Μαθηματικά ΙΙ: Τελικές Οδηγίες για τις Εξετάσεις

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Τελική Ανακοίνωση

Η  παραπάνω ένδειξη  “Τελική Ανακοίνωση” σημαίνει ότι όλες οι πληροφορίες – διαδικασίες σχετικά με τις εξετάσεις Ιανουαρίου 2020 έχουν πλέον οριστικοποιηθεί και παρακαλείστε να την διαβάσετε πολύ προσεκτικά ακολουθώντας όλα τα links.

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες που αφορούν τις προσεχείς τελικές εξετάσεις του Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020 έχουν πλέον αναρτηθεί στο site του μαθήματος στο eclass του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας:

http://eclass.teiste.gr/courses/ELN166/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να κάνετε εγγραφή στο eclass.teiste.gr το συντομότερο, αν δεν έχετε κάνει ήδη.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι οι προσεχείς εξετάσεις Ιανουαρίου 2020 θα διεξαχθούν με ανοιχτά βιβλία, σημειώσεις ή/και όποιο άλλο έγγραφο εκπαιδευτικό υλικό χρειάζεστε. Στο πεδίο “Έγγραφα” στο eclass υπάρχουν αναλυτικές σχετικές οδηγίες καθώς και η εξεταστέα ύλη. Ακολουθώντας τα σχετικά links θα μπορείτε να βρείτε και  θέματα παλαιότερων εξεταστικών περιόδων.  Επίσης, στο πεδίο "Σύνδεσμοι" υπάρχει link στις σημειώσεις του μαθήματος καθώς και σε παλιά θέματα και άλλες πληροφορίες. Στο πεδίο "Έγγραφα" έχουν πλέον αναρτηθεί και τα θέματα των εξετάσεων Φεβρουαρίου 2019, τα οποία έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Το site του μαθήματος στο eclass.teiste.gr είναι πλέον  ελεύθερα προσβάσιμo, δηλαδή "χωρίς εγγραφή" στο eclass. Έχει δοθεί ελεύθερη πρόσβαση γιατί έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στο eclass του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ενδεχομένως για κάποιους να μην είναι δυνατόν να "κάνουν login" και άρα να μην μπορούν να βρουν το σχετικό  εκπαιδευτικό υλικό. 

Παρακαλείστε όμως  όλοι όσοι σκοπεύετε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις του μαθήματος που θα γίνουν την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 14:00 - 16:00, για καλύτερο προγραμματισμό,  να κάνετε εγγραφή  και  να δηλώσετε συμμετοχή στην Ομάδα "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020" που βρίσκεται στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών".

 

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

 

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: