Εφαρμ.Ηλεκτρομαγνητισμός - Μικροκύματα (Θεωρία): Πληροφορίες για τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2015

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Οι εξετάσεις Σεπτεμβρίου  θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και η εξεταστέα ύλη θα είναι ίδια με την ύλη των εξετάσεων Ιουνίου. Τα θέματα θα είναι παρόμοια με αυτά που έχουν δοθεί μέχρι τώρα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα είναι ίδια. Η λογική των θεμάτων θα είναι ίδια με αυτή των εξετάσεων Ιουνίου γιατί τα αριθμητικά δεδομένα των ασκήσεων που θα δοθούν, θα προκύπτουν από την χρήση των αριθμών που υπάρχουν στον αριθμό μητρώου του καθενός. Επειδή οι αριθμοί που προκύπτουν με αυτόν τον τρόπο θα είναι αρκετά περίπλοκοι θα είναι απαραίτητη και η χρήση υπολογιστή τσέπης για να γίνουν οι πράξεις.

-Να φροντίσετε να έχετε υπολογιστή τσέπης γιατί ο δανεισμός από συναδέλφους την ώρα της εξέτασης  θα απαγορεύεται αυστηρά.

-Είναι πολύ σημαντικό να έχετε σωστά τελικά αποτελέσματα (αριθμητικές τιμές και μονάδες μέτρησης των φυσικών μεγεθών) τα οποία και  θα βαθμολογούνται με το σημαντικότερο ποσοστό.

-Η απλή αναγραφή των τύπων θα βαθμολογείται ελάχιστα δεδομένου ότι οι εξετάσεις γίνονται με ανοιχτά βιβλία.

Οι εργασίες που δόθηκαν στο εαρινό εξάμηνο δεν θα γίνουν δεκτές αλλά σίγουρα θα βοηθήσουν αν λύσετε τις ασκήσεις που δίνονται εκεί. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να λύσετε τα θέματα των εξετάσεων Ιουνίου γιατί τα θέματα των εξετάσεων Σεπτεμβρίου θα έχουν πολλές ομοιότητες. Περισσότερες πηροφορίες στισ ιστοσελίδες του μαθήματος στο eclass: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN105/index.php

                                                                                                          Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: