Φυσική - Εργαστήριο: Συγγραφή και παράδοση της τελικής εργασίας

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Παρακαλείστε να ενημερωθείτε άμεσα στις ιστοσελίδες του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας https://eclass.uth.gr/  σχετικά με την ολοκλήρωση της συγγραφής και την παράδοση της τελικής εργασίας για το μάθημα "Φυσική-Εργαστήριο".

Να χρησιμοποιήσετε το αρχείο-υπόδειγμα (template σε μορφή .odt"Tελική Εργασία Φυσικής 2019-2020", που δίνεται  στο πεδίο "Έγγραφα" στο eclass και χρησιμοποιώντας το LibreOffice ή το OpenOffice να συμπληρώσετε ότι χρειάζεται και να ολοκληρώσετε την εργασία σε ηλεκτρονική μορφή.

Να αποθηκεύσετε το αρχείο σε μορφή (format) .odt στον υπολογιστή σας και το όνομα του τελικού σας αρχείου να είναι το ΜΟΝΟΝ το επώνυμό σας με Ελληνικά κεφαλαία γράμματα, π.χ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.odt, ΔΗΜΟΥ.odtκλπ

Να αναρτήσετε αυτό το τελικό αρχείο στο eclass και στο πεδίο "Εργασίες" επιλέγοντας την "Τελική Εργασία Φυσικής 2019-2020" εντός της προθεσμίας που ορίζεται από το σύστημα. 

Να παραδώσετε το ίδιο αρχείο σε έντυπη μορφή στο Εργαστήριο Φυσικής την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 14.00 - 16.00.

Αν υπάρχουν απορίες σχετικά με την παραπάνω διαδικασία μπορούν να συζητηθούν και να απαντηθούν στο Εργαστήριο Φυσικής αυτήν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 14.00 - 16.00.

Καλή Επιτυχία,

Α. Καναπίτσας

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: