Φυσική-Εργαστήριο: ΕΠΕΙΓΟΝ-Εγγραφή φοιτητών "Χωρίς Παρακολούθηση" στο eclass

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Όσοι φοιτητές/τριες έχετε δηλώσει στην Ηλεκτρονική Γραμματεία το μάθημα "Εργαστήριο Φυσικής" αλλά δεν το παρακολουθείτε για πρώτη φορά, είστε  δηλαδή σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση" και σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις προσεχείς εξετάσεις θα πρέπει να κάνετε άμεσα εγγραφή και ηλεκτρονικά στο site του μαθήματος στο eclass http://eclass.teiste.gr και να δηλώσετε την ομάδα "Χωρίς Παρακολούθηση".
 
Αν για οποιοδήποτε λόγο έχετε οποιαδήποτε δυσκολία στην εγγραφή ή έχετε οποιαδήποτε απορία παρακαλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον διδάσκοντα στο Εργαστήριο 3 την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρες 10-14 ή τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και ώρες 8-14.

Είναι σημαντικό να γίνει άμεσα η εγγραφή στο eclass γιατί στην αντίθετη περίπτωση όσοι δεν έχετε κάνει εγγραφή δεν θα είναι δυνατόν να πάρετε μέρος στις εξετάσεις που θα γίνουν την εβδομάδα από Δευτέρα 22 μέχρι Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Οι εξετάσεις θα γίνουν στο Εργαστήριο 3 αλλά μέσω eclass. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα στο site του μαθήματος στο eclass. Η εξεταστέα ύλη θα είναι οι 6 ασκήσεις που υπάρχουν στο site του Εργαστηρίου Φυσικής http://www.eln.teilam.gr/labs/physics/education.html

Είναι επίσης σημαντικό να παρακολουθείτε τις σχετικές ανακοινώσεις και να επικοινωνήσετε με τον διδάσκοντα για τυχόν διευκρινήσεις, γιατί η ύλη και ο τρόπος εξέτασης δεν θα είναι ακριβώς ίδιος με προηγούμενα έτη. Σημαντικές αλλαγές είναι η χρήση του προγράμματος SciDAVis (http://scidavis.sourceforge.net) για την επεξεργασία των μετρήσεων και την κατασκευή των γραφικών παραστάσεων και η υποχρέωση να παραδώσετε  εργασία πριν τις εξετάσεις. Οι εργασίες θα παραδοθούν την  εβδομάδα 15-19 Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλείστε όταν θα κάνετε εγγραφή στο eclass και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, να γράψετε το όνομα και το επώνυμό σας με ελληνικούς χαρακτήρες, το πρώτο γράμμα κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά καθώς και με σωστό τονισμό, π.χ. όνομα "Νικόλαος" και επώνυμο "Πετρόπουλος". Επίσης στο πεδίο "Διεύθυνση email" να δώσετε το email σας στην σχολή δηλαδή username@teiste.gr π.χ. npetropoulos@teiste.gr και όχι κάποιο άλλο.

Αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν την εγγραφή στο εργαστηριακό μάθημα Φυσικής και θα είναι χρήσιμες για την εγγραφή σας στο eclass υπάρχουν σε παλαιότερη σχετική ανακοίνωση στο παρακάτω link: http://www.eln.teilam.gr/el/node/1428

                                                                                                                                                                          Ο διδάσκων

                                                                                                                                                                     Νικόλαος Πετρόπουλος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: