Είστε εδώ

 1. Τηλεκπαίδευση

Μάθημα Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων : %2

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ- ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ ΤΟΝ Κο.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 25/02/2019 ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 14:00-18:00 ΣΤΟ Ε5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΟΡΙΟ ΑΠΟΥΣΙΩΝ

ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε): Eξετάσεις εργαστηρίου για φοιτητές "επί πτυχίω"

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων Ιουνίου 2018 έχουν οριστεί εξετάσεις εργαστηριακών μαθημάτων χειμερινών εξαμήνων στις οποίες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι φοιτητές "επί πτυχίω",  δηλαδή φοιτητές που φοιτούν σε εξάμηνο μεγαλύτερο από το ένατο.

Παρακαλoύνται όσοι φοιτητές σκοπεύουν να πάρουν μέρος σε αυτές τις εξετάσεις για το εργαστηριακό μάθημα "Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων" , που θα γίνουν την Παρασκευή  15 Ιουνίου και ώρες 11.00 - 13.00 στο Εργαστήριο ΥΚ2,  να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ συμμετοχή στην ομάδα "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018" που βίσκεται στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών " στο site μαθήματος στο eclass: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN146. Φυσικά αυτό μπορεί να γίνει μόνο αφού προηγουμένως έχει γίνει εγγραφή στην πλατφόρμα  eclass. Στο site του μαθήματος υπάρχουν δύο ομάδες εξέτασης των 10 ατόμων ή κάθε μία.

Oι εξετάσεις θα γίνουν ΜΟΝΟ μέσω eclass, δηλαδή οι απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων θα πρέπει να αναρτηθούν στο site του μαθήματος στο eclass, οπότε είναι σημαντικό να έχει γίνει προηγουμένως εγγραφή στο μάθημα. Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτές σημειώσεις και ελεύθερη  πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό που υπάρχει στο eclass. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά και με την εξεταστέα ύλη υπάρχουν στο site μαθήματος στο eclass.

Νικόλαος Πετρόπουλος
 

Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε): Τελικές εξετάσεις εργαστηρίου για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι τελικές εξετάσεις του εργαστηρίου θα γίνουν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου από τις 11.00 έως τις 19.00 για ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.  Οι εξετάσεις θα γίνουν σε 10μελείς ομάδες και η διάρκεια της εξέτασης θα είναι 1 ώρα. Παρακαλείστε να δηλώσετε όλοι το συντομότερο στο πεδίο  "Ομάδες" στο eclass,  την ομάδα και την ώρα που επιθυμείτε να πάρετε μέρος  στις εξετάσεις.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρες 14.00 - 18.00 θα γίνει το τελευταίο επαναληπτικό εργαστήριο και είστε ΟΛΟΙ ευπρόσδεκτοι για μια τελική ανασκόπηση του μαθήματος, επίλυση αποριών και οδηγίες για την διενέργεια της τελικής εξέτασης. Ειδικά όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα και είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση" είναι καλό να προσέλθουν για να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στο μάθημα σε σχέση με προηγούμενες εξεταστικές περιόδους.

Οι παρακάτω έχουν απουσίες και είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσουν τουλάχιστον ένα από αυτά τα τελευταία 2 δίωρα:

1. Βύρλας Γεώργιος

2. Κοτσώνης Χρήστος

3. Κωνσταντόπουλος Γεώργιος

4. Χιωτέλλης Γεώργιος

5. Μπαχλαβάς Γεώργιος

6. Κουρουτζίδης Ιωάννης

7. Πελεκάνος Γεώργιος

8. Μουζακίτης Χαράλαμπος

8. Πιτσιάκος Σπυρίδων

Εάν υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι εξεταζόμενοι και δεν θα είναι αρκετός ο  χρόνος για να εξεταστούν όλοι,  τότε θα υπάρξει μια επιπλέον ομάδα εξέτασης. Η ομάδα αυτή θα έχει εξετάσεις την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00 - 15.00. Στην ομάδα αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι  δεν θα είναι δυνατόν να προσέλθουν στις εξετάσεις την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

 

Ανδρέας Μόρφης  - Νικόλαος Πετρόπουλος

Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε): Εξετάσεις - Όλες οι ομάδες και φοιτητές "χωρίς παρακολούθηση"

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι φοιτητές που έχουν ήδη δηλώσει το μάθημα "Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων - Εργαστήριο" στην Ηλεκτρονική Γραμματεία, αλλά είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση", να προσέλθουν οπωσδήποτε στο εργαστήριο ΥΚ2 σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου  ή αύριο Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου τις ώρες που διδάσκεται το μάθημα για να δηλώσουν με ποιά ομάδα θα πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις. Παρακαλούνται επίσης να ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ και όσοι παρακολουθούν το μάθημα κανονικά με οποιοδήποτε τμήμα.

Στην περίπτωση που κάποιος δεν θα είναι δυνατό να προσέλθει στο εργαστήριο, θα πρέπει να στείλει άμεσα email στους διδάσκοντες και να δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις  κάνοντας παράλληλα και εγγραφή στο eclass στην Ομάδα Χρηστών "Χωρίς Παρακολούθηση".

Οι τελικές εξετάσεις  θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ  μέσω eclass,  οπότε ΔΕΝ θα είναι δυνατόν  ΚΑΝΕΝΑΣ  να πάρει μέρος στις τελικές εξετάσεις άν δεν έχει  κάνει εγγραφή στο eclass και αναρτήσει την σχετική εργασία.

Όσοι δεν μπορούν να τηρήσουν τα παραπάνω να προσπαθήσουν επίσης να επικοινωνήσουν με τους διδάσκοντες κάποια άλλη στιγμή, ΑΛΛΑ άμεσα, εντός της εβδομάδας.                              

                                                          Νικόλαος Πετρόπουλος - Ανδρέας Μόρφης

Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε): Αναπληρώσεις Μαθημάτων

Τα  2  εργαστηριακά  μαθήματα  που δεν έγιναν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, λόγω μη προσέλευσης του διδάσκοντα εξ αιτίας της κακοκαιρίας, θα αναπληρωθούν ώς εξής: 

α. την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00-16:00, για το τμήμα 3 (Πέμπτη 16:00-18:00), και

β. την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00-16:00, για το τμήμα 4 (Πέμπτη 18:00-20:00).

Τα εργαστηριακά μαθήματα που είναι προγραμματισμένα στις 16:00-18:00 και 18:00-20:00 θα  γίνουν κανονικά και για τα 2 τμήματα.

      Οι διδάσκοντες

     Ν. Πετρόπουλος  -  Α. Μόρφης

Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε) Αναβολή Μαθήματος Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

 

Εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και λόγω δυσκολίας στην μετακίνηση του διδάσκοντα από την Αθήνα, τα εργαστηριακά μαθήματα που είναι προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 16 -18 και 18 - 20 αναβάλλονται.

Η αναπλήρωση των μαθημάτων  θα γίνει όταν θα είναι δυνατόν, μετά τις διακοπές των Χριστουγένων, και θα  οριστεί με προσεχή ανακοίνωση.

Σας ευχόμαστε "Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένος και Δημιουργικός ο Νέος Χρόνος"!!

Οι διδάσκοντες

     Νι. Πετρόπουλος  -  Α. Μόρφης 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (Ε): Nέες εργαστηριακές ομάδες - Εγγραφή στο eclass

Οι ομάδες παρακολούθησης του  εργαστηρίου έχουν αλλάξει και οι νέες ομάδες θα είναι τελικά οι εξής:

1. Τετάρτη 14 - 16,     2. Τετάρτη  16 - 18,     3. Πέμπτη 16 - 18,     4. Πέμπτη 18 - 20

Στο eclass εμφανίζονται τόσο οι νέες όσο και οι παλιές ομάδες. Έχετε το δικαίωμα συμμετοχής σε περισσότερες από μία ομάδες. Παρακαλείστε όλοι να δηλώσετε το συντομότερο (και) μία νέα ομάδα. Όταν όλοι θα έχετε επιλέξει μία από τις νέες ομάδες θα διαγραφούν όλες οι παλιές ομάδες και θα παραμείνουν μόνον αυτές που αναφέρονται πιό πάνω.

Νικόλαος Πετρόπουλος

ΣΧΕΔΙΑΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ (Ε): Εγγραφή στις εργαστηριακές ομάδες για όλα τα τμήματα

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 17.30 στο Εργαστήριο ΥΚ2 που βρίσκεται στον πρώτο όροφο στο κτήριο της Βιβλιοθήκης  θα γίνουν οι εγγραφές για ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του εργαστηρίου. Παρακαλούνται επίσης να προσέλθουν και όσοι/όσες έχουν ήδη δηλώσει το μάθημα στην Ηλεκτρονική Γραμματεία αλλά είναι σε καθεστώς "χωρίς παρακολούθηση". Θα γίνει πολύ σύντομη παρουσίαση του μαθήματος και θα δοθούν οδηγίες σχετικά με τις εγγραφές  που θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο και μέσω eclass. 

                                                                                                    Νικόλαος Πετρόπουλος

 
εξεταση εργαστηριου σχεδιαση και κατασκευη ηλ.κυκλωματων- τμηματα παρασκευης

τα τμηματα της παρασκευης θα εξεταστουν στις 3/2/2017 συμφωνα με  τις ωρες του εργαστηριου στο ΥΚ2.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΗΛΕΚΤΡ. ΚΥΚΛ. - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (Τμήματα Τρίτης))

Την Τρίτη 07/02/2017 θα πραγματοποιηθεί η Τελική Εξέταση του εργαστηρίου του μαθήματος «Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων» για τους φοιτητές που παρακολούθησαν το εργαστήριο στη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου του Ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 στα τμήματα της Τρίτης.

Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο ΥΚ2 και οι ώρες της εξέτασης θα είναι 16:00 – 20:00, όπως αναλυτικά παρουσιάζεται στο συνημμένο αρχείο.

Οι σημειώσεις του εργαστηρίου είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (http://eclass.teiste.gr/, Έγγραφα μαθήματος: Σχεδίαση & Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (ELN136)). Οι φοιτητές οφείλουν να έχουν μαζί τους έγγραφα ταυτοπροσωπίας. Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και σημειώσεων.

 

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 31/01/2017 θα πραγματοποιηθεί Συμπληρωματικό Εργαστήριο για τα τμήματα της Τρίτης, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει όποιος φοιτητής επιθυμεί τις αντίστοιχες ώρες του τμήματος παρακολούθησης. Υποχρεωτικά το συμπληρωματικό εργαστήριο οφείλουν να το παρακολουθήσουν οι φοιτητές:

 • Αθανασιάδης Γρηγόρης
 • Δαμίγος Παναγιώτης
 • Μαύρος Αλέξανδρος
 • Μόκκας Βασίλειος
 • Πετράκης Ιωσήφ

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη διδάσκουσα Μ. Κουτσουρέλη στο email: mkoutsoureli@mail.teiste.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 21/10/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 12:00 ΣΤΟ ΥΚ2.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ- ΔΙΔΑΣΚΩΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/02/2016 ΣΤΟ Ε5 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00-20:00.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΥΣΙΩΝ.

 

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ CAD KAI ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η εξέταση του εργαστηρίου θα γίνει την Τρίτη 13/1/15 18 - 20 θα πραγματοποιηθεί

στο εργαστήριο για το τμήμα της Τρίτης 18 - 20.

Τα τμήματα της Παρασκευής θα εξεταστούν την Παρασκευή 16/1/15

στις αντίστοιχες ώρες του εργαστηρίου

 

Παρακαλούνται οι Σπουδαστές/στριες να προσέρχονται στις ώρες που είναι

εγγεγραμμένοι και παρακολουθούσαν το εργαστήριο.

Όσοι Σπουδαστές/στριες έχουν εγγραφεί αλλά δεν ειχαν υποχρέωση παρακολούθησης

θα εξεταστουν στα τμήματα Παρασκευής 16 - 18 και 18 - 20

 

Ο Διδάσκων

Τσακνάκης Γ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ CAD & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 25/11/15 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28/11/15 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ

 

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχεδίαση & Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων - Αποτελέσματα Εξέτασης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΗ 8/9/2014

Δρ. Θ.ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

 

Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων - Αποτελέσματα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ

 

Σχεδίασης και Κατασκευής Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων - Ανακοίνωση

Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ:

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ DAVID HODGES,  HORAGE JACKSON

ΚΕΦ. 1

ΣΕΛ.1-22

ΚΕΦ. 2

ΣΕΛ. 27-58

ΚΕΦ. 3

ΣΕΛ. 65-90

ΚΕΦ. 4

ΣΕΛ. 131-157

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΘΗΜΑΤΩΝ

 

ΔΡ.Θ.ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

 

 

Σχεδίαση και Κατασκευη Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε) - Εξέταση για τα τμήματα της Πέμπτης

Ανακοινώνεται στους σπουδαστές που παρακολουθούν το εργαστήριο του μαθήματος "Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων" στα τμήματα της Πέμπτης ότι η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/01/2014 ακριβώς τις ίδιες ώρες που παρακολουθεί ο καθένας σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Γιάννης Βουρβουλάκης

Σχεδίαση και Κατασκευη Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων (Ε) - Επαναληπτικό εργαστήριο για τα τμήματα της Πέμπτης

Παρακαλούνται οι σπουδαστές που παρακολουθούν το εργαστήριο του μαθήματος "Σχεδίαση και Κατασκευη Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων" στα τμήματα της Πέμπτης να ενημερωθούν για το επαναληπτικό εργαστήριο από το συνημμένο.

Γιάννης Βουρβουλάκης

Εργαστήριο τμημάτων Παρασκευής Σχεδίασης και Κατασκευής Η. Κ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/1/2014 ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ. ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ. Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ORCAD-ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/1/2014 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 

Ο ΔΙΔΑΣΚΩΝ

Α.ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

Σχεδιαση και κατασκευη ηλεκτρονικων κυκλωματων - Ανακοινωση θεωριας

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 6 ΩΡΑ 10.00-12.00 ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 04/11/2013 ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΔΡ.Θ.ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

 

Σχεδίαση και Κατασκευή Ολοκληρωμένων Κυκλωμάτων - Οριστικοποίηση τμημάτων εργαστηρίου

Ανακοινώνεται στους σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος "Σχεδίαση και Κατασκευή Ολοκληρωμένων Κυκλωμάτων" ότι οι εγγραφές στα τμήματα του εργαστηρίου θα οριστικοποιηθούν την Πέμπτη 17/10 και ώρα 14:00 στο ΥΚ1.

Όσοι σπουδαστές δεν έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους ή όσοι επιθυμούν να εγγραφούν σε διαφορετική ομάδα από αυτή που έχουν ήδη δηλώσει παρακαλούνται να προσέλθουν.

Να σημειωθεί ότι αλλαγές στις ομάδες θα πραγματοποιηθούν αν και εφόσον ευνοούν την ισοκατανομή των σπουδαστών στα τμήματα παρακολούθησης.

Γιάννης Βουρβουλάκης

Σχεδίαση και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων - Ανακοίνωση

Το μάθημα της Δευτέρας 7/10/2013 θα γίνει τη Τετάρτη 9/10/2013 στην αίθουσα 9 και ώρες : 12.00-14.00  ΔΡ.Θ.ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ

Σχεδίαση & Κατασκευή Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων - Ανακοίνωση

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/9/2013  ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 6   (ΩΡΑ 10.30-12.00)

ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤ ΑΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

 

ΔΡ.Θ.ΓΚΑΝΕΤΣΟΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Περιγραφή - Σχεδίαση και κατασκευή ηλεκτρονικών κυκλωμάτων

Περιγραφή

Διεργασίες Μικροηλεκτρονικής Τεχνολογίας, Οξείδωση, Διάχυση, Φωτολιθογραφία, Επιμετάλλωση, Εμφύτευση, Περιγραφή CMOS τεχνολογίας, κανόνες φυσικού σχεδιασμού (layout), Ποιότητα και αξιοπιστία ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, Σχεδίαση απλών λογικών πυλών, CMOS λογική δομή, Στρατηγικές χρονισμού, Γλώσσες Περιγραφής HDL, Προσομοίωση κυκλωμάτων.

 

Σκοπός και στόχοι του μαθήματος

Σκοπός του μαθήματος είναι η απόκτηση πλήρους εκπαίδευσης και κατάρτισης στην κατασκευή και σχεδίαση ολοκληρωμένων κυκλωμάτων με χρήση σύγχρονων σχεδιαστικών προγραμμάτων. Μέσω του εργαστηρίου στόχος είναι η πολύ καλή γνώση προγραμμάτων vlsi design όπως Microwind, Quartus (altera), ORCAD.

Στόχος είναι η κατανόηση της κατασκευής, συναρμολόγησης, ελέγχου λειτουργίας και μετατροπής ηλεκτρονικών στοιχείων, διατάξεων, συσκευών.

 

Συγγράμματα που μπορούν να αποκτηθούν μέσω της υπηρεσίας "Εύδοξος"

 1. Ανάλυση και σχεδίαση ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων CMOS, Kang Sung - Mo (Steve),Leblebici Yusuf Λεπτομέρειες
 2. Ανάλυση και σχεδίαση ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων, Hodges D.,Jackson H. Λεπτομέρειες
   

 

Βιβλιογραφία

 1. ‘’Ανάλυση & σχεδίαση ψηφιακών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων CMOS’’, Sung Kang/Y. Leblebici, Εκδόσεις Τζιόλα.

 2. ‘’Μικροηλεκτρονικά Κυκλώματα’’, Sedra/Smith Τόμοι Α & Β, Εκδόσεις Παπασωτηρίου.

 3. “Εισαγωγή στην Μικροηλεκτρονική”, Α. Αραπογιάννη, ΕΚΠΑ.

 4. “Μικροηλεκτρονική – VLSI”, Β. Κώτσος, ΤΕΙ Λαμίας.

 5. “Μικροηλεκτρονική”, Jacob Millman - Arvin Grabel Τόμοι Α & Β, Εκδόσεις Τζιόλα.

 6. Engineering thin films and nanostructures with ion beams’’, Emile Knystautas.

 7. “Focused Ion Beams from Liquid Metal Ion Sources”, P.D. Prewett, G.L.R. Mair.