Φυσική-Εργαστήριο: Έκτακτο ενημερωτικό μάθημα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ώρα 4-6

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 4 - 6 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο θα γίνει έκτακτο ενημερωτικό μάθημα για όλες τις ομάδες παρακολούθησης του μαθήματος  "Φυσική-Εργαστήριο". Θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν στο μάθημα και  θα γίνει εισαγωγική διάλεξη στις γραφικές παραστάσεις και στη μέθοδο των ελαχίστων τετραγώνων. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι όσοι θα παρακολουθήσετε το μάθημα στο τρέχον εξάμηνο θα πρέπει να δηλώσετε ομάδα παρακολούθησης και θα πρέπει να κάνετε ηλεκτρονικά την εγγραφή αυτή στο eclass. Έχει ήδη αναρτηθεί σχετική  ανακοίνωση για το θέμα αυτό.

Παρακαλούνται επίσης όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν το μάθημα με οποιαδήποτε ομάδα να διευθετήσουν το θέμα της εγγραφής τους στο μάθημα και να συμπληρώσουν τυχόν απουσίες που έχουν μέχρι σημέρα παρακολουθώντας το μάθημα σε μία από τις ομάδες την  Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015.

Μετά από αυτή την ημερομηνία (27 Νοεμβρίου 2015) κανένας δεν θα γίνει δεκτός για εγγραφή στο μάθημα.

Καλούνται επίσης όσοι σκοπεύουν να δώσουν το μάθημα στις προσεχείς εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία στο εργαστήριο να το δηλώσουν άμεσα στο Εργαστήριο 3 αλλά να κάνουν και εγγραφή ηλεκτρονικά στο site του μαθήματος στο eclass.


                                                                                                                                                     Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: