Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξετάσεις Ιανουαρίου 2020

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Οι ενδιαφερόμενοι που  σκοπεύουν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2029  στο ΥΚ2 και ώρα 15.00 - 17.00, παρακαλούνται, αφού κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα του μαθήματος στο eclass: 

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Ε) (Δ 101E)-Εξετάσεις-Ιανουάριος 2020http://eclass.teiste.gr/courses/ELN172/

να δηλώσουν συμμετοχή στην Ομάδα "Εξετάσεις Ιανουαρίου 2020". Παρακαλούνται επίσης να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις του μαθήματος στο eclass καθώς και το email τους. Στο πεδίο "Έγγραφα" του μαθήματος έχουν αναρτηθεί τα θέματα που δόθηκαν στις τελικές εξετάσεις του Ιουνίου 2017 καθώς και τα θέματα που δόθηκαν τον Ιούνιο 2019. Τα θέματα αυτά δίνονται για λόγους ευκολίας σαν συνημμένα και στην παρούσα ανακοίνωση.

ΟΛΟ το εκπαιδευτικό υλικό μου αφορά το μάθημα, δηλαδή όλες οι ασκήσεις του μαθήματος, διαφάνειες από τις παραδόσεις της θεωρίας, το διδακτικό βιβλίο της θεωρίας σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και όλα τα Matlab scripts που χρησιμοποιούνται στις εργαστηριακές ασκήσεις υπάρχουν στα αντίστοιχα sites του μαθήματος στο eclass, τα οποία λειτούργησαν  σε προηγούμενα ακαδημαϊκά εξάμηνα.  

Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN139/

Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN167/

Τα παραπάνω sites είναι,  προς το παρόν,  ελεύθερα προσβάσιμα, δηλαδή "χωρίς εγγραφή" στο eclass. Έχει δοθεί ελεύθερη πρόσβαση γιατί έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στο eclass του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως για κάποιους να μην είναι δυνατόν να "κάνουν login" και άρα να μην μπορούν να βρουν το εκπαιδευτικό υλικό. Όμως παρακαλείστε να προσπαθήσετε να κάνετε εγγραφή στο eclass.teiste.gr  γιατί είναι επιθυμητό οι τελικές εξετάσεις  του μαθήματος να γίνουν μέσω του link:

Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Ε) (Δ 101E)-Εξετάσεις-Ιανουάριος 2020

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Επίσης, όλο το εκπαιδευτικό υλικό που είναι αναρτημένο στο eclass θα είναι διαθέσιμο. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας στις εξετάσεις  το βιβλίο των εργαστηριακών ασκήσεων, γιατί εκεί περιέχεται όλη η απαραίτητη ύλη. Εξεταστέα ύλη θα είναι οι ασκήσεις 1-7 που βρίσκονται στο πεδίο "Έγγραφα" στο site  του μαθήματος  για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 ή/και στο αντίστοιχο πεδίο "Έγγραφα" στο site  του μαθήματος  για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Καλό θα ήταν να έχετε προετοιμάσει σε ένα usb όλα τα "Μatlab scripts" που πιθανόν να χρειαστείτε  καθώς και τους παραδειγματικούς κώδικες  Matlab που διαθέτετε για οποιεσδήποτε  από τις ασκήσεις του εργαστηρίου.

Νικόλαος Πετρόπουλος

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: