Μαθηματικά ΙΙΙ (Ε): Τελικές Εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019 - Τμήματα Τετάρτης και "Χωρίς Παρακολούθηση"

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Οι τελικές εξετάσεις του εργαστηρίου για τα τμήματα της Τετάρτης και για όσους οφείλουν το μάθημα "χωρίς παρακολούθηση" θα γίνουν την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου από τις 10.00 έως τις 16.00 στο Εργαστήριο ΥΚ2. Οι εξετάσεις θα γίνουν σε 9μελείς ομάδες και την ίδια ώρα περίπου που παρακολουθούσατε το μάθημα.

Παρακαλoύνται όσοι φοιτητές σκοπεύουν να πάρουν μέρος σε αυτές τις εξετάσεις να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ συμμετοχή στις ομάδες  που βρίσκεται στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών " στο site μαθήματος στο eclass: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN165. Το συγκεκριμένο site έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για τις εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019  και παρακαλείστε να το επισκέπτεστε τακτικά δεδομένου ότι όλες οι πληροφορίες που θα αφορούν τις τελικές εξετάσεις θα αναρτώνται εκεί. Οποιαδήποτε νέα ανακοίνωση θα αναρτάται ΜΟΝΟ στο eclass και θα στέλνεται με email μόνο σε όσους έχουν κάνει εγγραφή.

Oι εξετάσεις θα γίνουν ΜΟΝΟ μέσω eclass, δηλαδή οι απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων θα πρέπει να αναρτηθούν στο site του μαθήματος στο eclass, οπότε είναι σημαντικό να έχει γίνει προηγουμένως εγγραφή στο μάθημα. Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτές σημειώσεις και ελεύθερη πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό που υπάρχει στο eclass. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξεταστέα ύλη θα υπάρχουν στο site μαθήματος στο eclass.
 

Εκ του Εργαστηρίου

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: