Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Θ): Τελικές Εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν τις τελικές εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019 θα αναρτώνται αποκλειστικά στο eclass. Παρακαλείστε να ενημερώνεστε συστηματικά μέσω του site του μαθήματος στο eclass: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN151/  

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, όλοι οι ενδιαφερόμενοι που σκοπεύετε  να πάρετε μέρος στις επαναληπτικές εξετάσεις που θα γίνουν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00 - 16.00, παρακαλείστε να κάνετε άμεσα εγγραφή στην ιστοσελίδα του μαθήματος στο eclass και να δηλώσετε συμμετοχή στην Ομάδα "Εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019". Παρακαλείστε επίσης να παρακολουθείτε συστηματικά τις ανακοινώσεις του μαθήματος στο eclass καθώς και το email σας. 

Η τελική βαθμολογία θα αναρτηθεί αρχικά στο eclass και στην συνέχεια μετά απο δύο μέρες θα παραδοθεί στην Γραμματεία. Για να μπορέσετε να την δείτε μόλις ανακοινωθεί θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή στο eclass.

Αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή που θα αφορά στις τελικές εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019  τότε θα προστεθεί στην παρούσα ανακοίνωση. Το αρχείο που περιέχει τις οδηγίες για τις εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019 δίνεται σαν συνημμένο σε pdf format για εύκολη εκτύπωση, ενώ υπάρχει επίσης και στο eclass στο πεδίο “Έγγραφα”.

 

Η τελική βαθμολογία θα αναρτηθεί στο eclass

 

Νικόλαος Πετρόπουλος

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: