοχή μέσω eclass είναι απαραίτητη και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Το πρώτο μάθημα με τηλεδιάσκεψη έχει οριστεί και θα γίνει αυτήν  την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και ώρες 10:00-14:00, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Διδάσκων

Ώρα

Ομάδα

Ν. Πετρόπουλος

10:00-11:00

Ομάδα Δευτέρας

Ν. Πετρόπουλος

11:00-12:00

Ομάδα Τετάρτης

Ν. Πετρόπουλος

12:00-13:00

Ομάδα Πέμπτης

Ν. Πετρόπουλος

13:00-14:00

Ομάδα Παρασκευής

Αν υπάρχουν απορίες μπορείτε να στείλετε email με τα ερωτήματά σας στον διδάσκοντα: npetropoulos@uth.gr

Καλή συνέχεια, επιτυχία  και καλή δύναμη σε όλους μας. Θα τα καταφέρουμε!!!!!

Νικόλαος Πετρόπουλος 

Συστήματα Ήχου & Εικόνας (ΕΠ108) - Μαθήματα εξ' αποστάσεως

Οι  εξ'αποστάσεως διαλέξεις για το μάθημα επιλογής Συστήματα Ήχου & Εικόνας θα γίνονται κάθε Πέμπτη 8.30-10πμ στην πλατφόρμα MS-Teams του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Tον κωδικό για την είσοδο στο μάθημα θα τον βρείτε σε σχετική ανακοίνωνση στη σελίδα του μαθήματος στο eclass του ΠΘ. 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής. 

Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Θεωρία) και Ψηφιακές Τηλεπικοινωνίες (Εργαστήριο)

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι φοιτητές θέλουν να παρακολουθήσουν το μάθημα ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΘΕΩΡΙΑ) με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο αντίστοιχο μάθημα στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Επίσης, το Εργαστήριο ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) ΜΟΝΟ για το Τμήμα του κ. Αναγνώστου Μάριου, θα ξεκινήσει με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τη Δευτέρα 30/03/2020. Απαιτείται εγγραφή του φοιτητή στο αντίστοιχο μάθημα, στο e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Οι διδάσκοντες,

Δρ.Βαρζάκας Παναγιώτης

Δρ.Αναγνώστου Μάριος

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ) - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Αρχίζουν τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως για το μάθημα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΩΡΙΑ).

Τα μαθήματα αυτά θα γίνονται τις ημέρες και ώρες που προβλέπει το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων. Κατ’ εξαίρεση μπορεί να γίνουν και επί πλέον μαθήματα, αν αυτό δεν προκαλεί κωλύματα στους παρακολουθούντες φοιτητές.

Τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως θα διαρκέσουν, όσο θα υφίστανται οι περιοριστικές συνθήκες και μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης.

 Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

 1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

 2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή e-class του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.  Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

 3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό σας κωδικό.

 4. Επιλέξτε "Μαθήματα" και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα αυτό.

 5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ όπου θα βρείτε τον κωδικό καθώς και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

 Για επί πλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου με e-mail στη διεύθυνση tsitsipis@uth.gr.

Παναγιώτης Τσιτσιπής

Καθηγητής

 

Προγραμματισμός ΙΙ - Εφαρμογές Προγραμματισμού: Τηλεκπαίδευση
Τα μαθήματα:
 • Προγραμματισμός ΙΙ Θεωρία
 • Προγραμματισμός ΙΙ Εργαστήριο
 • Εφαρμογές Προγραμματισμού για Ηλεκτρονικούς
θα διδάσκονται από την Τρίτη 24/3/2020  μέσω της πλατφόρμας MS-TEAMS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
Τα μαθήματα θα διδάσκονται τις ώρες που προβλέπονται από το ωρολόγιο πρόγραμμα και η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι υποχρεωτική (με παρουσίες).
 
Για να ετοιμάσετε την συσκευή (pc, tablet, mobile phone) από την οποία θα παρακολουθήσετε το μάθημα, πρέπει να έχετε ήδη λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες:
Για τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο teledu@uth.gr
 
Τον κωδικό για την πρόσβαση στο μάθημα μπορείτε να τον βρείτε στο eclass του μαθήματος (eclass.uth.gr). Ενναλακτικά, για να σας αποσταλεί ο κωδικός για την πρόσβαση σε κάποιο από τα μαθήματα πρέπει να στείλετε email στην διεύθυνση  eln.teilam@gmail.com με θέμα: Κωδικός για μαθήματα Προγραμματισμού.

Το email πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό μητρώου σας και τα μαθήματα που θέλετε να παρακολουθήσετε.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ -- ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Από την Δευτέρα 23/03/2020 μέχρι και την Πσρασκευή 10/04/2020 (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα γίνεται μάθημα εξ αποστάσεως

με εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για το μάθημα "ΨΗΦΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ"

καθε ΤΕΤΑΡΤΗ 12-14 με έναρξη την ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 12-14.

 

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

 

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

 

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

 

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 

4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα 

 

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

   όπου θα βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

 

Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση kanapitsas@uth.gr.

ΕΦ. ΗΛΕΚΤΡ/ΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ_ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί φοιτητές,

Ελπίζω να είστε καλά με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να τηρείτε τις οδηγίες για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής μας, όλοι υγιείς.

Όπως ήδη γνωρίζετε, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πρυτανείας θα προσφέρεται εξ αποστάσεως η διδασκαλία των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2019-2020.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (θεωρία και εργαστήριο) πρέπει::

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account

και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclass του Πανεπιστημίου

Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/

και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδαhttps://eclass.uth.gr/

και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

α. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΘΕΩΡΙΑ) ή ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ), αντίστοιχα.

β. Οι φοιτητές του εργαστηρίου της Τρίτης (3-5) και ΜΟΝΟ μετά την εγγραφή τους στο μάθημα ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ) χρειάζεται να εγγραφούν στην ομάδα ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΤΗΣ (3-5).

γ. Όταν βρεθείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του μαθήματος, διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, όπου θα βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους σας.

Ο διδάσκων,

Δρ. Γ. Βελντές

ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ & ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ - ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Από την Δευτέρα 23/03/2020 μέχρι και την Πσρασκευή 10/04/2020 (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα γίνεται μάθημα εξ αποστάσεως

με εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για το μάθημα "ΥΛΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ και ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ"

καθε ΠΕΜΠΤΗ 10-12 με έναρξη την ΠΕΜΠΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 10-12.

(διότι την ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ώρα 10 ο διδάσκων θα συμμετάσχει σε Συνέλευση Τμήματος)

 

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

 

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

 

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

 

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 

4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα 

 

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

   όπου θα βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

 

Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση kanapitsas@uth.gr.


 

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ - ΕΞ΄ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Από την Δευτέρα 23/03/2020 μέχρι και την Παρασκευή 10/04/2020 (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα γίνεται μάθημα εξ αποστάσεως

με εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για το μάθημα "ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ"

καθε ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12 με έναρξη την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ώρα 10-12.

 

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

 

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

 

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

    Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

 

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/ και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

 

4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα 

 

5. Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

   όπου θα βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

 

Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση kanapitsas@uth.gr.

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Από την Δευτέρα 23/03/2020 μέχρι και την Δευτέρα 06/04/2020 (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) θα γίνεται μάθημα εξ αποστάσεως με εργαλεία σύγχρονης τηλεκπαίδευσης για τη θεωρία Μαθήματος Γραμμές Μετάδοσης  ώρα 12:00-14:00 και για το φροντιστήριο και ώρα 16:00-18:00.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά πρέπει:

1. Να έχετε λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
      Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://it.uth.gr/services/account  
και ακολουθείστε τις οδηγίες για να αποκτήσετε όνομα χρήστη και προσωπικό κωδικό.

2. Να έχετε κάνει εγγραφή στην εφαρμογή του eclassτου Πανεπιστημίου

       Αν δεν έχετε, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  https://eclass.uth.gr/

και ακολουθείστε τις οδηγίες για Εγγραφή.

3. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eclass.uth.gr/

και στο παράθυρο που θα εμφανισθεί συμπληρώστε το όνομα χρήστη και τον προσωπικό κωδικό.

3      4. Επιλέξτε Μαθήματα και στην κατάσταση που θα εμφανισθεί επιλέξτε το μάθημα ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.

      5.  Όταν βρεθείτε στην ιστοσελίδα του μαθήματος διαβάστε στις ανακοινώσεις την ανακοίνωση ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ    περισσότερα ……όπου θα     βρείτε τον κωδικό και οδηγίες για την παρακολούθηση των μαθημάτων.

      6. Στα Έγγραφα του μαθήματος υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό το οποίο μπορείτε να το αντιγράψετε.

    Για επι πλέον πληροφορίες επικοινωνείστε μαζί μου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr .

        ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

         ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

         ΩΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

         ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.

        

         Ο διδάσκων

         Αθανάσιος Κοντογεώργος

 

 

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

οι ημέρες που περνάμε δεν είναι ημέρες διακοπών

είναι ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ όσο χρειασθεί

αλλά ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Είναι ευκαιρία να οργανώσουμε τα όσα δεν προλαβαίναμε προηγουμένως.

Κατεβάστε από το eclass του teiste τα αρχεία που υπάρχουν για το μάθημα.

Διαβάστε τη θεωρία και προσπαθείστε  να λύσετε τις ασκήσεις που υπάρχουν.

Όταν λέμε λύνουμε τις ασκήσεις σημαίνει ότι πρώτα τις διαβάζουμε (εκφώνηση και λύση για να πάρουμε μια ιδέα), και στη συνέχεια  κάνουμε τα σχήματα , γράφουμε τις εξισώσεις και κάνουμε τις πράξεις (με επιστημονική αριθμομηχανή ή το κινητό που διαθέτει επιστημονική αριθμομηχανή) και επιβεβαιώνουμε το αποτέλεσμα σε ένα φύλλο χαρτί.

Προσπαθείστε, για την αριθμομηχανή που έχετε,  να βρείτε  τα τεχνικά εγχειρίδια (από τότε που την αγοράσατε ή στο διαδίκτυο) και να μάθετε τον χειρισμό της.

Κατεβάστε το λογισμικό που είναι αναρτημένο και προσπαθείστε να το τρέξετε.

Σε οποιαδήπτε περίπτωση χρειστείτε βοήθεια μπορείτε να μου στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση akontogeorgos@uth.gr

ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος


 

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Εργαστηριακά Μαθήματα: Δευτέρα 09/03/2020 - Παρασκευή 13/03/2020

Η έναρξη των εργαστηριακών μαθημάτων, στις ομάδες και με τους διδάσκοντες όπως περιγράφονται στο ωρολόγιο πρόγραμμα, έχει καθυστερήσει και ίσως τελικά τα μαθήματα θα αρχίσουν κανονικά μάλλον την ερχομένη  εβδομάδα, από  την Δευτέρα 15 Μαρτίου. ΟΜΩΣ, για να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση καθώς και πρόοδος σχετικά με το μάθημα, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, παρακαλείστε να προσέλθετε ΟΛΟΙ στα μαθήματα την τρέχουσα εβδομάδα,  Δευτέρα 09/03/2020 - Παρασκευή 13/03/2020, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 11 Μαρτίου ώρες 14:00 - 16:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Δευτέρας

Τετάρτη 11 Μαρτίου ώρες 16:00 - 18:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Τετάρτης

Παρασκευή 13 Μαρτίου ώρες 10:00 - 12:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Πέμπτης

Παρασκευή 13 Μαρτίου ώρες 12:00 - 14:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Παρασκευής

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να παρακολουθήσετε αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα ΟΛΟΙ. Στα εναρκτήρια μαθήματα, που έχουν γίνει ήδη, έχει αρχίσει και θα συνεχιστεί η αναλυτική συζήτηση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων για όλα τα τμήματα. Αν κάποιος αδυνατεί να προσέλθει με την ομάδα του, παρακαλείται να παρακολουθήσει το μάθημα με όποια από τις 4 παραπάνω ομάδες θα είναι δυνατόν.  Θα συζητηθεί επίσης και η ανακατανομή στις ομάδες, και θα γίνει προσπάθεια να οριστικοποιηθεί η ανακατανομή έτσι ώστε τελικά να έχουν όλες οι ομάδες περίπου τον ίδιο αριθμό φοιτητών. Καλούνται επίσης να παρακολουθήσουν αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα και όσοι οφείλουν το μάθημα "Χωρίς Παρακολούθηση". Επειδή αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα είναι πολύ σημαντικά, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο.

Εκ μέρους των διδασκόντων 

      Νικόλαος Πετρόπουλος     

ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΕΣ (Θ), ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Θ), ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ(Θ).

Λόγω έκτακτου κωλύματος του διδάσκοντα δεν θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 09/03/2020 και την Τρίτη  10/03/2020 η διδασκαλία των μαθημάτων:

1. ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ & ΨΕΣ (Θ).

2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (Θ).

3.  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ(Θ).

 

Η αναπλήρωσή των μαθημάτων θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους σπουδαστές.

 

Ο διδάσκων

 

Κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ (κατανομή ασκήσεων)

Στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχει η κατανομή των εργαστηριακών ασκήσεων που θα κάνει κάθε ομάδα.

Για την κατανόηση και επιτυχή εκτέλεση κάθε εργασίας απαιτείται προηγούμενη μελέτη του θεωρητικού και πρακτικού μέρους της εργασίας. Απορίες και ερωτήσεις θα απαντώνται κάθε Δευτέρα 4-6 που γίνεται το φροντιστήριο του μαθήματος.

Οι ασκήσεις είναι αναρτημένες στο e_class του ΤΕΙΣΤΕ από όπου μπορείτε να τις αντιγράψετε αρκεί να έχετε τους κωδικούς σας.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Κοντογεώργος

ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το μάθημα διδάσκεται ΤΕΤΑΡΤΗ 10-12 αιθ. 11.

Εξεταστέα υλη απο σύγγραμμα ΕΥΔΟΞΟΣ: "ΑΡΧΕΣ ΝΑΝΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ"

(σελ. 1-27, 29-53, 56-59, 66-70, 82-84, 98-100, 110-113, 123-158,170-177)

 

ο διδάσκων,

ΑΚ