ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ: Αιτήσεις για πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Όσοι φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση την προσεχή περίοδο (εξάμηνο: Απρίλιος – Οκτώβριος 2018) μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ,θα πρέπει να αποστείλουν το συντομότερο και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Το έντυπο ΕΠΑ1 συμπληρωμένο

2. Αναλυτική βαθμολογία

Τα έντυπα αυτά μπορούν να κατατεθούν στην Γραμματεία του Τμήματος ή να αποσταλούν με email στον Επιστημονικό Υπεύθυνο Πρακτικής Άσκησης Ν. Πετρόπουλο στην διεύθυνση nicholas[at]teiste.gr.

Η αναλυτική βαθμολογία χρειάζεται γιατί υπάρχουν μόνο 5 θέσεις για πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ, οπότε θα επιλεγούν οι πέντε που θα έχουν τον υψηλότερο μέσο όρο στην μέχρι τώρα βαθμολογία τους. Η επιλογή των πέντε πρώτων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018.

Στην συνέχεια όσοι επιλεγούν θα πρέπει να καταθέσουν ΟΛΑ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στον κανονισμό πρακτικής άσκησης, μέχρι την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν οι εγκρίσεις και υπογραφές από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, οπότε και θα είναι δυνατόν να γίνει η έναρξη της Πρακτικής Άσκησης, για όσους επιλεχθούν, στις αρχές Απριλίου 2018.


 

Για την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: