ΦΥΣΙΚΗ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Τελικές εξετάσεις - φοιτητές "χωρίς παρακολούθηση"

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα Φυσική - Εργαστήριο στην Ηλεκτρονική Γραμματεία αλλά είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση"  να προσέλθουν οπωσδήποτε στο Εργαστήριο 3 την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 12.00 ή την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου όλες τις ώρες που διδάσκεται το μάθημα για να δηλώσουν με ποιά ομάδα θα πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις.

Στην περίπτωση που κάποιος δεν θα είναι δυνατό να προσέλθει στο εργαστήριο, θα πρέπει να στείλει άμεσα email στον διδάσκοντα και να δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις  κάνοντας παράλληλα και εγγραφή στο eclass στην Ομάδα Χρηστών 6: "Χωρίς Παρακολούθηση".

Οι τελικές εξετάσεις  θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ  μέσω eclass,  οπότε ΔΕΝ θα είναι δυνατόν  ΚΑΝΕΝΑΣ  να πάρει μέρος στις τελικές εξετάσεις άν δεν έχει  κάνει εγγραφή στο eclass και αναρτήσει την σχετική εργασία.

Όσοι δεν μπορούν να τηρήσουν τα παραπάνω να προσπαθήσουν επίσης να επικοινωνήσουν με τον διδάσκοντα άμεσα. Παρακαλούνται επίσης να ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ και όσοι παρακολουθούν το μάθημα κανονικά με οποιοδήποτε τμήμα.                         

                                                                                                                         Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: