Εργάζομαι σαν έκτακτος επιστημονικός-εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Ηλεκτρονικής του Τ.Ε.Ι Στερεάς Ελλάδας και διδάσκω Φυσική (Εργαστήριο) και Μαθηματικά Ι (Θεωρία) στους φοιτητές του Α Εξαμήνου. Έχω σπουδάσει Φυσική στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω σπουδάσει επίσης Θεωρητική Φυσική (MSc και PhD) στο Φυσικό Τμήμα (School of Physics and Astronomy ) του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ (The University of Manchester). Εκείνο τον καιρό τα δύο Πανεπιστήμια του Μάντσεστερ (The Victoria University of Manchester και το UMIST - University of Manchester Institute of Technology) ήταν ανεξάρτητα ιδρύματα αλλά από το 2004 έχουν συνενωθεί σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο. Ήμουν μέλος της Oμάδας Θεωρητικής Φυσικής (Theoretical Physics Group) και Σύμβουλος Καθηγητής μου ήταν ο Mike Birse. Η νέα ομάδα Θεωρητικής Φυσικής Theoretical Physics Group έχει προκύψει από την συνένωση των ομάδων Θεωρητικής Φυσικής των δύο πανεπιστημίων (Victoria University of Manchester και UMIST), αλλά την περιόδο πριν από το 2004 και οι θεωρητικοί φυσικοί της ομάδας Στοιχειωδών Σωματιδίων (Particle Physics Group) ήταν μέλη της δικής μας ομάδας.

Μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό μου (σε pdf format), ενώ κάποια από τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα από την περίοδο που ήμουν ενεργός ερευνητής στην Θεωρητική Φυσική Υψηλών Ενεργειών μπορείτε να δείτε (στα αγγλικά) εδώ. Μπορείτε να δείτε τις δημοσιεύσεις μου που αναφέρονται στην Θεωρητική Φυσική Υψηλών Ενεργειών, στην βάση δεδομένων HEP-INSPIRE καθώς επίσης και τις ετεροναφορές (citations) άλλων ερευνητών. Όλες οι δημοσιεύσεις υπάρχουν στην βάση δεδομένων arxiv.org.

Εδώ υπάρχει ένα link στην παλιά μου ιστοσελίδα στο Κέντρο Θεωρητικής Φυσικής (Centro Fisica Teorica) στο Πανεπιστήμιο της Coimbra (Universidade de Coimbra) στην Πορτογαλία, η οποία αν και όχι επίκαιρη περιέχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για μένα και την ερευνητική μου δουλειά κατά την περίοδο εκείνη


Μαθήματα

Έρευνα

Νέα-Γεγονότα

Προσωπικά

Photos