Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ): Ενημερωτική συνάντηση-Οδηγίες για τις Εξετάσεις

Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Προσωρινή Ανακοίνωση

Για να μην υπάρξει σύγχυση από την ανάρτηση πληθώρας ανακοινώσεωνη παρούσα ανακοίνωση είναι “δυναμική”, δηλαδή θα μεταβάλλεται διαρκώς, έτσι ώστε τελικά να περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θα αφορούν την τελική εξέταση στο μάθημα. Παρακαλείστε λοιπόν όλοι να επανέλθετε στο eclass και να την διαβάσετε και πάλι, ειδικά λίγο πριν από τις τελικές εξετάσεις. Όποιες αλλαγές κι αν γίνουν, που θα αφορούν τις τελικές εξετάσεις, τότε θα προστίθενται στην παρούσα ανακοίνωση. Όσο η παρούσα ανακοίνωση θα εμφανίζεται να έχει την ένδειξη Προσωρινή Ανακοίνωση” θα πρέπει να επανέρχεστε, να την διαβάζετε και κυρίως να ελέγχετε προσεκτικά τα διάφορα links. Όταν όμως θα εμφανιστεί η ένδειξη Τελική Ανακοίνωση”, θα σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες – διαδικασίες σχετικά με τις εξετάσεις έχουν πλέον οριστικοποιηθεί.

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020 θα αναρτώνται αποκλειστικά στο site του μαθήματος στο νέο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

https://eclass.uth.gr/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή σε αυτό το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την εγγραφή στο eclass υπάρχουν στην ανακοίνωση που βρίσκεται στο site Τμήματος:

http://www.eln.teiste.gr/el/node/2463

Στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass θα μπορείτε να βρείτε οδηγίες για τις προσεχείς εξετάσεις, την εξεταστέα ύλη καθώς και θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων. Επίσης όσοι αποφασίσουν να παραδώσουν τελικά και εργασία θα βρουν πεδίο “Έργασίες” στο eclass όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Θα γίνει μία τελική συνάντηση, για να συζητηθούν απορίες, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στην Αίθουσα 5 στις 16:00 και παρακαλείστε να προσπαθήσετε να συμμετάσχετε όλοι.

Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: