Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Εγγραφές στο eclass.uth.gr - Έναρξη μαθημάτων

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .
Καλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών που θα παρακολουθήσουν  το εργαστηριακό μάθημα "Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. - Εργαστήριο" κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο, να δηλώσουν το συντομότερο, αν δεν έχουν δηλώσει ήδη, εργαστηριακή ομάδα στην πλατφόρμα eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο μάθημα: 

"Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων (E) (SE_ELN_U152)".

Η πλατφόρμα eclass βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://eclass.uth.gr/ Αφού προηγουμένως κάνετε, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, εγγραφή στο eclass, στην συνέχεια επιλέγετε διαδοχικά: Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας --> Συμβούλιο Ένταξης (προγράμματα σπουδών Τμημάτων πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας) --> Πρόγραμμα σπουδών Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (Λαμία)όπου και επιλέγετε το παραπάνω μάθημα.  Όσοι έχουν δηλώσει ήδη το μάθημα στο eclass, παρακαλούνται να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να επιλέξουν ομάδα παρακολούθησης.

 

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα υπάρχουν 4  διαθέσιμα τμήματα που μπορούν να δηλώσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το μάθημα κανονικά, δηλαδή όσοι/όσες δηλώνουν το εργαστήριο για πρώτη φορά ή το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν, χωρίς όμως να έχουν συμμετάσχει σε τελική εξέταση. Υπενθυμίζεται ότι η πρακτική εξάσκηση στο εργαστήριο είναι 4ωρη, ενώ οι 4 ομάδες παρακολούθησης  και οι αντίστοιχοι διδάσκοντες φαίνονται παρακάτω:

 

Διδάσκων Λ. Καλαμωτούσης :   Ομάδα 1:    Δευτέρα 16 - 20    και  Ομάδα 3:    Πέμπτη 16 - 20       

Διδάσκων Ν. Πετρόπουλος:       Ομάδα 2:   Τετάρτη 14 - 18    και  Ομάδα 4:   Παρασκευή 10 - 14

 

Το τμήμα "Χωρίς Παρακολούθηση" που υπάρχει στο eclass καλούνται να το δηλώσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν παρακολουθήσει το εργαστήριο σε κάποιο παλαιότερο εξάμηνο και έχουν συμμετάσχει στις εξετάσεις τουλάχιστον μία φορά. Η δήλωση είναι απαραίτητη για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ύλη  του μαθήματος κατά την διάρκεια του εξαμήνου αλλά και για να  γνωρίζει  ο διδάσκοντας τον αριθμό των ατόμων που σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις του μαθήματος. Όσοι δηλώσουν αυτό το τμήμα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος. Το τμήμα "Ομάδα Linux" που υπάρχει στο eclass είναι προαιρετικό και θα γίνει αναλυτική ενημέρωση το εργαστήριο σχετικά με το τμήμα αυτό και ποιοί μπορούν να το δηλώσουν. 

 

Τα εργαστηριακά μαθήματα, στις ομάδες και με τους διδάσκοντες όπως περιγράφονται παραπάνω, θα αρχίσουν κανονικά μάλλον την εβδομάδα μετά την Καθαρή Δευτέρα, δηλαδή από την Τετάρτη 4 Μαρτίου. ΟΜΩΣ, για να υπάρξει αναλυτική και ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλες τις ομάδες, παρακαλείστε να προσέλθετε ΟΛΟΙ στα εργαστηριακά μαθήματα την τρέχουσα εβδομάδα,  Δευτέρα 24/2/2020 - Παρασκευή 28/2/2020, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ώρες 14:00 - 16:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Δευτέρας

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ώρες 16:00 - 18:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Τετάρτης

    Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ώρες 10:00 - 12:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Πέμπτης

          Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου ώρες 12:00 - 14:00:  Όσοι έχουν δηλώσει την ομάδα της Παρασκευής

 

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να παρακολουθήσετε αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα ΟΛΟΙ. Θα συζητηθεί πολύ αναλυτικά ο τρόπος διεξαγωγής των μαθημάτων για όλα τα τμήματα. Αν κάποιος αδυνατεί να προσέλθει με την ομάδα του, παρακαλείται να παρακολουθήσει το μάθημα με όποια από τις 4 παραπάνω ομάδες θα είναι δυνατόν.  Θα συζητηθεί επίσης και η ανακατανομή στις ομάδες, έτσι ώστε να έχουν όλες οι ομάδες περίπου τον ίδιο αριθμό φοιτητών. Καλούνται επίσης να παρακολουθήσουν αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα και όσοι οφείλουν το μάθημα "Χωρίς Παρακολούθηση". Επειδή αυτά τα εισαγωγικά μαθήματα είναι πολύ σημαντικά, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο.

 

Εκ μέρους των διδασκόντων 

                                                Νικόλαος Πετρόπουλος                                             

                         

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: