Φυσική-Εργαστήριο: Συμμετοχή στις προσεχείς εξετάσεις για φοιτητές "χωρίς παρακολούθηση"

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Παρακαλούνται οι φοιτητές που οφείλουν το μάθημα Φυσική-Εργαστήριο "χωρίς παρακολούθηση" και επιθυμούν να πάρουν μέρος στις προσεχείς εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου να το δηλώσουν το συντομότερο στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (http://eclass.teiste.gr/).

Οι φοιτητές πρέπει να κάνουν εγγραφή στο μάθημα Φυσική-Εργαστήριο: (http://eclass.teiste.gr/courses/ELN127/) και στη συνέχεια να επιλέξουν το τμήμα "Χωρίς παρακολούθηση" στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών". Στη συνέχεια θα πρέπει να ενημερώσουν το συντομότερο κάποιον από τους διδάσκοντες ότι σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις και να ενημερωθούν για την εξεταστέα ύλη καθώς και πως θα είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν κάποια επαναληπτικά μαθήματα.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 13.00-15.00 θα γίνει έκτακτο μάθημα για όλα τα τμήματα το οποίο θα μπορούν και θα ήταν καλό να παρακολουθήσουν. Θα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν για το μάθημα σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα που θα γίνουν την εβδομάδα 23-27 Ιανουαρίου 2017.

Εάν δεν κάνουν εγγραφή στο eclass, δεν παραδώσουν την σχετική εργασία και δεν ενημερώσουν σχετικά τους διδάσκοντες, ΔΕΝ θα είναι δυνατόν να πάρουν μέρος στις τελικές εξέτασεις οι οποίες θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο μέσω eclass.

                                                                                                                                       Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: