Ηλεκτρικά Κυκλώματα-Ηλεκτροτεχνία (Ε): Τελικές εξετάσεις - Οδηγίες

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Οι τελικές εξετάσεις του eργαστηριακού μαθήματοες  "Ηλεκτρικά Κυκλώματα-Ηλεκτροτεχνία (Ε) ", θα γίνουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018  ώρες 14.00 - 20.00 σε 4 ομάδες (δεκαμελείς) και την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 ώρες 14.00 - 20.00 επίσης σε 4 ομάδες (δεκαμελείς) για όσους/ες έχουν παρακολουθήσει το μάθημα κανονικά  αλλά και για τους φοιτητές/τριες  "Χωρίς Παρακολούθηση".

Αναλυτικό πρόγραμμα ομάδων εξέτασης έχει ήδη αναρτηθεί  στο eclass και παρακαλείστε να δηλώσετε όλοι το συντομότερο στο πεδίο  "Ομάδες",  την ομάδα και την ώρα που επιθυμείτε να πάρετε μέρος  στις εξετάσεις. Παρακαλείστε να επιλέξετε ομάδες κοντινές στις ώρες που παρακολουθούσατε το εργαστήριο ενώ όσοι είναι  "χωρίς παρακολούθηση" μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις όπου υπάρξουν κενές θέσεις αλλά κυρίως στις τελευταίες ομάδες εξέτασης της κάθε μέρας που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για αυτούς.

Η εξεταστέα ύλη είναι: Α. Συνεχές ρεύμα: σύνδεση αντιστάσεων σε σειρά - παράλληλα - μικτή συνδεσμολογιία, χρήση πολυμέτρου, γέφυρα Wheatstone. Β. Εναλλασσόμενο ρεύμα: Κυκλώματα RC και RL, χρήση παλμογράφου.

Η διάρκεια της  εξέτασης για κάθε δεκαμελή ομάδα θα είναι συνολικά 80 λεπτά. Θα εξετάζονται τα 5 άτομα για 40 λεπτά σε θέματα συνεχούς ρεύματος (πολύμετρα) και ταυτόχρονα τα υπόλοιπα 5 άτομα για 40 λεπτά σε θέματα εναλλασσομένου ρεύματος (παλμογράφος). Στην συνέχεια θα γίνεται εναλλαγή των 5μελών ομάδων.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν με ανοιχτές σημειώσεις και μπορείτε να έχετε μαζί σας όλες  τις εργασίες που πραγματοποιήσατε κατά την διάρκεια του εξαμήνου, καθώς και ότι άλλες σημειώσεις ή βιβλία χρειάζεστε.

Παρακαλείστε να έχετε μαζί σας οπωσδήποτε υπολογιστή τσέπης (scientific calculator) δεδομένου ότι θα είναι απαραίτητος για την εκτέλεση υπολογισμών και κυρίως για τον υπολογισμό της διαφοράς φάσης στα κυκλώματα RC και RL.

Παρακαλείστε επίσης όλοι να ενημερώνεστε τακτικά και συστηματικά από τις ανακοινώσεις στο eclass μέχρι την ώρα των εξετάσεων, καθώς και να ελέγχετε το email σας για πιθανές αλλαγές που ίσως προκύψουν την τελευταία στιγμή λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων.

                                                                                    Νικόλαος Πετρόπουλος - Αθανάσιος Καναπίτσας

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: