Φυσική-Εργαστήριο: Εγγραφή στις εργαστηριακές ομάδες στο eclass

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε από την Γραμματεία του Τμήματος στο παρακάτω link :

                       http://www.eln.teilam.gr/el/node/1424
οι νεοεισερχόμενοι  φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του  ακαδημαϊκού έτους 2015-16 θα πρέπει να προσέλθουν στην  Γραμματεία του Τμήματος,  προκειμένου να παραλάβουν το δελτίο  ενεργοποίησης του λογαριασμού  τους για τις online υπηρεσίες της σχολής, δηλαδή:

1. Υπηρεσίες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας http://webmail.teiste.gr/
2. Υπηρεσίες ηλεκτρονικής γραμματείας https://e-gram.teilam.gr/unistudent/
3. Ηλεκτρονικές τάξεις http://eclass.teiste.gr/

Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν ήδη γραφτεί σε ομάδες για να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο Φυσικής, αφού πάρουν  τα στοιχεία ενεργοποίησης και ενεργοποιήσουν τους ηλεκτρονικούς τους λογαριασμούς, να κάνουν και ηλεκτρονική εγγραφή στις ομάδες εργαστηρίου στο αντίστοιχο ιστοχώρο του eclass στο παρακάτω link:

                        http://eclass.teiste.gr/
Ηλεκτρονική εγγραφή μπορούν και πρέπει να κάνουν και όσοι δεν έχουν κάνει ήδη εγγραφή στο μάθημα.

Για να κάνετε εγγγραφή χωρίς προβλήματα καλό είναι να διαβάσετε ΠΟΛΥ προσεκτικά τις οδηγίες που περιγράφονται στο link

                        ftp://ftp.teilam.gr/pub/teiste/eclass/teiste_eclass_student_ug.pdf

Η ίδια διαδικασία περιγράφεται σύντομα παρακάτω, οπότε για να κάνετε την εγγραφή θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω βήματα:

1. Να πάτε στη υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

                         http://webmail.teiste.gr/
και να κάνετε login στο email σας. Αν λειτουργεί σημαίνει ότι όλα είναι εντάξει, έχετε σωστά στοιχεία χρήστη και συνθηματικά  και άρα μπορείτε να προχωρήσετε. Μην κλείνετε το παράθυρο του browser που έχετε ανοιχτό.

2. Ανοίξτε ένα άλλο παράθυρο του browser και πηγαίνετε στην ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών τάξεων, όπου θα κάνετε κλίκ  στο "Εγγραφή Χρήστη" (Εκπαιδευομένου και ΟΧΙ Εκπαιδευτή!!)

                        http://eclass.teiste.gr/modules/auth/registration.php
α. Να κάνετε κλικ στο link "Πιστοποίηση μέσω POP3",
β. Να συμπληρώσετε "όνομα χρήστη" και  "συνθηματικό" και να κάνετε υποβολή

3. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και κάνετε υποβολή θα σας σταλεί από το σύστημα ένα email επιβεβαίωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, να γράψετε το όνομα και το επώνυμό σας με ελληνικούς χαρακτήρες, το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά καθώς και με σωστό τονισμό, π.χ. όνομα "Νικόλαος" και επώνυμο "Πετρόπουλος".   Επίσης στο πεδίο "Διεύθυνση email" να δώσετε το email σας στην σχολή δηλαδή username@teiste.gr π.χ. npetropoulos@teiste.gr

4. Επιστρέψτε στο παράθυρο του browser που είχατε ανοιχτό στο email σας, ανανεώστε την ιστοσελίδα και θα δείτε το email που θα σας έχει στείλει το σύστημα.

Να κάνετε κλικ στο link που περιέχεται σε αυτό το email για να κάνετε έτσι επιβεβαίωση της εγγραφής σας στην πλατφόρμα eclass.

5. Τώρα μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική ιστοσελίδα eclass και να κάνετε είσοδο κανονικά στο πεδίο "Σύνδεση Χρήστη"

Από την λίστα μαθημάτων που θα δείτε εκεί επιλέξτε το μάθημα "Εργαστήριο Φυσικής" κάνοντας "τικ" στο αντίστοιχο κουτάκι. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και άλλα μαθήματα αν σας αφορούν.

6. Αφού κάνετε είσοδο στις ιστοσελίδες του μαθήματος θα δείτε τον σύνδεσμο "Ομάδες χρηστών" όπου θα μπορείτε να επιλέξετε ομάδα παρακολούθησης εργαστηρίου. Επιλέξτε την ομάδα που έχετε δηλώσει ήδη στο εργαστήριο.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για όσους θα έχετε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα eclass είναι ότι εκτός από πληροφορίες για το μάθημα, σημειώσεις κλπ,  θα λαμβάνετε στο email  σας και όλες τις ανακοινώσεις που αφορούν το συγκεκριμμένο μάθημα στο οποίο θα έχετε κάνει εγγραφή.

Αν υπάρξουν δυσκολίες για  να κάνετε ηλεκτρονική εγγραφή στις ομάδες παρακολούθησης του εργαστηρίου, μην ανησυχείτε, θα δοθούν αναλυτικές  οδηγίες κατά την διάρκεια του πρώτου μαθηματος στο εργαστήριο.  Για να έχετε συνεχή ενημέρωση σχετικά με το μάθημα  να παρακολουθείτε συστηματικά τις ανακοινώσεις του Τμήματος στην παρούσα ιστοσελίδα.

                                                                                              Εκ του Εργαστηρίου Φυσικής   

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: