Φυσική - Εργαστήριο: Τελικές Εξετάσεις Χειμερινού Εξαμήνου 2019-2020

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Οι τελικές εξετάσεις του μαθήματος "Φυσική - Εργαστήριο" για αυτούς που παρακολούθησαν το μάθημα κατά το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο, αλλά και για όσους οφείλουν το μάθημα "χωρίς παρακολούθηση",  θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη  9 Ιανουαρίου 2020 και ώρες 14:00 - 15:30 στο Εργαστήριο 3. 

 

Oι εξετάσεις θα γίνουν με χρήση υπολογιστή και ΜΟΝΟ μέσω eclass, δηλαδή οι απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων θα πρέπει να αναρτηθούν στο site του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

https://eclass.uth.gr/courses/SE_ELN_U117/

Επομένως είναι πολύ σημαντικό να έχει γίνει προηγουμένως εγγραφή στο μάθημα, αν δεν έχει γίνει ήδη. Επίσης να φροντίσετε να έχετε απομνημονεύσει τους κωδικούς πρόσβασης.

 

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτές σημειώσεις και ελεύθερη  πρόσβαση σε όποιο εκπαιδευτικό υλικό χρειάζεται ο καθένας. Μπορείτε να έχετε μαζί σας όλες τις εργασίες που πραγματοποιήσατε κατά την διάρκεια του εξαμήνου. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ "ΧΑΡΤΙ ΜΙΛΙΜΕΤΡΕ", χάρακα και υπολογιστή τσέπης (scientific calculator).

 

Στα θέματα των εξετάσεων θα σας δοθούν πρότυπες μετρήσεις και θα σας ζητηθεί να κάνετε υπολογισμούς, να κατασκευάσετε την γραφική παράσταση των φυσικών μεγεθών στο μιλιμετρέ χαρτί, αλλά και με το πρόγραμμα SciDaVis.

 

Αν κάποιος δεν έχει παραδώσει την τελική εργασία σε έντυπη  μορφή παρακαλείται να την φέρει μαζί του και να την παραδώσει κατά την διάρκεια της τελικής εξέτασης.

 

Παρακαλείστε όλοι να ενημερώνεστε τακτικά και συστηματικά από τις ανακοινώσεις στο eclass, σχετικά με ότι αφορά το μάθημα και τις τελικές εξετάσεις. Οποιαδήποτε νέα ανακοίνωση θα αναρτάται ΜΟΝΟ στο eclass και θα στέλνεται με email μόνο σε όσους κάνει εγγραφή.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Καναπίτσας

 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: