Μαθηματικά ΙΙ (Θ): Τελικές Εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το μάθημα, που αφορούν τις τελικές εξετάσεις Φεβρουαρίου 2019, θα αναρτώνται αποκλειστικά στο site του μαθήματος στο eclass: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN166/ .  Παρακαλείστε να κάνετε εγγραφή το συντομότερο, έτσι ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε συστηματικά για τις εξετάσεις. Η παραπάνω ιστοσελίδα περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για την εξεταστέα ύλη και τον τρόπο εξέτασης και θα ενημερώνεται συνεχώς μέχρι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα των εξετάσεων.

Θα βρείτε επίσης χρήσιμο να συμβουλεύεστε παλαιότερο site του μαθήματος στο eclass: http://eclass.teiste.gr/courses/ELN130/, όπου στο εκεί πεδίο "Έγγραφα" περιέχεται αρκετό εκπαιδευτικό υλικό καθώς και παλαιά θέματα εξετάσεων. Αρκετό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο συμπεριλαμβάνει και τις σημειώσεις του μαθήματος  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΙΙ (σε .pdf format), υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. http://www.eln.teiste.gr/el/node/208 . Η εξεταστέα ύλη του μαθήματος θα περιέχεται εξ ολοκλήρου στις παραπάνω σημειώσεις.

Κατά την  διάρκεια της τελικής εξέτασης θα μπορείτε να έχετε μαζί σας και να συμβουλεύεστε τις παραπάνω σημειώσεις. Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εξέτασης και την εξεταστέα ύλη υπάρχουν και στο συνημμένο αρχείο.

Νικόλαος Πετρόπουλος

Αρχείο: 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: