Είστε εδώ

  1. Τηλεκπαίδευση
  2. » Μάθημα Συστήματα ήχου και εικόνας : Ανακοινώσεις

Μάθημα Συστήματα ήχου και εικόνας : Ανακοινώσεις

Συστήματα Ήχου και Εικόνας: Εγγραφή στο eclass + Μετάθεση διάλεξης

1) Καλούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες που έχουν δηλώσει το μάθημα επιλογής "Συστήματα Ήχου και Εικόνας" για το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδ. έτους να εγγραφούν στο eclass,  (μάθημα: Συστήματα Ήχου & Εικόνας (ΕΠ108) (2017-18, Εαρινό Εξάμηνο) (ELN115)), ώστε να λαμβάνουν γνώση του  βοηθητικού υλικού, των σημειώσεων και των ανακοινώσεων που θα αναρτώνται κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

2) Την τρέχουσα εβδομάδα μόνο η διάλεξη του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14.3.2018 (4-6μμ Αιθ. 6), αντί για την Παρακευή 8-10πμ, λόγω απουσίας του διδάσκοντα με άδεια. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης θα συζητηθεί  και πιθανή επιλογή διαφορετικής ώρας διδασκαλίας του μαθήματος για το υπόλοιπο του εξαμήνου, οπότε καλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες να προσέλθουν στη διάλεξη. 

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

Συστήματα Ήχου & Εικόνας: Ενημέρωση για την έναρξη των μαθημάτων

Οι διαλέξεις του μαθήματος επιλογής Συστήματα Ήχου & Εικόνας αρχίζουν την τρέχουσα εβδομάδα. Θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 8-10πμ στην Αιθ. 6. Για την τρέχουσα εβδομάδα και μόνο η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/2/2017, 4-6μμ στην Αιθ. 6.     

Ο διδάσκων: Χρ. Σίμος, Επίκουρος Καθηγητής

Συστήματα Ήχου & Εικόνας: Αλλαγή ώρας

Η διδασκαλία του μαθήματος επιλογής "Συστήματα Ήχου & Εικόνας" θα γίνεται εφεξής για το τρέχον εξάμηνο κάθε Παρασκευή 10-12μμ σύμφωνα με το (νέο) ωρολόγιο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε. Η αλλαγή ώρας έγινε ώστε να διευκολυνθούν όσοι/ες φοιτητές/τριες του ΣΤ' εξαμήνου επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.  

Ο διδάσκων
Χρ. Σίμος, Επ.Καθ.