Μαθηματικά ΙΙΙ (Θ): Εξέταση Προόδου - Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Η ενδιάμεση  αξιολόγηση ("Εξέταση Προόδου") στο μάθημα "Μαθηματικά ΙII" του Γ' Εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.,  όπως έχει ήδη ανακοινωθεί  προφορικά από τον διδάσκοντα στην σημερινή διάλεξη του μαθήματος, θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη  11 Δεκεμβρίου 2019  και ώρες  14:00 – 16.00 στην   Αίθουσα 5.

Εξεταστέα ύλη θα είναι η ύλη που αντιστοιχεί στα  Κεφάλαια Α και Β από  το προτεινόμενο βιβλίο του μαθήματος:

Γάγαλης-Θεοδώρου-Κικίλιας-Κομισόπουλος-Λαμπίρης: “ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ Laplace, Fourier, Zήτα (Εφαρμογές στα Σήματα - Συστήματα)”

1. Κεφάλαιο Α: Γενικά περί Σημάτων - Συστημάτων
2. Κεφάλαιο Β: Μετασχηματισμοί Laplace

Η "Εξέταση Προόδου" θα διεξαχθεί με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και θα μπορείτε να έχετε μαζί σας οποιοδήποτε εκπαιδευτικό υλικό ή σύγγραμμα κρίνετε εσείς  ότι θα σας είναι χρήσιμο και απαραίτητο.

Επειδή αρκετοί φοιτητές δεν έχουν προμηθευτεί το παραπάνω προτεινόμενο διδακτικό σύγγραμμα του μαθήματος από τον "Εύδοξο", μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε σύγγραμμα που να περιέχει "Μετασχηματισμούς Laplace".  Υπάρχουν αρκετά σχετικά συγγράμματα στην Bιβλιοθήκη του Ιδρύματος τα οποία υπερκαλύπτουν την παραπάνω εξεταστέα ύλη. Επίσης είναι γνωστό ότι αρκετοί φοιτητές διαθέτουν από προηγούμενα ακαδημαϊκά έτη ένα άλλο προτεινόμενο σύγγραμμα το οποίο φυσικά και καλύπτει την εξεταστέα ύλη. Το βιβλίο αυτό είναι: 

 Μυλωνάς - Σχοινάς: "Διαφορικές Εξισώσεις, Μετασχηματισμοί και Μιγαδικές Συναρτήσεις"

Παρακαλείστε επίσης να παρακολουθείτε συστηματικά τις ιστοσελίδες του μαθήματος στο eclass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, έτσι ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με την "Εξέταση Προόδου" αλλά και γενικά για το μάθημα.

Ο διδάσκων

Νικόλαος Πετρόπουλος
 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: